Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Съншайн,:heart_eyes: вече са ти отговорили,аз само ще дам линк да го видиш във Фр.-https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Cafe-18021.html

# 376
Сладурки, какво ще ме посъветвате за Блек Афгано и мъжкия Авентус  - парфен, заг, гиза или мартинез. Че съм още в мола и да се възползвам от парфен Simple Smile
За Авентус съм твърдо за Рефан аз,Афганеца го харесвам на Мартинез.Гучи Бамбу за мен няма толкова близка имитация,той е много фин и не ми харесва как го правят имитационните фирми.Виж все пак Рефан и Заг,Армани Си на Заг най-добре си го пробвай сама,ние няма как да знаем дали при теб ще е траен и шлейфов,просто си вземи по-малко милилитри поноси и така.Рефанската му версия е много добра и беше трайна/имах я капсулована/ преди много време и я подарих,защото не харесвам Си и го взех в момент на умопомрачение,хаха.
Тичам до Мартинез и Рефан Heart

# 377
Минавам да оставя мнение за Neroli Portofino - Tom Ford. Взех си версиите на Заг и Рефан, като направих паралелен тест и на двата с оригинала. Като близост на аромата мога да посоча Рефанския като по-добър, версията на Заг има по-силно изразена сладникава нотка, която колкото и да ми допада, кара парфюма леееко да се отдалечи от оригинала. Оригиналният върху моята кожа е с ниска трайност, като в добрите случаи достига 3 часа, Рефан и Заг са се представили на ниво с трайността, като върху моята кожа тя е около 7 часа без никакво заглъхване или "заспиване" на аромата.
Мога да кажа също, че смятам парфюма за един от по-универсалните на бранда, върху моята кожа преобладават цитрусите, а неролите съчетано с изискана лавандула няма как да не ми направи асоциация на нещо чисто и уютно. Интересен факт който забелязах при двата имитационни продукта е, че калкото по-високи са температурите, толкова по-силно усещам аромата без да губят от "издръжливостта" си.

# 378
  • Стара Загора
Нероли Порто фино на Парфен е страхотен. Сестра ми имаше оригинала и помисли, че и аз съм си го купила. Не можа да познае, че е имитация 😀

# 379
  • Бургас
Нероли Портофино на Парфен и аз мисля,че е страхотно издокаран ще познаят,че не си с оригинал ама друг път.Оригиналът е много нетраен при мен.

# 380
  • София
Скрит текст:
В София в кой магазин на Рефан има наличност от Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose - наливен?
Моя го взех от кв.Надежда ул.Христо Силянов.
Скрит текст:
bibi82, Това ли е магазинчето в Надежда, на ул.Христо Силянов?

# 381
Привет парфюмни фей! Тази Зара ми е позната,имитация е ,но на кое? Помагайте,моля!😀

# 382
  • Sofia
Във фрагрантика дават, че много приличал на Джуси. Simple Smile

# 383
Zara Pink Flambé -  Black Opium Nuit Blanch(YSL) / Viva La Juicy (JC)

# 384
Нероли Портофино на Парфен и аз мисля,че е страхотно издокаран ще познаят,че не си с оригинал ама друг път.Оригиналът е много нетраен при мен.
Нероли Порто фино на Парфен е страхотен. Сестра ми имаше оригинала и помисли, че и аз съм си го купила. Не можа да познае, че е имитация 😀
Задължително ще пробвам и тяхната версия в такъв случай!

# 385
  • София
Момичета, Мартинез приемат ли рекламации?
Днес реших да пробвам Африканският бал на малко по хладно време, но след второто фъс пръскалото спря да работи. Колкото и да натискам нищо не изкарва. Целуфанчето на кутииката е тотал щета, разкъсано и в боклука.
Дали ще ми сменят парфюма, ако отида? Пълно си е бутилчето, я липсва, я не един милилитър.

# 386
Сигурна съм, че няма да има проблем.
И съм сигурна, че не си уцелила единственото дефектно флаконче Simple Smile
Пиши после как е минало!

# 387
  • София
Здравейте, момичета! Преди малко видях на търговската улица в града, където работя, че подготвят за отваряне нов магазин, а на вратата беше поставено уведомление, че се търсят консултанти за работа в парфюмерийна фирма "Le Parfum". Някой има ли информация каква е тази имитационна парфюмерия, къде на друго място я има, какви са цените и какво качество са прфюмите?
Редактирам се: открих сайт и ФБ страница, които не са атуализирани от няколко години. Няма каталози, няма цени, нищо.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:11 от Mari_qana

# 388
  • София
Смениха ми го. Момичето беше много любезно, никакъв проблем. Браво!  Hug

Момичета, Мартинез приемат ли рекламации?
Днес реших да пробвам Африканският бал на малко по хладно време, но след второто фъс пръскалото спря да работи. Колкото и да натискам нищо не изкарва. Целуфанчето на кутииката е тотал щета, разкъсано и в боклука.
Дали ще ми сменят парфюма, ако отида? Пълно си е бутилчето, я липсва, я не един милилитър.

# 389
  • Варна

Сладурки, какво ще ме посъветвате за Блек Афгано и мъжкия Авентус  - парфен, заг, гиза или мартинез. Че съм още в мола и да се възползвам от парфен Simple Smile

За Авентус съм твърдо за Рефан аз
Рефан нямат вече наливен Авентус, само капсулован. Поне така ми казаха и наистина във Варна в склада на Рефан отдавна не са го получавали. При това положение как е Авентуса на Заг в сравнение с Рефанския. /За мъжкия говорим/.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 13:43 от Nell999

Общи условия

Активация на акаунт