Къде в Пловдив??? - 81

• 33 804
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
В магазина за спално бельо на "Мария Луиза" също има разнообразни одеала като размери, състав и качество.

# 541
  • Пловдив
Аз мога с две ръце да препоръчам Триера Софт на ул. Бяло море в Кючука. Много добре работят, спасявали са ми лаптопа на 2 пъти и не са ме мотаели със срокове.

# 542
Можете ли да ми препоръчате къде да търся възглавници, които не са толкова меки и ниски? Например като тези с дунапрен едновремешните...  Thinking

# 543
Знае ли някой къде в Пловдив има клуб за спортен брич? Или къде се събират да играят?

# 544
Можете ли да ми препоръчате къде да търся възглавници, които не са толкова меки и ниски? Например като тези с дунапрен едновремешните...  Thinking
Наскоро майка ми взе такава възглавница за 7 лв. от магазин на бул.Пещерско шосе, малко преди светофара на Хирургиите.Ако те устройва мястото ще питам за подробности.

# 545
Наскоро майка ми взе такава възглавница за 7 лв. от магазин на бул.Пещерско шосе, малко преди светофара на Хирургиите.Ако те устройва мястото ще питам за подробности.
vox, бих била благодарна за координати  bouquet Нямам претенции да са толкова ефтини, просто търся възглавница с такава плътност, че все попадам на такива, които са  меки и се спитват...

# 546
От майка знам, че в магазинчето има различни модели възглавници, на мен ми трябваше за декоративна и тази ми пасна идеално и като модел и като цена.Ще ти пиша, когато имам по-точни координати.

# 547
  • Майничка
Знае ли някой къде в Пловдив има клуб за спортен брич? Или къде се събират да играят?

В старата "Берьозка" с/у музикалното май има бридж-клуб, вчера мернах някаква табела. Събират се картаджии и в едно заведение зад "Маркет център" на "Капитан Райчо", до игрището, но бриджорите като че ли се уговарят предварително.

# 548
  • Пловдив
Момичета, търся добро студио за лазерно обезкосмяване. Моля споделете мнения.

# 549
  • Пловдив
Близо до Билата, която е до  гарата- посока Кючука в  страни от нея, има малко магазинче, в което продават само вълнени одеяла / истински/. Различни са  по цветове, размери.
Цялат серия магазинчета ги събориха преди повече от 2 месеца - там няма нищо- строят стадиона

няколко вида възглавници има  Юск и Метро, по бюджетно - на руския пазар.

# 550
Близо до Билата, която е до  гарата- посока Кючука в  страни от нея, има малко магазинче, в което продават само вълнени одеяла / истински/. Различни са  по цветове, размери.
Цялат серия магазинчета ги събориха преди повече от 2 месеца - там няма нищо- строят стадиона.
Обясних, че се преместиха. В началото на Димитър Талев, от старото място, на което бяха, ако се тръгне по улицата, на левия тротоар, в началото ѝ.

# 551
  • Точно където трябва
Къде има кинкалерия, в която има богат избор на висулки за цип?

# 552
Мазиар. Най-добре заредената кинкалерия. До пешеходния мост.

# 553
  • Пловдив
Момичета...дайте идея за дерматолог/кожен лекар. Лукова още ли не работи?
Става дума за тийн и може би сенореен дерматит.

# 554
  • Пловдив
Момичета...дайте идея за дерматолог/кожен лекар.
Става дума за тийн и може би сенореен дерматит.
Препоръчвам д-р Матева!

Общи условия

Активация на акаунт