Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 68 386
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Имам тази Бомба, също не излъчва особено, но аз си го усещам, което е целта всъщност, но трайността е до душ, че и след това има полъх.

# 481
  • София

Хехе, Veka , тенк ю  thumbsup. Доколкото разбирам го дозареждат още. Асортиментът огромен ли е, или има още накъде да се пълни? По-скоро, като шоурум ли е направено или са гледали да наемат голямо помещение, за да е богато, че не обичам ограничения Grinning ?

Не е като първият етаж на Harrods или пък парфюмната част на Printemps, което според мен е равно на богатство откъм предлагане Smile  Надали ще има някога подобно нещо у нас. Ако трябва да сравнявам с шоуруми в София - нямам голям опит, но не е като Елинор в завод Витоша. Голямо е като магазин, може да се види в профила им в инстаграм. Асортиментът е голям, доколкото има всякакви неща - парфюми, козметика, грим, козметика за коса, свещи и т.н. Ще заредят и още стока, имах кратък разговор с управителката (познавам я от друга верига, където работеше преди това).

# 482
Здравейте. Исках да питам, какво е мнението ви за www.get.bg, защото отдавна не съм чел за тях?

# 483
Направих първа поръчка от Елинор, защото тук има положителни мнения за сайта. Но съм доста раздвоена. Поръчах този комплект Flowerbomb с EDP 50мл - https://elinor.bg/product/viktor-rolf-flowerbomb-6. Цената от 116 лв ми се стори подозрителна, но все пак реших да рискувам. Кутията с продуктите дойде без никаква опаковка или целофан. Това нормално ли е? Парфюмът не е особено траен, около 2-3 часа някъде, което също ме навежда на мисълта, че вероятно съм получила менте. Какво мислите?
Преди две години при голямото великденско намаление от тях поръчах комплект YSL-Manifesto. Дойде без опаковка кутията, от парфюма беше пръскано, видимо липсваше известно количество, а след време се усетих да проверя номерата- този на кутията и този на самият  парфюм бяха различни. Самият парфюм не беше траен изобщо, познавам аромата, защото съм го ползвала и преди.
Повече от тях не съм поръчвала след този случай.

# 484
Поръчвали ли сте от senso.bg? Излезе ми реклама във Фейсбук, че продават 20 мл. на избрани парфюми за 10 лв.Обаче нито сайтът ми вдъхва доверие, нито офертата.

# 485
Преди две години при голямото великденско намаление от тях поръчах комплект YSL-Manifesto. Дойде без опаковка кутията, от парфюма беше пръскано, видимо липсваше известно количество, а след време се усетих да проверя номерата- този на кутията и този на самият  парфюм бяха различни. Самият парфюм не беше траен изобщо, познавам аромата, защото съм го ползвала и преди.
Повече от тях не съм поръчвала след този случай.
А всъщност трябва ли да съвпадат номерата на кутията и на парфюма? Защото и на моите не съвпадат.

# 486
  • София
В нотино в парадайз има основно мейнстрийм-парфюми, които се продават и по бюти-зоните и Дъглас. Изключение правят Амуаж, Крийд, няколко парфюма на JHG. Alexandere J и май друго не забелязах.
Скрит текст:
Цените са с 15% намалени до 15. септември, продавачките естествено нови и неориентирани, не са наясно с предлагането, но при запитване отпращат към таблети, на които може да се провери, какво предлага нотино– единствено в сайта, разбира се, защото в магазина няма достатъчно площ.  Същата справка всеки може да си я направи и на телефона. Бялата козметика не разгледах, защото не ме интересува, но особено разнообразие също няма. Единственото предимство и то за живеещите наблизо е, че може да се поръча нещо през сайта, а да се получи на място в магазина, без да се плаща доставка. Лично аз покупка на Амуаж и Крийд не планирам, дори при минус 15% така че засега приключих с визитите си там. Феновете на тези марки сигурно ще се зарадват.
На мен ми казаха, че предполагат, че след 4-ти септември при тях ще пристигнат повече неща. Питането ми беше свързано с друг продукт, но предполагам, че отговора се отнася за всички. Аз си взех Poeme на Lancome и се надявам да заредят Juicy Couture Viva La Juicy.

# 487
Здравейте. Исках да питам, какво е мнението ви за www.get.bg, защото отдавна не съм чел за тях?
Често поръчвам от тях,винаги всичко е точно ✌,никога не съм имала съмнение за оригиналност на парфюмите. Комуникацията с тях е на ниво.

# 488
 Приятелка, която знае страстта ми към парфюмите ме накара да помириша със затворени очи пръснато от оригинал и имитация на един и същ парфюм. Не можах да позная оригинала, посочих другия. Това по повод на мнения, че няма значение, ако дребни детайли по опаковката, разминаване в кодове , изрязани такива и ред други нещица са маловажни, читави са си парфюмите.Animal Hear No Evil. И аз пазарувам от сайтове и  при най малкото несъответствие продукта минава в графа съмнителен. Всички искаме като си даваме парите да знаем за какво и едва ли на някой му е безразлично. Broken Heart

# 489
Съвсем скоро и аз ще стана горда собственичка на rawaa Simple Smile. Днес пуснах поръчката, взех и козметика и я очаквам с нетърпение Simple Smile. Парфюма го взех на сляпо, след като прочетох толкова суперлативи за него, просто не можах да устоя. Ще докладвам.

# 490
  • Стара Загора
Съвсем скоро и аз ще стана горда собственичка на rawaa Simple Smile. Днес пуснах поръчката, взех и козметика и я очаквам с нетърпение Simple Smile. Парфюма го взех на сляпо, след като прочетох толкова суперлативи за него, просто не можах да устоя. Ще докладвам.
Значи ставаме две JoyJoyJoy

# 491
Проверих кода на моя Flowerbomb в http://checkcosmetic.net/ и http://www.checkfresh.com/. Явно е оригинален парфюма,  срокът му до годност е до 10.2019 т.е другия месец. Може би тези комплекти са от по-старо зареждане и затова са и с по-ниска цена. Благодаря за отзивите относно трайността. Щом и при други се изпарява толкова бързо, значи парфюмът може и да е оригинален все пак.
ПС. Проверих баркода на кутията. Първоначално се изненадах, че ми излиза Лореал, но после се оказа, че брандът Виктор&Ролф е част от групата на Лореал - https://www.loreal.com/brand

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 07:57 от Greene

# 492
Flowerbomb при мен трае безумно само в хладно време.
В тези горещини почти всичко изчезва яко дим.
Виж Bloom версията на Цветната бомба е супер трайна в жегите.
Трайността е субективно понятие, затова пробвайте по няколко пъти преди да обявите който и да е парфюм за менте Peace

# 493
Като споменахте кодове, моят Musky garden от Елинор няма нито на кутията, нито на бутилката код." Дребна" подробност, но някак неприятна.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 14:17 от Мау Мау

# 494
May May, бач кодове имат всички оригинални парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт