Крокодил

  • 105 941
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 5 873
Лулу,браво.  bouquetНаправо се кефя като ви гледам крокитата. Hug
Я кажете, какви плънки слагате,че днес пак ще правя,пък що да си напрягам мозъка newsm78,като има съкровища като вас... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Опитай с нарязано прясно зеле, объркано с червен пипер, сол. чубрица и мазнина Peace

# 62
  • Мнения: 5 873
Това ми прилича на зелник.Благодаря.

# 63
  • Мнения: 5 183
Браво на вас, моми4ета. Аз все още не съм се престрашила, но с кеф отварям да погледна дали няма снимка на още някое кроки, сътворено от вас   bouquet  chef  bouquet

# 64
  • Мнения: 5 873
Ей го пак Mr. Green

# 65
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
А какво има вътре?
Пропуснах да кажа за плънката от зеле - предложих ти я, понеже моята суперкапризна дъщеря много хареса един такъв бърз пирог, който направих наскоро с артисало тесто (обикновено хлебно). Реших, че може да ви хареса.

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 18:21 от anomalia

# 66
  • Мнения: 5 873
Ами понеже моите капризни щерки  Close не пожелаха зеле в крокодила,сложих много настъргани кренвирши и кашкавал,домат от консерва и подправки за пица.Този път не можах да го докарам на вид,но стана по-вкусен.Направо си има вкус на пица,но в крокодилска кожа... Joy

# 67
  • Мнения: 53
Ей, момичета, много са ви хубави крокодилите  Mr. Green   bouquet
Ако продължавате да пускате такива страхотни снимки, ще взема по-нататък и аз да се престраша да го опека това чудо.

# 68
  • Мнения: 400
http://www.bgphoto.net/photos/698/o632886476747968750.jpg

Ей тва е моя дзвер - не крокодил, а крокодилище се получи;
Тестото стана много вкусно и пухкаво - точно като тутманик. Преди да втаса имаше вид на крокодил, но след това и най-вече при печенето порастна много и съответно си развали перфектните крокодилски форми.
По мое мнение 40гр. мая е прекалено много за 500 гр. брашно. Това го усетих още при замесването. Следващият път ще намаля маята и се надявам да докарам по красив външен вид на Кроки. Иначе го изядохме още същия ден...

# 69
  • Мнения: 5 873
По мое мнение 40гр. мая е прекалено много за 500 гр. брашно.
И на мен ми стори много маята,но така е по рецепта.И понеже съм си патила от експерименти Sick,направих тестото точно както е дадено. Whistling
А крокодила изглежда много апетитно (ммммм) Crazy.С какво го напълни? newsm78

# 70
  • Мнения: 863
моми4ета,стра6ни сте  bouquet  bouquet  bouquet
как съм я пропуснала тази тема newsm78
снимките са страхотни,някой ден и аз ще се пробвам да го направя тоя кро...

# 71
  • Мнения: 5 456
Никой ли няма да ми отговори  newsm78

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 15:03 от Radina

# 72
  • In transit
  • Мнения: 14 206
А с готово тесто дали ще стане, не ме бива в месенето  Rolling Eyes

Не виждам причина да не стане. Просто го оаляй добре в брашно като го извадиш от пакетчето, за да мойе лесно да го разточиш. И с бутер тесто става супер.
А правенето му изобщо не е трудно, не се плашете, става много бързо и лесно. Успех!  Hug

# 73
  • Мнения: 5 456
Mikkey®™ благодаря ти за отговора  Simple Smile
Имам едно тесто и затова се чудя дали ще стане  newsm78
С бутер тесто правя пица, но плънката не трябва да е много водна, че не се изпича  Rolling Eyes

# 74
  • In transit
  • Мнения: 14 206
С бутер тесто правя пица, но плънката не трябва да е много водна, че не се изпича  Rolling Eyes

Моята плънка беше от шунка, кашкавал, маслинена паста, магданоз и 1 яйце. Перфектна е и за бутертесто, пробвала съм я.

Общи условия

Активация на акаунт