Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 68 376
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Получих си поръчката от Нотино, този път козметика е в срок на годност. Rawaa на Al Haramain взех на сляпо, по кода в Чекфреш нищо не излиза, но нали все късата клечка на мен се пада- крив ми е пулверизатора и шишето има петна като от надраскано. Имаше празен ход, ароматът ми хареса, макар че е за хладно време.
Скрит текст:

# 511
Моля да споделите мнение за Venera cosmetics.
От около 4 години съм им редовен клиент и винаги съм била повече от доволна във всяко едно отношение. Никога не съм имала проблеми, дори при няколко по-специални изисквания от моя страна винаги са се съобразявали и са ги удовлетворявали. Цените им са обикновено едни от най-ниските (пазарувам от още 5-6 сайта поради липса на някои артикули) и никога не съм имала съмнение в оригиналността на парфюмите. Като лоялен клиент ползвам и 2% отстъпка с всяка покупка. Peace

# 512
Арабските парфюми, дори и запечатани с целофан, а някои марки просто не ги опаковат така, а само в картонени кутии, не блестят с изряден външен вид на бутилките... Често са надраскани с криви етикети, петна.
Заради крив пулверизатор Парфимо приеха без проблем парфюма от последната ми поръчка, но той не искаше въобще да потъне при натискане и не посмях да го притискам насила, за да не го счупя. Беше си запечатан с целофан продукт, но... просто ми се падна с фабричен дефект. И не беше арабски.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 12:48 от Анонимен

# 513
Този си беше запечатан, засега пръска, дано да не откаже в един момент. Grinning

# 514
За Венера Козметикс  -всичко им е точно, качество, цени, комуникация, само да бяха по заредени, щеше да е чудесно. При тях ако има желан парфюм в наличност, стрелям веднага 👌.

# 515
Получих L'Ange Noir от dolce.bg, всичко е точно, а парфюмът разкошен!

# 516
  • Sofia
Мац, моля да го опишеш в парфюмната тема, като се запознаеш по-обстойно с него. Ще съм много благодарна. Hug

# 517
Днес получих две пратки и съм много щастлива. Едната е от Парфимо, само козметика-тестери. Нямам никакви забележки, запечатани са, произведени тази година, всичко както трябва да бъде. Втората е от Нотино, пак малко козметика и дългоочакваната rawaa Simple Smile. Интересно, но парфюма не е като за мене, а аз се влюбих. Прекрасен е, сладък, но не съвсем, усещам бадеми и ванилия, но пречупени с малко цветна нотка. Много е траен, усещам го вече 7 часа и май няма намерение да изветрява. Определено не е за жегите, но скоро ще му дойде времето. Шишето също е без забележки.

# 518
             Магазина на Нотина в Парадайз голямо разочарование с празните си рафтове. В добавка от обичайното има amouge  и  greed, на мейнстрийм брандовете няма нищо от новите парфюми. Козметиката празна, дъщеря ми си хареса една палитра, нямаха я само тестера стоеше. Надявам се да го понапълнят, че така единствено е ок, че могат да се взимат поръчки оттам и евентулано, което не  е кой знае каква екстра.

# 519
Аз пък харесах магазина на Нотино. Къде ги видяхте тези празни рафтове? Магазинът им е малък, според мен. Имат голям асортимент онлайн, а не могат да го изложат там целия, абсурд.
Мейстриймът ми се вижда доста по-богат от този на Дъглас, примерно. Има брандове, които досега никога не сме виждали на рафтове в БГ - например Bottega. Видях завърнали се Lalique и Joop, както и Balenciaga.
Тествах Bottega Veneta Emozione, Etat Libre D’Orange, повечето Амуажи (е, от капачките ги душнах само, достраша ме).
Освен това ми хареса как е подредено вътре. Достъпно и спокойно за потребителите.
Дано разширят малко щанда с ниш. Само това ми е препоръката. Търсих Delina Parfums de Marly, но нямаше тестер. Sad

# 520
  • София
Аз пък харесах магазина на Нотино. Къде ги видяхте тези празни рафтове? Магазинът им е малък, според мен. Имат голям асортимент онлайн, а не могат да го изложат там целия, абсурд.
Мейстриймът ми се вижда доста по-богат от този на Дъглас, примерно. Има брандове, които досега никога не сме виждали на рафтове в БГ - например Bottega. Видях завърнали се Lalique и Joop, както и Balenciaga.
Тествах Bottega Veneta Emozione, Etat Libre D’Orange, повечето Амуажи (е, от капачките ги душнах само, достраша ме).
Освен това ми хареса как е подредено вътре. Достъпно и спокойно за потребителите.
Дано разширят малко щанда с ниш. Само това ми е препоръката. Търсих Delina Parfums de Marly, но нямаше тестер. Sad

На Делина тестерът стоеше на стелажа отляво на касата, до един Houbigant, който на мен много ми хареса от теста и два Korloff. Може да е свършил.

# 521
Точно там гледах, но нямаше нито едно дамско Marly. Само мъжките: Layton и още два.

# 522
А тези парфюми в Нотино Paradise по същия начин ли ви миришат като при официалните представители, летищата и бутиците на брандовете? За някои марки цените са доста по-добри, за други няма съществена разлика.

# 523
По същия начин ми миришат, да. Никой, предлагащ ментета няма да ги изложи в официален магазин в мола, на две крачки от Сефора.
Хората с ментаците работят в складове и се крият онлайн.
Мое мнение.

# 524
По същия начин ми миришат, да. Никой, предлагащ ментета няма да ги изложи в официален магазин в мола, на две крачки от Сефора.
Хората с ментаците работят в складове и се крият онлайн.
Мое мнение.
+1 , взех Флоработаника на Баленсиага миналата събота, пръскайки се, когато се върнах, съм пръснала и на домашната си тениска. До четвъртък можех ясно да усетя аромата. Чак се притеснявам “конкуренцията” да не им извърти някакъв номер. 😂

Общи условия

Активация на акаунт