Крокодил

• 105 966
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз вчера направих крокодила,но забравих да го снимам Embarassed.Стана много хубав.и една идея от мен-аз отгоре го намазах с ароматното олио от питките на Карина.Стана страшно вкусно,пробвайте! Flutter

# 331
Валенце,аз отдавна не мажа с жълтък,щот малката щерка е с алергии разни Confused и яйцето в тестото и стига.Мажа  с масло веднага, след като извадя от фурната.
И  за мен е по-вкусно с масло отгоре,вместо с жълтък. Peace

# 332
Изглежда добре това кроки!Ще се пробвам и аз някой ден.

# 333
  • София
Ванче,а ако олиото е ароматно-с подправки,както питките на Карина,е още по-вкусно Peace.

# 334
Ванче,а ако олиото е ароматно-с подправки,както питките на Карина,е още по-вкусно Peace.
Ще пробвам,обещавам! Simple Smile

# 335
Браво на Вас страхотни сте!

В последния брой на " Весник за жената" има интересна жаба от тесто.

Жалко ,че нямам скенер за да Ви я покажа!

# 336
  • София/Сливен
Той и моя големия заради тези алергии е 3 месеца на диета без яйца и мляко и изобщо кравешки неща. И аз реших че яйцето в тестото е достатъчно, сложих соево мляко и много се притеснявах дали ще стане, ама стана, отгоре намазах с маргарин след като извадих от фурната (че и маслото е кравешко Laughing).

elesa, а нямаш ли апарат да я снимаш - все нещо ще се види.

# 337
М_е_г_и , браво, страхотен ти е Крокодила, той по-хубав от този, който е показно Laughing

Аз също мажа отгоре с масло или маргарин Белла.

Извадила съм си рецептата, благодарение на Валенцето, тя ме светна за нея и ще ме запалите да го направя в най-скоро време.
Дано и аз се похваля с такава красива снимка на изобретението  Joy

# 338
  • София/Сливен
Благодаря
Не е чак толкова идеален - то всеки си знае кусурите - като го правиш все нещо не става както искаш. Но следващия път ще се опитам да го направя по-добър. А плънката беше от лук, гъби, бялото месо от едно пиле на грил (че никой не го яде), малко моркови. Щях да слагам и царевица, че я обичат малките, но вече беше готов половиния гръб като се сетих за нея - другия път ще сложа.

# 339
  • ES
Еееи Меги страшен ти е крокодила, плънката изглежда много апетитна. Какво е това ароматно олио и може ли да се направи в къщи. Обрах овациите с тоя крокодил, почерпих съседите-испанци, само, че в плънката сложих шунка и едно сирене елементал (щот не им знам сега вкуса).

# 340
  • София/Сливен
Преди време четох тук във форума за питки, намазани с това ароматно олио - на Карина. Това е олио разбъркано с различни подправки - не ги запомних - предполагам, че всеки може да си ги избере по свой вкус. Сега не мога, че отивам да взема големия от градина, но ако не ме изпревари някой, ще се опитам да ги намеря тези питки.

# 341
# 342
Момичета и аз го направих този звяр.
За втори път го правя, първия не сварих да заснема.
Ама сега....
Много се наду тоз път, защо ли?
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2166765
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2166768

# 343
Dani-ela , хубав е станал и според мен хич не се е надул прекалено! Моите изглеждаха по същия начин.

# 344
И аз ще опитам този крокодил...

а по повод мазането,
аз мажа моите питки с жълтък, в който има лъжичка захар и мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт