Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 68 399
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Днес Парфимо са получили Santal Royal и ми писаха да им изпратя банкова сметка и имена, за да ми възстановят сумата.
Въздържах се от коментар до този момент, но искам да споделя, че направихме с човека за който беше подарък едно напръскане от флакона, никаква трайност, абсолютно менте и според двама ни. Този парфюм се използва от нас две години и добре знаем колко силен и траен е арлматът му!
Цялата тази история ще ми е като обеца на ухото и ще поръчвам и купувам само от доказали се магазини и сайтове!

# 451
Аз чакам Al haramain rawaа от Нотино,поръчах го на сляпо.Миналата седмица на едно градинско парти една мацка такъв шлейф влачеше,аромата ми се стори доста близък до един,два харесвани от мен ,но за жалост при мен без трайност и близки до кожата,та ще видим този как ще е.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 20:48 от renji

# 452
  • София
Аз чакам Al haramain rawa от Нотино,поръчах го на сляпо.Миналата седмица на едно градинско парти една мацка такъв шлейф влачеше,аромата ми се стори доста близък до един,два харесвани от мен ,но за жалост при мен без трайност и близки до кожата,та ще видим този как ще е.
Оо, на този (Rawaa, нали?) съм му хвърлила око отдавна, пирамидата му във фрагрантиката звучи супер. Ще драснеш ли после как е при теб, как се развива и прочие Simple Smile

# 453
Ще драсна да ,само нека дойде.

# 454
  • София
Страхотно секси какаово гурме  е Рава. Може да се пробва на щанда с арабски парфюми в The Mall, срещу Ориндж. На мен ми хвана окото като Сънатракшън писа, че е копие на Гуд гърл. За мен и върху мен не са еднакви, но са в една тоналност определено. По - траен и излъчващ е от обувката.

# 455
Хахаха похвалихте го това каково гурме и гледам вече го няма в Нотино:)))А каква му е цената горе-долу?

# 456
  • София
На въпросния щанд е към 80 лв, аз моя взех от Нотино за около 40.

# 457
ebay.uk го намерих за 28 паунда,в мола заради наема предполагам е такава цената.

# 458
Ех, вече и аз го искам! Много сте лоши Wink.Ще чакам да се появи и ще тествам нотино, защото от тях не съм поръчвала още.

# 459
Моят rawaa пристигна,на първо четене ми харесва,на моята кожа не е двойник на обувката,нито на Black opium с който го сравняват,в една посока са,но категорично не бих ги сбъркала,този си има свой характер.Доволна съм от поръчката,Нотино отново са безупречни,кашонче,уплътняване,и опаковкани с пукащо фолио.Заедно с парфюма поръчах и един шампоан на L'oreal детски за да се включа и с безплатна доставка,така че съм пре доволна.

# 460
Приятели,
Обмислям покупка на Монтал от сайт или от физически магазин. Можете ли да ми препоръчате от кой е най-добре да го направя?
Зимата имах неприятна случка с първата ми живота покупка на парфюм от БГ сайт и в момента също имам притеснения.
Насочих се към Парфимо, защото останах мноооого доволна от качеството на профи продуктите за коса, но пак я има в мен чуденката относно ароматите, защото въпреки чудесните мнения за парфюмите от сайта, аз съм си карък и ако има нещо - то ще се падне все на мен  Sad  Продуктът, който искам да поръчам е с монстър силаж, познавам го отлично и веднага ще забележа, ако нещо не е както трябва, но просто нямам физическата възможност да ходя цифра пъти за връщане и т.н., та бих искала поне мъничко да съм сигурна в качеството и ако има често пазаруващи тази марка от сайт или от физически магазин, ще се радвам да чуя съвет. Hug

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 12:11 от Анонимен

# 461
  • Sofia
Ее, аз като го похвалих и само ~Etoile~ се подлъга по мен хаха.
Ще се постарая повече другия път! Grinning

Първо го тествайте, щом го има в мола, защото парфюмът може да е удушвач и натрапчив, особено ако прекалиш.

Иначе парфюмът е топ, само за гурме почитатели. Bowtie

sweety_kitty, щом продължаваш да имаш съмнения, купи от официалния сайт или някой чужд реномиран сайт. Simple Smile

# 462
  • София
Моят единствен (ще си остане и последен) Монтал беше от Елинор.

# 463
И моя е от Elinor ,Mancara също са ми от там .

# 464
Моят също е от Елинор и нямам грам забележка.

Общи условия

Активация на акаунт