Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 017
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Да,в оригинал и версията на Мартинез,браво на него около мен никой не го харесва слабо казано.Bowtie Аз също не понасям този парфюм на Мадона,но за някой хора е върховен.Всъщност не понасям и прехваления Hermes Terre d'hermes.

# 406
  • Стара Загора
Само не разбрах - Екре Ноар в оригинал ли? Каза, че го е имал, много му харесал... Grinning

Забравих да допълня към предния пост, че от много положителни коментари във форума, се подлъгах и купих преди време на Мадона Truth or Dare бялата опаковка. Ужасен парфюм, аромат на пълен евтинджос, въобще не ми хареса. Принципно избягвам селебритис парфюми от този лош опит.
За  Тruth or Dare Naked ли говориш ? Върху мен се развива прекрасно.

# 407
  • Sofia
Ами, то затова сме хора и хора.
Аз не понасям тревоманския боклук Черното Афгано в изпълнение на Мартинез, ама гледам, че набира фенове тук. Grinning (Да не сте някакви скрити наркота, ей.. Grinning - шегувам се, разбира се. Grinning)

Magnum, не, за първообраза, в бялата бутилка. Евтин прах за пране. Върху моята кожа беше ужасен. Grinning

# 408
  • Стара Загора
Magnum, не, за първообраза, в бялата бутилка. Евтин прах за пране. Върху моята кожа беше ужасен. Grinning
Аха ясно Simple Smile
Ако знаеш на моята кожа така обичания Мон на какво прилича.....ужасен ужасон ,Quatre също... Не смея да пробвам и имитациите им. Няма смисъл според мен.

# 409
...не знам защо тръгна такава мълва тук в темата,че капсулованите не са трайни...
Защото е истина Simple Smile Капсулованите са на "другия" франчайз, на тези, дето твърдят, че "вече не съществуват наливни Рефан"... Simple Smile Има парфюми, които и без капки имат сравнително добра трайност, просто защото някоя от съставките е натрапчива и мощна и това създава усещане за по - голяма трайност...Ако става дума за някой от тези аромати - ОК, може би и капсулования да става. Но лично съм се убедила, че капките в капсулованите са малко /убедила съм се в това като съм сравнявала един и същи аромат във вид на капсулован и във вид на собственоръчно налят от проверено място/... За жалост си е чиста истина, не е мълва... Simple Smile

# 410
И аз не долюбвам някои от всеобщите любимци тук - Мон Гарлен, Пантерата и др.

Това е и напълно нормално, различни сме.. съответно и вкусовете ни.

Но темата е страхотна и всички , които са тук - също 💓💓💓

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 15:58 от Šunšhine

# 411
Да дам отчет за Ескадата на Заг, страхотна, шлейф , трайност , мнооого съм очарована

# 412
  • Бургас
Не знам Солар,при мен са си трайни.Давам пример с Армани Си,Жадор и Брайт Кристал/капсуловани/трайност безкрайна,а също и един на Каролина Ерера пак техен/не беше Обувката/ Аз съм доволна от капсулованите,всеки да решава сам за себе с най-добре.Kissing HeartПримерно Май Бърбъри на Рефан и с двойни капки ми е нетраен,а приятелката ми казва,че пръскала точно 3 пъти и аз го усещам и то доста добре,а и шлейф влачи доволно,ДО КОЖА Е.Не мисля,че Пантерата на Картие е масов любимец в двете теми,напротив на много хора им идва ретро и не могат да го носят,трайността му е наистина убийствена и не е за всеки.

# 413
  • Sofia
Аа, аз обичания Мон Герлен само в оригинал, толкова да ми е прекрасен този парфюм. Едната имитация, която имам, я бях взела от пустото ми любопитство, сега си отлежава в шкафа. Simple Smile Иначе е много приятна за носене.

Разбирам го, все пак всяка кожа е различна и прави различна химия с различен парфюм. Няма пълно щастие. Grinning

# 414
Да се похваля, сдобих се с Lacoste Pour Femme и Mon Guerlain на Sangado. Пробвам в момента. Струва ми се траен и плътен.

# 415
  • Стара Загора
Lacoste pour Femme на Баргело е страхотен.Въобще не знам оригинала как мирише или поне не помня, но имитацията е  прекрасна. Толкова женствен и хубав е .

# 416
А има ли други като мен, които на кожа всичко бързо да изчезва.
Аз ако не пръсна в косата - все едно съм без парфюм.

# 417
  • Пловдив
А има ли други като мен, които на кожа всичко бързо да изчезва.
Аз ако не пръсна в косата - все едно съм без парфюм.
аз!аз!  Confused

# 418
Хубавото Фентъзи е Миднайт фланкъра (синьото шише). И аз много обичам плодове и най-вече червени. Оригиналното не ми допадна. Ще ги мисля още и накрая пак на сляпо ще отстрелям, ей...не се научих. Grinning
Madonna truth or dare Naked е хубав парфюм и беше евтин моследните месеци, за съжаление вече го няма. Не се произвежда, така че едва ли ще го предложи отново някой сайт.
Откакто родих имам чувството, че нищо не ми се задържа както преди. Даже тримесечие с тримесечие не си прилича сякаш. Grinning Отказала съм се вече, купувам каквото харесам и ако трябва подновявам и така.

# 419
  • Sofia
И аз така. Опредeлени парфюми ми се задържат, другото си го лапам все едно безплатно ми го дават. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт