Крокодил

• 105 925
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много ти благодаря! Hug
Аз знам един подобен сладкиш, с малко по-различно тесто и отгоре се намазва с течен шоколад. Казва се Мазурка. Изглежда по същият начин Mr. Green
Ще го пробвам този, задължително!

# 151
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Направих крокодила,стана голям звяр,за малко да излезе от тавата Mr. GreenНо забравих да го снимам,нищо другия път.Иначе се ликвидира веднага Joy

# 152
Eй,така се радвам,че харесахте крокодила...   Laughing
Скоро не съм го правила,ще взема да го спретна,че моите капризи нищо не хапват напоследък,а него го омитат за нула време! Crazy

# 153
С тоя крокодил ме заинтригувахте и мене , та вчера го направих . Детето толкова се зарадва . Благодаря за рецептата.

# 154
Най-после стигнах и до крокодила - стана доста по-бързо отколкото очаквах и точно толкова вкусен, колкото очаквах  Laughing
Ей го моето животинче. Беше соленко, но скоро ще го заформя и в сладък вариант  Peace А няма да е лошо да си купя и кухненска ножица  newsm78

ВанчетоHug

# 155
tedi b,браво на теб Hug.Много готин крокодил.
За сладък вариант-най-добре не слагай водниста плънка,става клисаво и не се изпича добре.Видях крокодил(в руски форум,не се сещам кой newsm78) с плънка от захар и стафиди-само се поръсва захар и стафидите и се прави крокодила.Ако искаш пробвай и после кажи как е станало. Grinning

# 156
........ За сладък вариант-най-добре не слагай водниста плънка,става клисаво и не се изпича добре.....
Ако плънката е по-водниста, може да се сложи малко галета... сигурно ще стане така  newsm78
Май най-добре ще е да се оформи с козуначено тесто  Rolling Eyes

# 157
Да,да с галета ще стане Hug(как не съм се сетила по-рано?) ooooh!.

# 158
пак за крокодилчето Simple Smile!Досега само Теди б(от тези,които са дали снимки) постигна същия външен вид като от руския сайт.При мен се получи на четвъртия път,но експериментирах с продуктите.Последният вариант (сполучливият) стана след като пресях брашното(500-600гр),върху него поръсих пакетче суха мая"Д-р Йоткер",1 суп.л.сол, 1 каф.л.захар,2/3 коф.кисело мляко,1/3 от кофичка за кисело мляко напълних с горещо прясно мляко,9 суп лъж олио.Стана точно като показаното стъпка по стъпка.Аз още първия път се усъмних,че е малко мазнината като гледах картинките,но важно е ,че накрая и при мен се получи.Та ,ако решите,опитайте и моя вариант.Поздрави на всички !  bouquet

# 159
  • Стара Загора
Eто го и моя дзвер:  Laughing

TУK

Kaто за първи опит си го харесвам. Тавата ми дойде малко къса, та се наложи да посмачкам опашката.  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 09:24 от Лалка

# 160
Eто го и моя дзвер:  Laughing

Kaто за първи опит си го харесвам. Тавата ми дойде малко къса, та се наложи да посмачкам опашката.  Mr. Green.

Страхотен е Simple Smile
Ама да беше пуснала снимка.

# 161
  • Стара Загора
Хубаво де, аз сега виждам снимката. Нещо не мога да се оправя с тия пусти снимки   newsm78

# 162
Крокито на Лалка! Хубавец! Ама сигурно вече е изяден. Cry /Дано се вижда!/

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 11:39 от labrex

# 163
Ами ,за съжаление-не!

# 164
  • Стара Загора
Уф, запънах се с тази пуста снимка, и това е...

Общи условия

Активация на акаунт