16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 348
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Моят ден започна с поста на Шарлот.Kissing Heart И усещането ми е същото. Каквото и да се крие днес под бутон "Класиране",  ще го посрещна с удовлетворение. Дъщеря ми също. Спокойна съм.
Успех на всички!

# 271
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover              Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover - за всички ! И някой спомня ли си към колко часа излезе първото класиране?

# 272
  • малкия йеросалим
Хайде и аз да се запиша в новата тема и да се връщам да ви чета.

# 273
  • София
В 10 и нещо Simple Smile, Дидиа .

# 274
             Благодаря! Yum

# 275
  • София
Добро утро и от мен! Пожелавам на всички успех и да се класират в желаната паралелка и в мечтаното училище!
И аз мисля, че към 10.00 ч. ще бъде активен бутон"класиране".

# 276
  • София
Късмет на всички, както и да изглежда той! Благодаря на всички тук за споделянето - на информация, вълнения, емоции, настроение!! Следя последните три теми тук ежедневно и някак оптимизмът за обществото ни се укрепи😀

# 277
  • София
Добро утро! Като отворих очи, първата ми работа беше да проверя темата. Коремът ми се е свил, все едно аз чакам класиране. Много късмет ви желая!

# 278
  • там край реката
Добро утро!
Green Heart Днес ще чета тук и като видя "излезеееее", плахо ще вляза в приеммонбгдамусеневиди, пожелайте ни успех!

# 279
  • София
Снощи денят ми завърши със стихотворението на Русалка,а днес  започна с поста на Шарлот.
Миналата седмица класирането излезе около 10.30-10.35.
Късмет на всички деца,за които днес е денят изпълнен с надежди! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 280
  • Пловдив
Русалке, уникална си!!!
Късмет на всички дечица днес!

# 281
  • София
Ali  и при мен така. Снощи се умилих от стихчето на Русалка, тази сутрин, се възхитих, че в 6 и нещо Шарлот може да си събере така мислите (какво пиете сутрин бе?).
Стискам палци на всички мами и дечица тук, както и на няколко мои познати! Flowers Four Leaf Clover

# 282
  • София - Младост 1А
Добро утро и от мен!
Русалка, Шарлот, прекрасни думи!
Посмях се, поплаках си.
Късмет на децата, нека всяко намери своето място!

# 283
  • София
Добро утро и от мен, добра вест да има днес!

Русалката е незаменима стихотворка, бравос!

Да ви кажа и аз вече едва деяна - уф, как се пише тая дума, нещо спел чекъъ не я хареса.
Само разигравам различни сценарии, в които се обаждам на щерка ми, която не си взе паролите и няма достъп до системата. Хич не ми се иска да се повтори случката с реването от миналата седмица. На мен добре ми подейства - отдавна не бях хълцала така като магаре...
А, и само се оглеждам за знаци, включително и насън - като някоя кукувица, хаха.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 09:14 от Сънчо

# 284
                         Аз отчитам /чаааак сега/ ,че можем да попаднем в паралелка с два нови езика за детето и се питам какво сме мислили когато сме класирали желанията.Сега мнението ми е,че е трябвало да включим паралелки с един нов и стария език.Дали няма да го натоварим прекалено ако ни се случи това - два нови езика + стария!Това е моето мнение,а не на майка му.

Общи условия

Активация на акаунт