Що за мъж е това?

• 15 187
  • 342
  •   1
Отговори
# 285
Това е добре. Никого не съдя.
Но все пак ако аз бях мъжа ти и ако научех, щях да съм доста огорчен, че ми е намерен заместик предварително. По любов ли се омъжи? Бракът ти наред ли е? Интересно ми е да знам какво кара хората да правят такива акробатики.

# 286
новото строителство  Smile

# 287
  • Варна
Ергените ще абдикират от брака, четейки женските, скрити стратегии. Joy

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 19:45 от Viviana91

# 288
Аз вече съм го направил категорично поради ред причини, но това не ми пречи да искам да разбирам мотивите на хората като един страничен наблюдател Simple Smile

# 289
Честно, не разбрах какво накара всичко живо да смята, че Куку е намерила заместник.

# 290
Ей, колко буквални могат да бъдат хората в неразбирането на речта!
Дивя се.

# 291
Здравейте! Не съм сигурна дали мястото е подходящо за тази тема, но ще се радвам ако получа някаква насока.
 В края на миналата година се запознах с очарователен мъж и не след дълго се усетих силно привличена от него.
 За мен това лично изживяване, само по себе си, беше голямо събитие, тъй като от няколко години насам не се срещам с никакви мъже. Просто се влюбвам рядко и не правя компромис с желанията си. Така съм устроена, фабрично:)
 Трябва да призная, че аз първа му загатнах за романтичните си чувства. Реакцията от негова страна не закъсня. Започна да ми обръща по-специално внимание, кавалерстване, изпращане, писане на съобщения...
 Към онзи момент бях сигурна, че нещата между нас започват да се случват. Той беше най-милият и внимателен мъж в моите представи.
 Проблемът излезе на лице, когато нашите отношения си останаха на ниво "флирт", без никакво развитие, прекалено дълго време. Забелязах как той държеше да получава вниманието ми и се стараеше да го поддържа, но в същото време, когато имахме възможност да се сближим по-интимно, той изпитваше дискомфорт и изчезваше моментално.
 Тези двупосочни сигнали много ме объркаха. В главата ми започнаха да се въртят хиляди въпроси. От какво се притеснява? В каква ситуация се намирам? Да не би да е женен?
 Нищо не подсказваше за реален проблем. Даваше вид на абсолютно свободен мъж. Единствената възможна пречка бе, че аз съм обект на интерес от друг мъж, който е пряко свързан с нас. Но това достатъчно основание ли е този, който уж ме желае да се дистанцира от мен? Не мисля.
 Няколко пъти се опитах да поговоря с него за това, но той категорично отбягваше въпроса ми.
 Накрая каза, че е искал приятелство от мен, че е обвързан, че никога не е флиртувал с мен и за всичко съм си въобразила?! В същото време, другият мъж, който проявава интерес към мен, се втурна усилено да ме ухажва.
 Тази ситуация ме ядоса тотално.Скарахме се ужасно.
 Към днешна дата почти не си говорим. Няколко пъти си писахме по моя инициатива, но той се държи резервирано и поставя сериозна бариера за нормална комуникация.
 Няма и спомен от милия и внимателен мъж, с който се запознах.
 Знам какво е най-удачно да направя, именно, да не правя абсолютно нищо, но се измъчвам заради това всеки ден.
 Ще се радвам ако изкоментирате написаното. Вярвам, че емоциите изкривяват адекватната преценка и ще ми бъде полезно да прочета второ мнение.
Поздрави!

Прощавай без да те обиждам или нещо ама да те питам ти случайно колко тежиш и как би се оценила от 1 до 10? Ще ми помогне да формулирам отговора си.

# 292
А аз да попитам - от какво значение имат въпросите ти към авторката?

# 293
Грозна, дебела и обсебваща не е добра комбинация, когато се търси мъж Simple Smile
Само дето авторката отговори вече на тези въпроси и не е грозна и дебела.

# 294
Грозна, дебела и обсебваща не е добра комбинация, когато се търси мъж Simple Smile
Само дето авторката отговори вече на тези въпроси и не е грозна и дебела.
А-а-а, ама на мен ми стана интересно от този новак, с какво толкова ще формулира отговорите си? И каква е целта? Ако може да отговори, интересно е. Grinning

# 295
Хи хи, аз ще отговоря с лека ирония, с риск някой да ме разбере погрешно.
Colikofer Topkov, висока съм 1,40 и тежа 140 килограма. Също така имам чаровна брадавица на носа. През вечерта на гостуването си бях глътнала корема и прикрила небрежно брадавицата с ръка. Мислиш ли, че той се е усетил?
А сега сериозно. Красотата е въпрос на гледна точка и не гарантира успеваемост в личните отношения, явно  Sad

# 296
Хи хи, аз ще отговоря с лека ирония, с риск някой да ме разбере погрешно.
Colikofer Topkov, висока съм 1,40 и тежа 140 килограма. Също така имам чаровна брадавица на носа. През вечерта на гостуването си бях глътнала корема и прикрила небрежно брадавицата с ръка. Мислиш ли, че той се е усетил?
А сега сериозно. Красотата е въпрос на гледна точка и не гарантира успеваемост в личните отношения, явно  Sad

това обяснява доста неща

# 297

Виж, едни могат да гледат само красотата, но не се водят по акъла, а други - не, защото им е с предимство да има акъл и т.н.

И разбира се, че взаимното привличане трябва да го има, ако си ме разбрала.

# 298
  • Варна
Има и мъже с предрасъдъци, избягват красиви и сексуални жени, въпреки твърдия порив . Не им трябва " бела", с ухажори  - конкуренция. После си взима някоя скромна и прикрита лимонка и е под процел , с рога .  Grinning

# 299
Има и мъже с предрасъдъци, избягват красиви и сексуални жени, въпреки твърдия порив . Не им трябва " бела", с ухажори  - конкуренция. После си взима някоя скромна и прикрита лимонка и е под процел , с рога .  Grinning

Бре, бре, ама защо да избягват красивите жени? Те са мехлем за очите. Въпрос на избор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт