Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 699
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Мисче, стискам палци. Аз моя съм го метнала в шкафа и ще чака зимата. Ако ти е удобен Ремедиум, виж там - 9 или 10 лв. беше на промоция. Simple Smile

Кристалче, точно, оригинала и на мен не ми хареса, не е нещо уау.

Балът от блотер и аз го харесах, но да изпръскам другото, че се набълбуниках до ушите с бутилки... Grinning

# 466
  • някъде под слънцето...
Здрвейте парфюмни, имам колежка , която се влюби в в моя
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Fragile-434.html
но в ибей и е скъп.
Има ли копие сред имитациите, за да и купя през отпуската.
Благодаря предварително.

# 467
Здравейте! 😊 Някой би ли споделил за парфюм, който е преоткрил на морето или нещо, което би било подходящо за морския бриз 🏖 😁 В голям размисъл съм какво да взема с мен... 🤔

# 468
  • София
sl, няма имитация този парфюм.

# 469
  • някъде под слънцето...
Благодаря Heart Heart Heart

# 470
Здравейте,много съм развълнувана.В страницата на Парфен във фейса ми излезе за новите им парфюми ,като за единия мисля,че е Карат на Картие- 929 .Някой,може ли да погледне нотките?Това го копирам директно "Скъпи клиенти, очаквайте новите ни аромати съвсем скоро!

Parfen 750 unisex - смес от мек кедър, гайяк (форма на пало санто), тамян и кадифената текстура на перилния препарат. Загадъчна, опияняваща, интимна.Когато уловиш полъх от него, мирише на теб в пространсвото на този човек.

Parfen 929 woman - едно невидимо бижу, което обединява лукс, красота и стил в един чист бял аромат. Вдъхновен от желанието да сътвори ухание, което да блести с цялата изящност на диамант. А композицията се издига в седемте цвята от светлината, пречупена чрез диамант, представени от седем флорални акорда – зюмбюл, лилия, виолетови листа, иланг-иланг, орлови нотки, нарцис и лале. Букет от огън - хиляда точки светлина, светещи като бутилката, нарязана като диамант, която разбива светлината в безброй нюанси.
Отдава почит на естествената красота, женственост и елегантност. Съвършено подкрепя вашия чар и непринудена изисканост.Цветен аромат, за романтична жена, за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав
глава
бергамот, зелени нотки, круша
сърце
зюмбюл, иланг-иланг, крем, лале, нарцис, орлови нокти, теменуга
база
бял мускус, мимоза

Parfen 416 men - нова изгряваща звезда в ароматното царство, където са призовани стилни и самоуверени мъже. Силата му се смесва с жизнеността на сечуански пипер и зелен бергамот.
Връхни нотки: лимон, грейпфрут и бергамот
Средни нотки: сечуански пипер и здравец
Базови нотки: олибан, пачули, абмра и ветивер

Parfen 417 men- създаден за мъже, които искат да се подчертаят своята ярка индивидуалност и излъчва магнетична сила. Идеалният носител на този мъжки аромат притежава безупречно чувство за стил, чар и силен характер.Идеята на новия аромат е да се запази баланс между съвременното развитие на човечеството, неговата динамика и грижовното отношение към природата. Философията на този парфюм е да се търси дълбочина между две противоположности – съчетава дървесни нотки с подправки. Италиански цитруси в старта заедно с листа от кориандър веднага задават бодро настроение, ароматът се задълбочава и става мъжествен и комфортен в сърцето с развитие на дървесни нотки кипарис, ветивер и бял кедър. Базата утихва с топъл тамян (бензоин).
Връхни нотки: цитруси със захар, лимонова кора, листа от кориандър
Сърдечни нотки: бял кедър, ветивер, кипарис
Базови нотки: бензоин

Parfen 418 men- нова ароматна свежест за сетивата.Мъжествен аромат, създаден за мъжете, които пишат свои правила и живеят живота си, без да се страхуват да рискуват. Той е ухание на контрасти, в което се преливат ароматна дървесина, чувствени подправки и топла кожа. Свежест от лавандула и цитруси прибавят жизненост и изтънченост на уханието. Този изключителен, стилен и неустоим мъжки аромат се състой от ароматна комбинация
Връхни нотки: лавандула, бергамот, черен пипер и градински чай

Средни нотки: кожа, ананас, зелена ябълка, кипарис и амбра

Базови нотки: сандалово дърво, ветивер, ванилия и пачули"

# 471
  • Бургас
Да,929 е точно Картие Карат,най-после го направиха след едно изхабено вече бутилче и 2-ро в 100мл.Радвам се много за този парфюм,много.Sparkling Heart Изключително добре се усещат лалетата в оригинала,безценен парфюм,истинско цветно изкушение.

# 472
Здравейте, момичета! Чета ви от няколко дни и си направих регистрация за да попитам дали някой е купувал от Базар.бг имитация на парфюм. Попаднах на обява на Bulgari Green Jade за 9,60лв, произведена е в Дубай... И понеже обичате парфюмите, да ви споделя нещо интересно / може и да го имате, но ми се стори интересно Simple Smile /.

/veneracosmetics.com/parfumite-a-do-y/

# 473
Момичета, прибирам се от Заг и Мартинез:) Отнесох няколко неща.
Vodka on The Rock и Lanvin Eclat на Мартинез. Пробвах и Блек Афгано, не ми хареса, не мога да повярвам, че толкова се разминават. На Парфен онзи ден като се пръснах и ми стана фаворит, ще го тествам пак.
От Заг отнесох Yes I Am Casharel, Nomad и Макс Мара. На Мм взех YSL Y. Невероятни неща, тръгнах че щях още да отнеса Simple Smile)  Утре ще мина пак през парфен, почвам да ги крия че ММ ще ме бие вече:)

# 474
# 475
  • София
Здравейте, момичета! Чета ви от няколко дни и си направих регистрация за да попитам дали някой е купувал от Базар.бг имитация на парфюм. Попаднах на обява на Bulgari Green Jade за 9,60лв, произведена е в Дубай... И понеже обичате парфюмите, да ви споделя нещо интересно / може и да го имате, но ми се стори интересно Simple Smile /.

Сакън недей. Аз преди време си докарах такива обриви от подарено дубайско менте, че едвам се оправих. Може да е до кожа, но с наливните никога не съм имала проблеми. Все пак не съм мерило.Blush

# 476
Цяла нощ я мисля тая Византия. На обедната ще тичам и я грабвам. Знам, че няма да го нося сега, а зимата, но просто не мога бе, не мога да се сдържа. Мъжа ми ако разбера, че съм си купила още един парфюм тоя месец ще им бой, хахах.
Стискайте палци да се разбера с този аромат, предвид, че е доста сладък и да нямам главоболие, защото подозирам, че открих бъдещ огромен любимец!
И на мен ми е любим аромат, но през зимата. Сега ми е доста тежичък.

# 477
  • София

Това е любимият ми аромат. Като такъв знам на 100%, че Булгари го спряха от производство преди няколко години (още ми се къса сърцето). Според мен няма как да е истинска обява, че и за нещо произведено в Дубай. Чист ментак. Аз не бих пробвала нищо, че издирвам Омния Грийн Джейд, оригинали или добри имитации под дървото и камък.

Знае ли се кога точно излизат новите попълнения на Парфен? Карат задължително ще се взима, но ми харесаха и два от мъжките по описание. Да зарадвам и мм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Благодаря за поясненията! 💐

# 479
Здравейте! Вчера най-после получих списък на Парфен и какво да видят очите ми Magnifique-Lancome. Аромат, който доста харесвам и с удоволствие бих ползвала. Искам да попитам сред вас има ли някоя която го е купувала и дали може да даде отзив до каква степен се приближава до оригинала.
Също така искам да попитам за Midnight rose - Lancome, дали  версията на Парфен е добра.
Нали при тях беше промоцията 2 на цена от 30 лева? Ако е така, това определено са двата парфюма, които бих си закупила на първо четене, но вече като отида на място може и нещо друго да харесам.

Общи условия

Активация на акаунт