Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 711
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,търся сполучлива имитация на Габриел-  Шанел,имам го във вариант на Гиза,но сякаш не е много траен

Редактирам се,видях че има на Рефан-някой има ли отзиви за рефанския

# 106
  • густо майна Филибето
Императрицата на Заг и за мен има добра трайност, за съжаление не я понасям. Наред с плодовите нотки, които харесвам, върви и една на вкисната диня, която при мен надделява, и възможно е това да е причината да го усещам много дълго по себе си. Опитах три пъти - все това. И се отказах от него.

Аз да се оплача, че си купих преди време от едно магазинче на Заг  10 милилитрови шишенца парфюми, но се оказа, че като са в легнало положение, изтичат по някакъв начин. Така успях да си пръсна само два-три пъти от някои. При всички се получи това, и не е от незатягане. Така изглежда шишенцето:

Скрит текст:

Това е на Код на Армани, още нямам окончателно мнение за него. В началото ме отблъсна някакъв анасон, а в пирамидата няма, има в мъжкия Код. И докато се чудех да не би да са ми наляли мъжки парфюм, започна да ми харесва. И тъкмо да установя наистина ли ми харесва, или да се поколебая още няколко пръскания, той взе че се изля. Sad
Сега не става и да си допълня в това шише, защото ще се случи същото.

# 107
  • Стара Загора
Здравейте,търся сполучлива имитация на Габриел-  Шанел,имам го във вариант на Гиза,но сякаш не е много траен

Редактирам се,видях че има на Рефан-някой има ли отзиви за рефанския
Баргело. Донесоха ми я от Турция. За мен е много близка с оригинала.

# 108
Аз пък не мога да разбера защо навсякъде са изчезнали малките шишенца от 10 мл. Досега където и да питам в Заг и Рефан ми предлагат 50 мл., при повече късмет може да има и 30 мл. Моите свободни вече свършиха и като не се сетих навреме да поръчам от Али-то сега има да си чакам месец, два.

# 109
Аз поръчах от този Вито в олкс по 15 мл, там си има. Само, че вие споменавате тук някакъв Иво като момчето от Заг. Явно е различен този,  от който аз поръчвам. А и шишенцата са все различни като гледам. Първо бяха едни като ябълки, малките, сега са правоъгълни, съвсем други са. Пръскалката пръска по много на Лалето тази, която е от 30 мл шишето, а аз не обичам така.
При кое точно момче поръчвате вие?

# 110
  • Варна
Аз поръчах от този Вито в олкс по 15 мл, там си има. Само, че вие споменавате тук някакъв Иво като момчето от Заг. Явно е различен този,  от който аз поръчвам. А и шишенцата са все различни като гледам. Първо бяха едни като ябълки, малките, сега са правоъгълни, съвсем други са. Пръскалката пръска по много на Лалето тази, която е от 30 мл шишето, а аз не обичам така.
При кое точно момче поръчвате вие?
Един и същ е! Пише Вито, защото това е името на фирмата му, а Иво му е името. А шишенцата са различни, защото това зависи от доставчика на шишенца, предполагам.

# 111
  • густо майна Филибето
Щом са ябълки и правоъгълни, същият е със сигурност. И аз забелязах, че пръскат повече.

# 112
  • Бургас
Аз също не харесвам Императрицата,усеща се наистина силно диня.Габриел на Рефан за мен е добър,харесвам много и този на Мартинез.Heart Eyes

# 113
Момичета, днес отново някой похвали парфюма ми в офиса - този път "My Burberry" -  Burberry във версията на Заг Зодиак... Simple Smile Похвалата дойде от едно младо същество на няма и 30 години, каза, че и ухае на свежо, на жасмин или нещо подобно Simple Smile Аз не познавам оригинала на "My Burberry"  - Burberry, но бях привлечена от сладкия грах в пирамидата... Има още един парфюм с тази съставка - "Pleats Please" - Issey Miyake, който много ми допада, това беше и причината да си поръчам от Иво Бърбърито... Simple Smile Прилика между двата парфюма няма, но тази съставка си я усещам и тук, и наистина ме зарежда с положителни емоции...Сега обмислям покупката на "Pleats Please" - Issey Miyake във версията на Рефан... Лошото е, че на сайта предлагат директно 100 мл...не по - малко...Thinking Изобщо, как я мислят тия хора с тия големи разфасовки...Колкото до изчезването на 10 мл. шишенца по магазините - така е, и аз го забелязах, нелепо е!

# 114
  • Бургас
Кристалче, благодаря за предложенията 🥰 аз Мон Герлен в оригинал все го взимам но ми е интересно и добра имитация да пробвам 😚 Една приятелка преди време се възторгваше от версията на Парфен, че била близка и с уникална трайност, а като чета за нея няма никакви отзиви, никой ли не я познава 🤔
За мен много сполучлива е имитацията на Баргело. Имах колежка, която ме "тровеше" с оригинала, след това си поръча от Турция на Баргело - за моя нос и на нейната кожа бяха едно към едно.
Другата ми колежка си поръча Том Форд - Табако Ванил. Още от вратата на офиса (а той е голям) я усещах, когато е с него.

Днес минах отново през магазина на Гиза в Бургас. Исках да си взема парфюмните масла на Амуажите, с които се сдобих, но нещо не съм разбрала предния път, че момичето ги е заредило само под форма за тест. Обеща ми при следващото зареждане вече да ги има.
Тествах #D267 Магма Екскл. (Amouage - Memoir Women), неочаквано се оказа много мой и ще си го взема, само да го заредят. В драйдауна го усетих много близък до Tom Ford - Nior Pour Femme, но сега като се прибрах и пръснах - не чак толкова. Том Форд е по-цитрусов в началото си, ще го изчакам да утихне, за да видя дали не се заблуждавам.

За момичетата, на които не им допада доставката от Гиза с МВМ, бургаската парфюмерия също има сайт и мацката ми каза, че при поръчка над 25 лв. доставката е безплатна до офис на Спийди.

# 115
Здравейте, чета ви отскоро - споделяте много ценна информация ! Приемате ли нови в темата ? От началото на годината ползвам рефан наливните без капки. Засега съм опитала, около 15 от тах се спрях на два най любими- 335 олимпия и 196 гучи ръж. Водеща ми е трайността им. Търся съвет за сходен ориенталски аромат и много траен и дори тежък. Дори и през лятото не ми пречи да е тежък така, че разчитам някой да има сходен вкус и да ме насочи...

# 116
Добре дошла, ангелче, ауууу, как без капки?! Simple Smile Ако търсиш трайност - капките трябва да са 2:1 /двойно количество - на 10 мл. - 20 бр. капки/ Simple Smile
Олимпеята е разкошна, може би ще ти хареса La Vie est Belle, може би ще ти хареса Black Opium, или Gucci Bloom Gucci... Simple Smile

# 117
Добре дошла, ангелче, ауууу, как без капки?! Simple Smile Ако търсиш трайност - капките трябва да са 2:1 /двойно количество - на 10 мл. - 20 бр. капки/ Simple Smile
Олимпеята е разкошна, може би ще ти хареса La Vie est Belle, може би ще ти хареса Black Opium, или Gucci Bloom Gucci... Simple Smile
Ще се пробва и с капки тогава. И мерси за предложенията. А за том форд 065 какво ще кажете ?

# 118
Здравейте, чета ви отскоро - споделяте много ценна информация ! Приемате ли нови в темата ? От началото на годината ползвам рефан наливните без капки. Засега съм опитала, около 15 от тах се спрях на два най любими- 335 олимпия и 196 гучи ръж. Водеща ми е трайността им. Търся съвет за сходен ориенталски аромат и много траен и дори тежък. Дори и през лятото не ми пречи да е тежък така, че разчитам някой да има сходен вкус и да ме насочи...
Сещам се веднага за Кристал Ноир и Ейлиън- тежси ориенталци. Но познавам само оригиналите им. Като насока ти давам да тестваш. Иначе на Барджело Ейлиън е 1 към 1. Аз също много харесвам Ръш. Питах за имитация,но тогава никой не ми отговори. Може би пък да няма сполучлива. Пробвай Блум на Гучи. Бели цветя,сладък е. На ми се струва доста близък до олигинала, който само съм тествала и не познавам в дитайли.

# 119
Аз пък веднага се сещам за обувката и трезора.
129. La Niuit Tresor/ Lancome
149. JPG/ Scandal
169. CH "Good Girl Velvet Fatale"

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 22:19 от Fuffie

Общи условия

Активация на акаунт