Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 078
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
Ще продължа да пия още месец пробиотика на здравис и може да слагам 10 дни лактажин,но се чудя за тези левкоцити-дали не са в повечко и трябва ли да ги мисля сега пък тях 😣 различни теферентни стойност чета-някъде до 5 на поле,на др места до 10 🤔

# 691
Добре де, ти нямаш гинеколог, който да ти каже какво да правиш, ами си самоназначаваш лечение и т.н.
Нищо ти няма, недей да ги мислиш левкоцитите.

# 692
Здравейте момичета. Правя опити фонда на ЕЦ и този месец ми беше последната пункция (вчера), но понеже фоликула беше празен а пункцията не ми я прави лекуващуя ЛЕКАР, лекаря който ми прави пункцията ми каза че ще правим ЗЕТ (имам 3 снежинки) и да си запиша час за преглед преди това защото имаше притеснения за лигавицата. Пия Естрофем от деня на тригера 3х1, а от вчера слагам и Утрогестан 2х3. Някоя правила ли е ЗЕТ в същия месец на неуспешна пункция и на кой ден са прегледите? Моят ЗЕТ трябва да е в петък, защото са замразени 5 дневни ембриончета, а тогава ми е 5ти ден от пункцията. Някой имал ли е подобен казус защото съм объркана, а връзката с лекаря ми е почти невъзможна...

# 693
  • София
записваш час за утре и готово.

# 694
Вчера мисля по БТВ  ( не помня в кое предаване) беше гост професор Щерев и каза, че в определени случаи процедури се правят. Някой беше казал, че е така и в Ню лайф.
Проверете в клиниката.

# 695
Аз съм със започната процедура преди извънредното положение и ги замразиха заради ПИД

# 696
Проф. Щерев каза, че са изпратили писмо до МЗ, за да могат да се работят определени процедури, а не, че се работят. Има заповед на министъра за спирането на плановите дейности, а ин витро процедурите и инсеминациите са такива и не би трябвало да се правят.

# 697
Здравейте, момичета. Имам едно неуспешно ИКСИ на 1 петдневен на 14.03, за съжаление завърши с цикъл на 20.03. Сега имам нов план и чакам цикъл, за да започна Подготовка за ЗЕТ.  Чакам.., но не идва, по-принцип имам супер редовен МЦ, дори след трансфера си ми дойде точно на датата, само че продължи към 6-7 дни. Почти през целия месец имам някакво зацапване, ако въобще мога да го така, по-скоро течение с кафяво-жълто-червен цвят. Тогава си биех Рековеле, Оргалутран и Овитреле, взимах и 3х1 Дуфастон. Моля При, някоя от вас, ако е имало същия проблем, нека сподели, Че вече Незнам какво да мисля, може и на лично. Благодаря и успех  на всички🤞.

# 698
Здравейте, момичета! Някоя от вас да е имала ЗЕТ трансфер в клиниката в Тутракан ?

# 699
Здравейте, видяхте ли,че има нова заповед на министъра на здравеопазването относно процедурите? Май скоро няма да им трансфери, освен на жени над 39 и такива с антимюлеров хормон под 1.

# 700
От нея разбирам,че ЗЕТ за жени над 39 г. също няма да се извършва...

# 701
А каква е тази тъпотия с изследванията свързани с мъжки фактор? Там и без това бавно стават нещата, сега не може да придвижим и това... Пълна глупост!

# 702
  • София
то цялото е глупост.
пункции може, трансфери не.
по-безопасни са трансферите сякаш.
инсеминации пък съвсем, кое им е по-опасното.
изобщо недомислици.
ако си на 38г и 11 месеца е опасно д апочваш процедура, ама на 39 вече не толкова.
как една забрана не обмислиха преди да я покажат.

# 703
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, момичета! Някоя от вас да е имала ЗЕТ трансфер в клиниката в Тутракан ?

Аз. Какво те интересува? Пиши на лично, ако искаш.

# 704
Имам чувството, че се надпреварват каква глупост да сътворят...разрешиха женски консултации, имунизации и планов прием, а днес издават заповед за спиране на инвитро процедури... Другите неща също са рискови и има контакт на пациенти с медицински персонал.. дано скоро да свърши това извънредно положение!

Общи условия

Активация на акаунт