Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 706
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • густо майна Филибето
Кое в парфюмите определяте като ретро?
За Гучи Ръш тук момичетата писаха, че ухае ретро, на мен много си ми харесва, така че не съм предубедена по никакъв начин, но все пак ми е любопитно.

slanchice, а на сина кой Авентус взе? Крид? Много харесвам аромата, бях взела една 10-ка на Заг, но е слаб и нетраен.

# 91
Да се оплача. Дойде ми Bloom of rose, обаче изобщо не го усещам. Като аромат е супер, ноооо 😐😐😐 Понеже го няма още в тукашните Рефани го поръчах от сайта. Не знам колко капки има в шишето, иначе бих сложиха двойни.

# 92
  • Бургас
Кое в парфюмите определяте като ретро?
За Гучи Ръш тук момичетата писаха, че ухае ретро, на мен много си ми харесва, така че не съм предубедена по никакъв начин, но все пак ми е любопитно.

slanchice, а на сина кой Авентус взе? Крид? Много харесвам аромата, бях взела една 10-ка на Заг, но е слаб и нетраен.

“Ретро” за мен е, когато усещам една специфична нотка от някогашните парфюми на майка ми - Нина Ричи, Габриела Сабатини, Шанел No5, който обожавам.
Да - Крид.

# 93
Здравейте ,от къде мога да си взема Lancôme la vie est belle и да е най-близко до оригиналния аромат ? Simple Smile

# 94
Днес купих спонтанно джунглата на Кензо (рефан 10мл +15 капки).
Объркана съм. Има нещо в него, което хем ми е ретро, хем ми прави истински кеф, особено след като връхните нотки изчезнат.
Коя е тази нотка или сбор нотки, които го правят така остър с ориенталски привкус?
Нотката е подправката "карамфил" /има я в лекарствата на зъболекарите/.
Ретро нотката е най - вече карамфила. Ретро нотка са и алдехидите в парфюмите. Ретро нотка са и "пластмасовите" праскови Simple Smile.
Слона е най - красив в жегата Simple Smile При мен това е любов... Simple Smile
Междувпрочем, светът преоткрива "ретро" ароматите Wink

# 95
Карамфила ,пудрата(ако е повече), алдехидите, мускуса ако е много хард, анималистичните нотки за мен са ретро. Франк,Кобако и Мадам Крез-това са ми асоциациите за ретро аромати. Лъш харесвам много и не ми е ретро в никакъв случай. Даже мисля скоро да се сдобия с него.😊

# 96
  • Бургас

Bright Crystal ,
a на теб  харесва ли ти Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose.
Дааа,харесва ми Мон и всички негови производни,само Bloom Of Rose нямам.Сладко,виж Мон на Заг и Мартинез,има какво да се желае,но са доста добри алтернативи,сподели като пробваш луда фенке на Мон.BowtieKiss За мен ретро са парфюмите с алдехиди,смазващо ретро ми е Амуаж Beloved,същински звяр е този парфюм,щях да умра от него.Disappointed Relieved,ретро ми е и Шалимар,Коко на Шанел също,него обаче го харесвам.Ретро ми е и Амуаж Диа,не си представям да нося това,но вкусове и хора разни...Etoile,сериозна работа е братовчедка ти,тя ще фалира само от парфюми,а и вие около нея също,оригинали верно не ви устройват.Bowtie Джой на Мартинез е прекрасен и супер близък до оригинала,писала съм за него в първия ми пост в темата,Пойзън гърл също им е хубав,но него го виж и на Заг,Елиън за мен е хубав на Баргело,ще отида пак до Мартинез и ще пробвам техния Адикт,Елиън и другите,които не съм и ще пиша за близост.Обувката/сигурно и нея харесва/ вижте на Рефан/169 номер обаче/,както и на Сан Сиро и ДП.Черният опиум е добър на Гиза и Баргело,на Рефан също става.EliAG,Lancôme La vie est Belle е много доближен до оригинала на Гиза,потърси го ако желаеш.Слънчице,добре дошла в темата,ще се радвам ако пишеш често,поздравления за избраните парфюми,Аурата е жестока  и на Заг,а Авентус на Рефан е ВЪРХА,синът ти определено има вкус.

# 97
  • Sofia
Кристалче, трябва някъде да пробваш Мон на Аристеа и да дадеш мнение. Ако няма откъде, ще ти пратя отливка.😊

# 98
  • Бургас
Да,аз не познавам Аристеа,нали в Елитис ги имало,този магазин го избягвам.Ще вляза обаче да ги проверя,ти хареса техния Мон,ако го има ще пиша.Kiss Аз почвам сериозно да се плаша любимия ми Mon да не бъде изместен от първото място в сърцето ми от Carat.Набира бясна скорост този фин,нежен мой Карат,няма ли да го изимитират вече и да обсъждаме и него!

# 99
  • Sofia
Ако не ти се влиза, ще ти пратя, но проблемо, амиго.😘😁
132F е номерът. Според мен носи днк-то, нещо му липсва, но са се постарали и е носим, както и траен. Simple Smile))
Е, как да го измести, просто ще си споделят първото място.😁

# 100
Здравейте, момичета, аз имам няколко любими парфюми. Имам нужда от съвет кои са сполучливите им инитации. Долче и габана Императрицата, Пако Рабан Black xs, Bright Crystal, и този на Джони Деп Савич. Дано да ми помогнете, с поне един дамски и един мъжки. Благодаря предварително.

# 101
Здравейте, момичета, аз имам няколко любими парфюми. Имам нужда от съвет кои са сполучливите им инитации. Долче и габана Императрицата, Пако Рабан Black xs, Bright Crystal, и този на Джони Деп Савич. Дано да ми помогнете, с поне един дамски и един мъжки. Благодаря предварително.
Императрицата я имах на ЗАГ, има леко разминаване,оригинала е по-натрапчив и гурме. На ЗАГ нямаше трайността на оригинала, да не казвам никаква, някъде до час.
Bright Crystal добра имитация на Сансиро, добра трайност.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Не съм доволна от Ултравиолета на ЗАГ- изфирясва за минути, за разлика от мъжкия, който се носи като облак.
На Рефан добра ли е имитацията на Ултравиолета?

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Манифесто на ЗАГ добре се държа вчера. Като трайност някоя друга имитационна бие ли ги(Рефан,Гиза)?

# 102
  • Бургас
Сънче,дано както казваш го поделят първото място,хаха.Люба,ще помагаме споко,Императрицата я търси на Заг за моето носле е 1-1 и има добра трайност при мен особено с пръски по косата,на Рефан също е хвалена може да провериш и нея.Брайт Кристал виж на Рефан,Black xs на мен ми хареса мн. на Мартинез,но аз май тоя парфюм не го познавам в др. версии.Имаш предвид Dior Sauvage сигурно него го пробвай на Рефан,много добро копие е.Манифесто е добър на Роксан за мен,споделяла съм много пъти.

# 103
https://Много ви благодаря зс бързата реакция, ще взема една Императрицата и Sauvage на първо време, но към началото на месеца и ще споделя впечатления, че мъжа ми е много придирчив.

# 104
  • BG-DE
Кристалче, благодаря за предложенията 🥰 аз Мон Герлен в оригинал все го взимам но ми е интересно и добра имитация да пробвам 😚 Една приятелка преди време се възторгваше от версията на Парфен, че била близка и с уникална трайност, а като чета за нея няма никакви отзиви, никой ли не я познава 🤔

Общи условия

Активация на акаунт