16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 236
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 255
Нас ни приеха на първо класиране по 4 желание.Подадохме заявление за участие във второ класиране.Задавам си въпроса ,като първоте три желания са ни за три паралелки от едно училище,то тогава останалите след четвърто желание въобще ли нямаме шанс?
Ох да свършва вече...

Може да се движи само напред или да остане на 4 желание.

Добър да е денят за всички деца и родители. Да има само усмивки и щастливи деца днес.

# 256
Добро утро!Да попитем някой энае ли как да проверя списъците с училища в които има свободни места?

# 257
  • Plovdiv
Добро утро и от мен,
много ми се иска днес всички да видят това, за което мечтаят. Hug
Тази безтегловност ни уморява вече всички, уж всичко си върви както обикновено, но усещането не е такова. Та, в този контекст - да излизат, време е вече. В една "дълга раздяла" се превърна това НВО.Joy

# 258
Добро утро!Да попитем някой энае ли как да проверя списъците с училища в които има свободни места?

Ако питаш за трето класиране, ще се появят в електронната платформа на 23 юли . За четвърто класиране на 1.08

# 259
  • В средата на времето
Добро утро и от мен.

Свободните места след второ класиране ще ги обявят другата седмица, мисля че в сряда беше,след като приключи записването.

Аз друго се сетих, вероятно е коментирано, но  нямам спомен - на второ класиране отпадат ли квотите за паралелките в езиковите гимназии?

# 260
Добро утро и от мен.

Свободните места след второ класиране ще ги обявят другата седмица, мисля че в сряда беше,след като приключи записването.

Аз друго се сетих, вероятно е коментирано, но  нямам спомен - на второ класиране отпадат ли квотите за паралелките в езиковите гимназии?

Не, обявяват свободно място или за момче или за момиче.

# 261
  • гр.СОФИЯ
Предполагам ,че в профила на всяко дете в графа училища ще може да се видят свободните места след трето класиране.Пожелавам всяко детско желание да се сбъдне!Милото ми дете будно от нерви в 6.00ч

Здраве и успешен ден!

# 262
  • Варна
Много късмет и успех на всички днес!

# 263
Успех на всички, чакащи блага вест днес!
Нашият гимназист е записан вече по първо желание на първо класиране, но стискам палци на всички, които се борят за мечтаната паралелка!

Русалче, усмихна ми деня отново!

И като много рядко пишеща, но четяща всичко (при това четене с разбиране Wink ) искам да благодаря от сърце на всички, които безкористно отделят от времето си, за да помагат на тревожните майки! Бяхте ми безкрайно полезни и времето с вас минаваше по-леко!

Успех и на спортистите! И ние утре сме там, Вилиан, Ret.

# 264
  • Plovdiv

Свободни места след второ класиране? Ако да, днес ще излезе тепърва второ класиране, после, малко по-късно статистика за второ с минимален и максимален бал и след това на сайта на съответното РУО, след записване след второ, ще излезе и справката със свободните места за участие в трето, за тези които го желаят.
Е, много сте бързи.Simple Smile

# 265
  • София
Добро утро на всички чакащи и подкрепящи!
Относно изнасянето на информация за брой кандидатстващи, записали се и т.н...аз пък си мисля още по-оптимистично - защо не е направо в системата онлайн да се вижда още докато избираме паралелката да дава брой деца в момента кандидатствали за нея, минимален, максимален, среден бал и всеки да си преценява на момента. И след класиране, например, като сложиш курсора на съответното училище да дава записали се 68 от 100 ученици или даже по паралелки... Много неща могат да се измислят да улеснят кандидатстващите (така може и да няма 100 класирания) и всяка година да я подобряват системата. Само си представям във форума какво ще обсъждаме тогава - на мен ми излиза тази бройка, при вас как е...и други схеми ще заформим.
Не е нещо свръх сложно да се направи. Разбира се, опира и до финанси и  до по-напредничаво мислене, което за съжаление не е присъщо на една изконно консервативна организация като МОН.

# 266
  • Разпиляна във въображението
Добро утро и успех на всички! При нас каквото и да стане днес утре отиваме и се записваме Simple Smile Днес ще връча и тениските на BTS, с които ще ознаменуваме края на тази сага.

# 267
Някой да има предположения в колко часа ще го пуснат това пусто второ класиране? 😀

# 268
смятам към 10ч да е и после да поработя, че съм в офиса от 7.45, но нищо смислено не върша Sad

п.с. дала съм им 2 часа да си изядат кифлата с бозата...

# 269
Добро утро!Успех на всички!😊

Общи условия

Активация на акаунт