Що за мъж е това?

• 15 224
  • 342
  •   1
Отговори
# 255
на прима виста се сещам за поне 20-на стабиляги. Сменете средата на търсене...
20 броя стабиляги, че ергени? Пиши ми на лично, моля 😁
Извън шегата, това със смяна на средата невинаги работи, точно защото в нацелените среди рядко има свободни електрони. Да не кажа никога. И са свободни с причина.
Аз също познавам стабиляги. Единият не търпи чуждо мнение, другият има извратени желания... Не че ранното бракуване е гаранция за нещо, ама все пак.
За случаите, когато цялата компания се е изпооженила, но ти стоиш сам/а, пак не работи този съвет.
Средата е ок. Критериите не са.

# 256
Аз също познавам стабиляги. Единият не търпи чуждо мнение, другият има извратени желания..
Това не са стабиляги.

Краси, във всяка среда има насилници, алкохолици, изневеряващи. За нещастие. Сменяла съм доста.

# 257
на прима виста се сещам за поне 20-на стабиляги. Сменете средата на търсене...
другият има извратени желания...

Какви?Frowning

# 258
Сексуални 😁
Не стават тия ергени-стабиляги на 35+, освен с много компромиси. Те затова са и сами, де - компромисът не балансира добре кофти характера. Като ми кажат за свободен такъв, и първата ми мисъл е - на този кое не му е наред, че е останал ерген в такава среда. Не е много мотивиращо Simple Smile

# 259
Да де, ясно, ама какви? Интересно ми е един стабиляга какви deal-breaker сексуални желания има. Тройки?

# 260
Пак бъркате двата щата. Извратеняк /за който и жените, които не са спали с него знаят, че е такъв/ е различно от стабиляга.

Ама и на мен ми стана интересно де. Кажете за желанията.

# 261
Не бъркам щатовете, наричам ги иронично стабиляги.

# 262
Аз пък нямах предвид теб;) Твоето мнение мисля, че ми е познато.

# 263
Мене беше цитирала, отговарям Simple Smile

# 264
Гал, пиши му на лични де, не го дръж в неведение. Wink

# 265
  • Агент под прикритие
Сексуални 😁
Не стават тия ергени-стабиляги на 35+, освен с много компромиси. Те затова са и сами, де - компромисът не балансира добре кофти характера. Като ми кажат за свободен такъв, и първата ми мисъл е - на този кое не му е наред, че е останал ерген в такава среда. Не е много мотивиращо Simple Smile
Бих се съгласил с теб, ако говориш за големите градове като София, Пловдив или Варна, но в по-голямата част от страната има подобни "изгнанници", които живеят сред хора, с които имат разлика в IQ-то над 30-40. Това са масата случаи.
Повярвай ми, ако човека ти допадне, това ще е последната ти грижа. На този етап обаче говориш за неодушевени предмети.

# 266
Няма за какво да се говори за нивото на интелигентността, вярвам, че търсите партньор, който отговаря на вашето ниво, че...

Или поне аз гледам как се държи, защото това за мен е от огромно значение и така показва капацитета си.

# 267
  • Агент под прикритие
Търсиш, ако има. Както казах, в големите градове е едно, в провинцията съвсем друго.
Аз лично бих се въздържал от лепене на етикети на такива хора, особено след като не ги познавам.

# 268
Гал, пиши му на лични де, не го дръж в неведение. Wink
А, не, ще следвам съветите - чакам да бъде активен и с постове го окуражавам 😁

Бих се съгласил с теб, ако говориш за големите градове като София, Пловдив или Варна, но в по-голямата част от страната има подобни "изгнанници", които живеят сред хора, с които имат разлика в IQ-то над 30-40. Това са масата случаи.
Повярвай ми, ако човека ти допадне, това ще е последната ти грижа. На този етап обаче говориш за неодушевени предмети.
Не съм сигурна, че те разбирам. В голямата София срещам учудващо много откровено глупави хора, но с достъп до разнообразна забавна програма. Мисля, че бих намерила повече общи теми с комбайнер, отколкото с някой, който не изпуска ивенти.

# 269
  • Варна
Gal за възрастта не си права. При обвързаните има масов булшит.. Laughing
Ергените над 30 гонят кариера и не бързат за брак . Имат си и конкретни причини или се пазят от меркантилни апетити. Животът е една оргия . Независимо от качествения подбор , ставаш случаен свидетел на други типажи, философии и начини на осмисляне на живота . Толкова бях отвратена от напъните на  омъжени коцкари, че имах вид фобия от брак . Много любови отлетяха като морски бриз и във нови намериха личното си щастие .

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 22:39 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт