Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък веднага се сещам за обувката и трезора.
129. La Niuit Tresor/ Lancome
149. JPG/ Scandal
169. CH "Good Girl Velvet Fatale"
[/url] 149 скандал при мен се оказа нетраен, но пък аромата му ми допадна много!

# 121
  • Бургас
Ангелче,ако искаш парфюми с които ще те забелязват и са трайни опознай Амуаж и Монтал.

# 122
  • Burgas, Bulgaria
Добър вечер парфюмни феички, пускам линк с новите предложения на Kameya: https://www.kameya.bg/novi-aromati-2019/ , струва ми се, че някои от тях за пръв път се предлагат в имитация, но не съм сигурна. Аз наскоро, както бях писала си купих Шалимар от тях и останах много доволна предвид на това, че познавам до болка оригинала /1:1/, четох и някои ревюта на доволни от тях клиенти, някак си ми вдъхват доверие...., скоро ще пиша Heart

# 123
  • густо майна Филибето
Впечатлена съм на колко хора е любим Alchimie!

# 124
  • Габрово
ангелче,добре дошла в темата!
Бих ти препоръчала Уоманиту и Черната Орхидея и Versace Crystal Noir
Те  са силни и мнооого трайни!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 00:34 от sesksta

# 125
Влизам да похваля Рефан 105-Emporio Armani Because It’s You Giorgio Armani for women
Снощи ходих да търся 042, да ви споделя защо го няма, цитирам собственичката на магазина:
"А да, вярно че ми пратиха някакъв нов парфюм на и-мейла, ама нещо ме е налегнал мързела и не съм го прочела даже?!"
Та за да не съм валат реших да подуша нещо друго и си го избрах.
Към 17 часа се напръсках, докато си легна към 23 часа все още го усещах осезаемо.

# 126
Аз пък веднага се сещам за обувката и трезора.
129. La Niuit Tresor/ Lancome
149. JPG/ Scandal
169. CH "Good Girl Velvet Fatale"
[/url] 149 скандал при мен се оказа нетраен, но пък аромата му ми допадна много!

Ангелче, а какво ще кажеш за Armani Si? С двойни капки, както Солар ти препоръча отнася много комплименти. Понеже спомена Scandal, ако искаш пробвай на D&P, много е добър. Прилича на Black Opium, но е по-силен. Olympea пак на D&P е супер.

# 127
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми препоръчали мъжки парфюм от рода на аква на армани, свеж и траен. Аз съм привърженик на Заг.
Иначе аз съм доволна от женския Еклат на Ланвин и Пето авеню на елизабет. Малко старички, но ми допадат. Сега искам да сменя малко с нещо подобно на Зелена трева пак на Елизабет, знаете ли дали има имитация?

# 128
За мъничко само минавам, да споделя възхищението си от аромат на Гиза, който снощи сложих за първи път, бях писала за него - Oud Satin Mood, Maison Francis Kurkdjian.  
Пръснах зад ушите, вчера в 6 надвечер. В момента го усещам като облак около мен, сякаш току щом съм го сложила. Просто съм..нямам думи. Ароматът е изключително, ама изключително наситен, сладка българска роза се усеща, сякаш разцъфва току що пред очите ми. Цяло преживяване е! Ванилията почти не се усеща, виолетка има също, но...ароматът е като жив, развива се постоянно, но по един и същи начин, динамично, не на етапи!
Много класен, много впечатляващ, тъмен аромат, но розата го прави нежен и присъствен, много!
Разлива се като нежен сироп по кожата....
Силно препоръчвам, особено с тази убийствена трайност! Имам нишове, които могат да му дишат прахта!

Днес смятам да посетя Мартинез, стига да успея да паркирам някъде Simple Smile Искам да видя как са се справили с нишовите аромати, и ще пиша после Simple Smile

Също, искам да отбележа, че новата тема е пълна с много полезна информация и ми беше супер приятно да я изчета до момента, всяка от вас е споделила много интересни неща - динамична и свежа тема, благодаря ви, парфюмни нослета Two Hearts

# 129
Пробвай Африканския бал. Днес съм с него. Разкошно разкошен. Уникален! Благодаря от сърце на Кристалчето за него! 😍😊

# 130
О, да, обезателно, сложила съм си го в списъка Smile

# 131
За мъничко само минавам, да споделя възхищението си от аромат на Гиза, който снощи сложих за първи път, бях писала за него - Oud Satin Mood, Maison Francis Kurkdjian.  
Пръснах зад ушите, вчера в 6 надвечер. В момента го усещам като облак около мен, сякаш току щом съм го сложила. Просто съм..нямам думи. Ароматът е изключително, ама изключително наситен, сладка българска роза се усеща, сякаш разцъфва току що пред очите ми. Цяло преживяване е! Ванилията почти не се усеща, виолетка има също, но...ароматът е като жив, развива се постоянно, но по един и същи начин, динамично, не на етапи!
Много класен, много впечатляващ, тъмен аромат, но розата го прави нежен и присъствен, много!
Разлива се като нежен сироп по кожата....
Силно препоръчвам, особено с тази убийствена трайност! Имам нишове, които могат да му дишат прахта!

Днес смятам да посетя Мартинез, стига да успея да паркирам някъде Simple Smile Искам да видя как са се справили с нишовите аромати, и ще пиша после Simple Smile

Също, искам да отбележа, че новата тема е пълна с много полезна информация и ми беше супер приятно да я изчета до момента, всяка от вас е споделила много интересни неща - динамична и свежа тема, благодаря ви, парфюмни нослета Two Hearts

След това-ще му дам още един шанс и ще го изкарам от шкафа Simple Smile

# 132
  • Бургас
Пробвай Африканския бал. Днес съм с него. Разкошно разкошен. Уникален! Благодаря от сърце на Кристалчето за него! 😍😊
Радвам се,че парфюмите,които препоръчвам/оригинали и имитации/ се харесват/повечето/,много хубави моменти да имаш с него.Kissing HeartАдски готиния парфюм!Кафе,чакаме с нетърпение мнението ти за Мартинез,Ангела,сподели ако поръчаш нещо от Камея.Heart Eyes

# 133
Страшно благодаря! 😘 Информацията, която споделяте е истинско съкровище. 😍 Бих искала да попитам нещо. Когато ходих до Мартинез, всъщност отидох за Интенз кафе. Много бях го харесала от предишният път, но го бях пробвала само на блотерче. След това, което каза Кристалчето вече бях сигурна, че ще е новата ми радост. Когато си го пръснах на ръката обаче се появи нещо, наподобяващо Розовият мускус, който имам от Гиза. Абсолютна разлика от блотер и на кожата. Та дали е възможно моята кожа да отразява толкова силно мускуса и затова да се заглушава всичко останало? 😕

# 134
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми препоръчали мъжки парфюм от рода на аква на армани, свеж и траен. Аз съм привърженик на Заг.
Иначе аз съм доволна от женския Еклат на Ланвин и Пето авеню на елизабет. Малко старички, но ми допадат. Сега искам да сменя малко с нещо подобно на Зелена трева пак на Елизабет, знаете ли дали има имитация?

Фенка съм на същите парфюми, особено ЕА-5 Авеню. Препоръчвам ти Нина Ричи-Премиер Жур на Барджело. Цветен аромат, в същата категория. Зелено нещо не мога да препоръчам, защото не съм фен, освен в Еклата и Авенюто където зелената нотка я има, но не е така натрапчива. Може би She wood на Загда видиш, също виолетка и зеленина.

Общи условия

Активация на акаунт