Що за мъж е това?

• 15 216
  • 342
  •   1
Отговори
# 300
Има и мъже с предрасъдъци, избягват красиви и сексуални жени, въпреки твърдия порив . Не им трябва " бела", с ухажори  - конкуренция. После си взима някоя скромна и прикрита лимонка и е под процел , с рога .  Grinning

Според мен просто е чакал на друга да му върже докато дамо се е забавлявал с не толкова хубавата авторка колкото другата.

# 301
  • Варна
Аз очаквах мъжки предположения по казуса. Но може би факта, че са колеги го е дистанцирал. Спестил е интриги на работното място и оценки. Особенно ако е слаб любовник в женски коректив. Sunglasses

# 302
Има и мъже с предрасъдъци, избягват красиви и сексуални жени, въпреки твърдия порив . Не им трябва " бела", с ухажори  - конкуренция. После си взима някоя скромна и прикрита лимонка и е под процел , с рога .  Grinning

Според мен просто е чакал на друга да му върже докато дамо се е забавлявал с не толкова хубавата авторка колкото другата.

Ти пък, нима успя да ме огледаш визуално онлайн? Hug Да нямаш ренгенови способности? Ако е така, моля те, кажи ми. Изгубила съм си единия син чорап някъде из апартамента. Можеш ли да ми кажеш къде точно се намира?
Смятам твърдо, че физическите данни са предимство, но не гарантират нищо. Аз самата не се влюбвам в най- красивия (физически) мъж, когото видя. Нещата не са толкова прости. Вярвам, че всички са съгласни

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 22:11 от Brunetkaa

# 303

Ти пък, нима успя да ме огледаш визуално онлайн? Hug Да нямаш ренгенови способности? Ако е така, моля те, кажи ми. Изгубила съм си единия син чорап някъде из апартамента. Можеш ли да ми кажеш къде точно се намира?
Смятам твърдо, че физическите данни са предимство, но не гарантират нищо. Аз самата не се влюбвам в най- красивият (физически) мъж, когото видя. Нещата не са толкова прости. Вярвам, че всички са съгласни

оо щом така смяташ ясна е работата

# 304
Смятам твърдо, че физическите данни са предимство, но не гарантират нищо. Аз самата не се влюбвам в най- красивият (физически) мъж, когото видя. Нещата не са толкова прости. Вярвам, че всички са съгласни

Точно, съгласна съм с теб. За мен е най-важното да притежава тези качества, точно, които притежавам и аз, така ще има разбирателство, резките хубави впечатления идват с това колко е умен. Пиша "резки", защото акълът му наистина ме впечатлява и си личи кой е с теб заради външността ти и кой заради самата ти същност.

# 305
И с твоите почти едносрични включвания работата е от ясна по- ясна.

# 306
Между другото, не си спомням кой точно го спомена, но ми направи впечатление. "Ясно е, че има допълнителни неща, които не са упоменати в историята" или нещо в този контекст. Това е вярно. Ако ти се занимава с тази история в детайли, моля, пиши на лични. За мен са особено ценни безпристрастните гледни точки, ако не за друго, то поне за поучаване от грешки и за личностно израстване.

# 307
ама и ти много обичаш да се лигавиш Simple Smile

# 308
виж кой го е написал и му обясни на лични Simple Smile

# 309
  • Сф
Разбира се ,че физическите данни гарантират повече успеваемост.И за двата пола важи.Също така обаче,някои жени ги бройкат,защото са по- лесно поддаващи се,по не изискващи,абе по- лесни,което пък от своя страна не значи,че са неземни красавици,напротив. В крайна сметка за всеки влак си има пътници.Номера е да отсееш по- безаварийно влака Simple Smile

# 310
Ергените ще абдикират от брака, четейки женските, скрити стратегии. Joy

Жените са като зверчетата,тайно кроят пъклени планове и после гледат невинно Rolling Eyes  Smile

# 311
  • София
Това е добре. Никого не съдя.
Но все пак ако аз бях мъжа ти и ако научех, щях да съм доста огорчен, че ми е намерен заместик предварително. По любов ли се омъжи? Бракът ти наред ли е? Интересно ми е да знам какво кара хората да правят такива акробатики.
Да, определено се омъжих по любов. Но с времето доста се раздалечихме и имаше няколко повратни момента. За съжаление бавно взимам решения и ги изтървах.
Не е заместник, защото ако съм искала да го избера, щях отдавна. Не сме били интимни, не давам напразни надежди, нито баламосвам някого, нито съм красавица.

# 312
Казват, че "дяволът е в детайлите". Сигурно бихме казали още, ако ги знаехме. Simple Smile Но сигурно не искаш някой да ви разпознае, ако съобщиш всички подробности, и те разбирам. Братане, нещо ми се стори, че ти се оказа Рак, и съобщи, че нямало да се жениш. По този повод искам да ти кажа, че Раците са създадени за родители и е жалко Рак да се откаже от тази си роля. Иначе не сключвай брак, като не искаш, но се сдобий с дечица. Ако наистина не знаеш с кои зодии е съвместим Рака, това са Дева, Телец, Козирог, Риби и Скорпион. (Мисля, че Гал е зодия Дева). Sunglasses

# 313
Много мило, Lorelada, записано и запомнено Simple Smile

# 314
Вярвам, че астрологията не е точна наука, но в никакъв случай не е измислица. Раците, ми се струва, че са изключително всеотдайни, но трудно достъпни. Т.е раздават всеотдайността си само на избрани. За останалите са като бетонна стена. Тежко и горко пък на този, който ги огорчи и засегне. Ще му го връщат задкулисно доста време след това Hug Всички мои познати и роднини Раци се вписват идеално в тази картинка Thinking
Относно историята с колегата, ще си поразсъждавам още малко в писмена форма Rolling Eyes
Сигурното в случая е, че този мъж (вече) не ме иска и изобщо не размишлява по тази тема така, както аз. Причината може да е всяка една или всички на куп. Като се започне от това, че съм се представила като обсебваща в даден момент, мине се през неблагоприятните обстоятелства и хора около нашето запознанство и се стигне до неговата приятелка (ако изобщо има такава) и, разбира се, всички останали предположения.
Един аспект ме кара да се замисля. Без значение каква е причината, факт е че ме обърка с поведение и приказки. Към днешна дата отрича, прави се, че не помни и преиначава една част от собствените си думи и действия спрямо мен в онзи, "розовия" период.
Това ме кара да се замисля. Аз не го познавам добре и съм се впечатлила от адекватните му маниери за пред обществото.
Наистина ли искам до себе си мъж, който не носи отговорност за собственото си поведение, отрича и извърта ситуации в своя полза и дава подвеждащи и неясни сигнали ?

Общи условия

Активация на акаунт