Родно място

• 3 931
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Живея на 2500 км от родното място. Там остана празна къща и гробища. С ММ винаги сме живели отделно от родители. Моите починаха, а за свекървата и 10000 км отдалеченост би било малко. Свекъра е ок, но върви в комплект с жена си.

# 31
Родена съм във Враца, от там е рода на майка ми, живяла съм във Велико Търново, а от 2 години съм омъжена и живея в Истанбул.
Свекърва ми и свекъра са на 1800 километра от нас в Югоизточна Турция. Много добри хора, чуваме се, но единствено за годежа дойдоха при нас, ние ходихме в родния град на мъжа ми за сватбата. С майка ми обаче нещата стоят по друг начин. Тя в месеца поне по 2 пъти идва при нас, отделно всички празници и отпуски. Сега си имаме малко бебче на 51 дни и тя ми помага от раждането му. Много ми липсва и много бих искала да е по близо. Откакто съм омъжена и преди това докато бяхме гаджета съм се прибирала само 2 пъти в България, въпреки че е близо, че с тия визи за мъжа ми е сложна работа.

# 32
Живея от 12 години  на 300 км от родния си град. Като цяло в родният ми град съм живяла докато завърших средното си образование. После живота ме завъртя и доста се местих, и родният ми град ми стана чужд. Към днешна дата съм щастлива и доволна, че живея там където съм. Детето ми е родено тук и тук се чувства удома си , затова и преди две години си купих собствено жилище и обмислям вариант да купя някаква къщичка около града за родителите си.

# 33
  • София
И двамата с мъжа ми сме от един град, но живеем на 500 км от него Simple Smile Аз живея там от 15 години, а мъжа ми от 13 Simple Smile Родителите ни са на същото разстояние. Свекър ми е бил чудесен човек, но е починал и не го познавам. Свеки е чудо на чудесата и от 9 години не комуникирам с нея. Нямахме село на което са ме пращат през лятото, а винаги ми се е искало Simple Smile Чувствам своят дом и при мама и вкъщи със семейството Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт