Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 084
  • 787
  •   1
Отговори
# 675
Noci ,същото е.Замразения ембрион се размразява и се трансферира.

# 676
  • София/Севлиево
Моят лекар казва размразен трансфер...А на листчето пише FET,което май значи frozen embrio transfer...Т.е.на английски си е точно ЗЕТ,но явно е прието тук да му казват размразен...Няма значение името,все една и съща процедура е.

# 677
Явно на доста места се използва израза "Размразен трансфер" . Може да погледнете линка от известна клиника. Зет, Рет, мет квото и да е там, не смятам отново, че трябва по такъв начин да се нападаме и подиграваме на някого. Групата е за подкрепа нали така?!
Аз също не бях чувала да се употребява израза размразен трансфер, но се поразтърсих малко и открих не една или две статии.
Момичета, кротко с нервите в и без това напрегнатата ситуацията в която се намираме.

http://www.vienna-ivf.com/in-vitro/pomagame/zamrazyavane/

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 14:27 от Infinity90

# 678
Не съм нападала никой просто утнявах ниъо съм се подигравала само разяснявах. Някой друг се опита да ме нападне в една чужда статия не срешнах размразен трансфер . Както вие се доверявате на чуждите клиники така и аз ви давам пример уж като по умни от нашит доктори чуждите лекари. Никой не е написал размразен трансфер всичко е фет дори и във фонда пише зет.

# 679
Да и аз това написах, че масово не се среща, но явно се употребява. Потърсете в гугъл.

# 680
Да се запиша и аз тук, момичета. Днес заразяват от клиниката 8 ембриона. Пункцията ми беше началото на седмицата. Според док ще правим трансфер след извънредното положение. Бъдете здрави!

# 681
Моят ЗЕТ в Щерев се състоя. Добра организация са създали.
Тествах на своя глава прогестерон: 65 nmol/ml или 20 ng/ml. При предишните 2 ЗЕТ не съм го проверяла и нямам база за сравнение, но ми се струва добре.
Нямам естрофем, само кринон х1, АП, фраксипарин, ношпа 3х2, дуфастон 2х2, неофолик мета 3х1! и неоксид.
Успех на всички, които са се престрашили в тези тежки времена!:four_leaf_clover:
Можеш ли да ми кажеш как ползваш Кринон т.е. По колко апликации дневно?  Оказа се че Утрогестана е изтеглен от цялата аптечна мрежа!!!! Нямам идея защо даже ми е притеснено....
Здравей, има утрогестан в нашата аптека пред блока ми. Вчера си купих 1 кутия от 30 таблетки. Ако ти трябва ще ти купя и ще ти го изпратя.
Много мило ....в София ли се намира тази аптека?! ...взех от аптеката на клиника Надежда...още имат количество. Утре тр да правя теста ....но съм се “втресла ....”.....нямам симптоми ...а предишни пъти винаги съм имала.....дане звучи лигаво....и аз катовсички съм преживяла ужасно много...но съм на финалната права Sad

# 682
  • София
Гледай позитивно на нещата, може и без симптоми да имаш положителен резултат. Стискам палци всичко да е на ред Flowers Four Leaf Clover

# 683
Момичета въпрос? След трансфер на тридневни, защо се слага овитрел, на 5ти ден?

# 684
Добре благодаря, защото така пише на сайта на Цар, РАЗМРАЗЕН ЕМБРИО ТРАНСФЕР, А НЕ ПИШЕ ЗЕТ, и за това така се притеснявам, ама не мога да разбера Зет прави ли се сега или не?? Мойта пункция беше януари, и неможах свеж да правя, остана Зет, това не е ли продължение към самото инвитро... Смисъл не миже ли да се продължи да се прави. Оф вече се обърках тотално, при едни може при други не..

# 685
В момента са спрени всички процедури. Зет не се води в този случай продължение. Той си започва със собствен протокол (подпомагане на лигавицата с естрофем при някой). Така че за момента с тези правила не може да се извърши. На някой момичета са им завършени зет процедурите, защото вече са започнали приема на лекарствата за подготовка на лигавицата, както и при другите със стимулацията при които не може да се спре в последния момент.
Колкото и да е неприятно ще трябва да се изтърпи и изчака кризата да премине.
Добре благодаря, защото така пише на сайта на Цар, РАЗМРАЗЕН ЕМБРИО ТРАНСФЕР, А НЕ ПИШЕ ЗЕТ, и за това така се притеснявам, ама не мога да разбера Зет прави ли се сега или не?? Мойта пункция беше януари, и неможах свеж да правя, остана Зет, това не е ли продължение към самото инвитро... Смисъл не миже ли да се продължи да се прави. Оф вече се обърках тотално, при едни може при други не..

# 686
Момичета, след вагинална бактериоза мин месец и прием на полижинакс и пробиотик на гсрдън оф лайф днес положението е следното:
Как ви се струва?

# 687
Просто намалени лактобацили, нищо друго.

# 688
Просто намалени лактобацили, нищо друго.
Благодаря ти! А какво е leuco 🤔

# 689
Левкоцити, нищо съществено нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт