Къде в Пловдив??? - 81

• 33 841
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
На мен също ми харесва идеята за монета.

# 481
  • Близко съм
Ще го имам предвид това с монетата, нещо друго да ме подсетите за самото кръщене и други неща като подаръци да предложите? Дрешките по принцип родителите ще ги избират, но тъй като ще идат двамата, а аз няма може би да присъствам ще ми спестят сумата, или ще кажат по малка а не искам така, защото го правя от сърце и съм помислила дали мога да поема този ангажимент.

# 482
И аз съм за монета. Синовете ми имат златни кръстчета, които едва ли ще носят някога. Всякакви бебешки гривни от злато също не ми допадат. На баткото в градинката ме караха да я свалям. А малкия я гризе и дърпа. Харесвам също като подарък за повода икона. Има страхотни дърворезби, ръчно рисувани, а има и такива със злато по тях. Въпрос на вкус,  и бюджет също. Blue Heart

# 483
  • Близко съм
А като монети какво бихте ми предложили показали препоръчали, не съм наясно въобще и същевременно ми е притеснено да не се изложа а са ми близки много.

# 484
На кръщенетата на моите деца кръстниците подариха кръстче, което беше осветено и го намирам за най-подходящ подарък за този повод.

# 485
За мен монета е абсолютно безсмислен подарък. Ако е бижу, все ще влезе в употреба, монетата няма как. Не ме привлича идеята да си я държа в някоя кутийка и да събира прах. Имаме от кръщенето една доста масивна /от щатите е, не от тук/ и нито я разглеждам като някаква ценност, нито като някакъв спомен. За сметка на това двата чифта златни обици, синджирче с кръстче и още една златна висулка, които подариха на детето, от време на време ги изкарваме и си ги носи.

# 486
  • Пловдив
Момичета работещ обущар в района на център или широк център, някой да се сеща?

# 487
  • Пловдив
Мира, на "Богомил" под блоковете има един, както и на "Източен" - с/у стадиона. Не съм минавала тези дни обаче и не знам дали не са в отпуск.

# 488
  • Наблизо
Карловска 21,в Кършияка,вляво като минеш пешеходния.Баба ми само там ходи.

# 489
На кръщенетата на моите деца кръстниците подариха кръстче, което беше осветено и го намирам за най-подходящ подарък за този повод.
Кръстчето се подарява заради символиката,  а не заради материалната стойност и в случая наистина за мен е задължително, нали детето вече е станало християнче. Ние също сме подарявали златно кръстче, без синджир,  просто може да се наниже на фина сатенена лентичка за да се окичи на детето.

# 490
  • Пловдив
Карловска 21,в Кършияка,вляво като минеш пешеходния.
+1
И аз съм за кръстче,  все пак поводът е такъв,  а и това е традицията,  както и обличането.

# 491
  • Пловдив
Ако ще е кръст бих избрала нещо такова

http://moetokrashtene.bg/bg/srebaren-krust-za-krashtene-27.html

Простете ми, но естетическите ми възприятия яко се бунтуват при вида на мъж със синджирче и кръст. Равносилно ми е на сандали с чорапи. Stuck Out Tongue Winking Eye За жена става. Аз кръст не бих носила. И всяка вещ, въпреки традицията, е безполезна символика затворена в шкаф. Особено масовата златна бижутерия.

# 492
  • ...
Момичета работещ обущар в района на център или широк център, някой да се сеща?
не знам дали ви е в района, но аз съм доволна от един в началото на шести септември, като номер е горе долу 65. По е според Гугъл.

# 493
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате магазин за декоративни растения освен в големите вериги строителни магазини?
срещу КЦМ

# 494
Може ли да ми препоръчате магазин за декоративни растения освен в големите вериги строителни магазини?
срещу КЦМ
След светофара на околовръстното, като излизаш от града по Димитър Талев, посока Спа хотел Марково.

Общи условия

Активация на акаунт