Крокодил

• 105 970
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Браво на Ванчето и на всички останали които с сътворили това животинче, много е готин ще взема и аз да с пробвам в уикенда, ако стане за пред хора ще ви пусна снимка smile3508
иначе и аз мажа с масло тези неща единствено новогодишната питка и еклерите ги мажа с яйце

# 346
  • В страната на бурите
Е как чак сега виждам това чудо  chef

Ще го пробвам и май няма да мога да изчакам уикенда - ако смогна да се прибера от работа наверме - още довечера.  Та по въпроса -  колко време отнема - с печене и т.н.?

# 347
  • Варна
ееееее зарибих се яко с тоя Кроки Laughing
Утре и аз ще го метна,и ще докладвам после със снимков материал Wink
  bouquet

# 348
Е как чак сега виждам това чудо  chef

Ще го пробвам и май няма да мога да изчакам уикенда - ако смогна да се прибера от работа наверме - още довечера.  Та по въпроса -  колко време отнема - с печене и т.н.?

Месене - 5 мин, втасване+декорации - 45 мин, печене към 30 мин. Мойте сметки са такива, но пък омитането е за отрицателно време.

# 349
  • В страната на бурите
Това е моят Бутер крокодил Simple Smile - Кроки.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 00:39 от Wonder woman

# 350
днес даже го има това кроки и във " Вестник за жената" hahaha hahaha hahaha
а пък ние от колко време си го знаем тук hahaha

# 351
закъсняват   Joy

# 352
  • под тепетата
Правих го, стана страхотен и на вкус и на вид. Само едно затруднение имах-като го оформях върху масата посипана с брашно,малко се беше залепил.Ако някой знае някакъв чалъм или хитринка да не ми се лепи, моля да я сподели.И самото прехвърляне в тавата също ми беше малко трудно.

# 353
силиконова подложка за печене/прави се вьрху нея и се пече Simple Smile

# 354
Само едно затруднение имах-като го оформях върху масата посипана с брашно,малко се беше залепил.Ако някой знае някакъв чалъм или хитринка да не ми се лепи, моля да я сподели.И самото прехвърляне в тавата също ми беше малко трудно.
Като омесиш тестото,го доомесваш с 2-3 лъжици мазнина.После не лепне. Peace

# 355
  • под тепетата
Благодаря ви,момичета   bouquet.Знаех си аз, че винаги има какво да науча и кой да ми помогне тук!

# 356
  • Варна
Заканих му се аз на Кроки,само да ви питам като го правите слагате ли,дом.сок,пюре или друг сос newsm78  newsm78 newsm78
Не става ли сухичко иначе Thinking

# 357
Заканих му се аз на Кроки,само да ви питам като го правите слагате ли,дом.сок,пюре или друг сос newsm78  newsm78 newsm78
Изобщо не е сух.Става много вкусно. Flutter

# 358
  • В страната на бурите

Аз сложих доматено пюре, но домашно и още гъби, кренвирши, кисели краставички, кашкавал и сварени яйца за плънка - много вкусно стана и подправки разбира се, но другия път ще е с нормалното тесто, не бутер Party

# 359
  • Варна
Мерси,момичета  smile3525 smile3525 smile3525
Реших де го направя за годишнината ни на 26.02.хем ще е по-така Mr. Green
Няма все пържоли да ядем я Laughing
Мерси още веднъж за рецептата и споделените тънкости около нея  bouquet   bouquet  bouquet
ще докладвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт