Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 152
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, сексът преди ЗЕТ позволен ли е, мисълта ми е дали би навредил на нещо или не. От началото на стимулациятаа сме на сухо и...така де..разбирате ме 😁
На мен акушерките в клиниката даже ми го препаръчаха вечерта преди ЗЕТ.

# 526
Devilche, за кога ти е определен трансфера? Аз на 12 ден, вчера, имах по един фоликул на всеки Я, единият 20, другият 18 мм.
Трансфера ще ми е на един 5 дневен Е на 09.03.

Момичета,
Вчера бях на преглед за подготовка за зет след аборт преди 4 м.
На 9ти ден лигавицата ми беше 6 мм,имах 1 ф в ляво 15 мм и 1 в дясно 13 мм. Цикълът ми идва на 28 дни.
Въпреки тези едва 6 мм док. не се отказва,а иска да правим зет 😣
Не е ли твърде тънка за 9ти ден?
Трансфер за 5ти март. Утре ще видим дали се е спукал доминантния.
Нека този опит ни е последен и успешен🙏🏼🍀

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 12:22 от Devilche

# 527
Момичетааааа,помагайте 😭
Днес поставихме рвмс,зет е планиран за четвъртък,но току що излезна микробилогията. Никога не съм имала гъбички. Помогнете-какво да правя?Писах на Персенска,но не получава съобщенията ми.

# 528
Нямаш гъбички а гарднерела вагиналис. Това може да го получи всяка жена, дори без да е правила секс.

# 529
Пореден кошмар 😭момичета,ще полудея тотално вече!
Утре съм планирана за ЗЕТ на последните ни ембриони(последен опит и надежда). Днес ми е 18ти ден от мц, фоликул пълен с кръв(не се е пъкнал доминантния) и лигавицата ми я измериха по-тънка от в Надежда(прегледа днес беше извънреден в др клиника за ректални проблеми).
Как е възможно?? На 13ти ден уж беше 9 мм и нямаше фоликул 😡😡 а сега освен че е 8,3 и огромна киста 😱
Не мога повече... помогнете ми 🙏🏼Да правя ли изобщо трансфер утре? Има ли изобщо шанс според вас за ембрионите,които са на 6ти ден или да звъня и отложа опита 😭

# 530
Пореден кошмар 😭момичета,ще полудея тотално вече!
Утре съм планирана за ЗЕТ на последните ни ембриони(последен опит и надежда). Днес ми е 18ти ден от мц, фоликул пълен с кръв(не се е пъкнал доминантния) и лигавицата ми я измериха по-тънка от в Надежда(прегледа днес беше извънреден в др клиника за ректални проблеми).
Как е възможно?? На 13ти ден уж беше 9 мм и нямаше фоликул 😡😡 а сега освен че е 8,3 и огромна киста 😱
Не мога повече... помогнете ми 🙏🏼Да правя ли изобщо трансфер утре? Има ли изобщо шанс според вас за ембрионите,които са на 6ти ден или да звъня и отложа опита 😭
По добре отложи, за да не се обвиняваш, ако не стане.

# 531
И аз вече поучена от опита бих отложила, ако чувствам, че не са оптимални условията. Последният ми ЗЕТ беше подобна работа, допълнително и с неоптимални хормони, и досега съжалявам, че си изгърмях последния замразен ембрион.

# 532
Лигавицата не е трагична, не е тя проблема, а този неспукан фоликул, че и пълен с кръв(!!). Това не е ли ендометриозна киста? Защо не отидеш в твоята клиника и там да те погледнат?

# 533
  • София
Не бих сравнявала данните от различни апарати и различни доктори

# 534
  • София/Севлиево
И аз имам един ден миналата година с 3 прегледа и 3 мерения на лигавица от 3 различни лекари,и тримата я измериха различно,моят доктор я изкара най-малка.Интересното е,че в клиниката в един ден и той и колежката му са ме гледали и той пак я вижда по-тънка.А аз му се доверявам.И на мен ми изглежда по-притеснително този неспукан фоликул...
А аз пак се записвам в редиците за предстоящ ЗЕТ.Утре съм на преглед ,ако всичко е наред в петък ще правим PRP и вероятно след 5-6 дни трансфер...

# 535
Решихме-ще звъня да отложа трансфера!
Мн ви благодаря за подкрепата 🍀♥
А за този задържан фоликул дали не трябва да пия нещо-дуфастон или др. и да спирам утрогестана,нали?
Елисавета,стискам ти палци,мила 🍀🍀🍀

# 536
Добре де девилче, ти не говориш ли с доктора? Той какво ти препоръча, или ти сама решаваш да отложиш и какви лекарства да вземаш?

# 537
  • София
ако ползваш утрогестан продължи го да станат 7 дни и после го спри.

# 538
Г.Савова,
писах,но дали ще получа отговор не знам.ако не отговори ще ида в перък пред кабинета й.
За съжаление сами преценяваме и взимаме тези не леки решения-д-рите казват “да пробваме”...но мен тези проби ми костват здравето и 7 г.,а сме с мъжки фактор.
Бамбарадамбара,
Мн ти благодаря 🙏🏼 Дано изчезне този зф.

# 539
Кошмар! Би трябвало да има няква връзка с доктора провеждащ инвитрото.

Общи условия

Активация на акаунт