16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 242
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 240
MIA, за МОН нищичко не давам, даже и нокът, а само за детето - то да е щастливо. Ама то ще бъде щастливо, където и да е, така че тия брътвежи са лаф да става. Blush
В момента тя единствено се вълнува кой точно бански да си вземе на морето, така че считам кампанията за приключила. В петък само формално приключваме със записването и после преминаваме към пиене на коктейли и наздравици.
Униформите никога не съм ги харесвала. Унифицирането, под каквато и да е форма, не е за мен.

Хареса ми това мнение.И понеже вече съм на градус ще обясня защо.
Всичко дето е по МОН. Един дол дренки. Само дето средата на ученика е различна. И преподавателите. Но къде добри, къде лоши. Всичко е едно и също само дето са различни езиците и преподавателите..... Е и обкръжението. Но за мотивиран ученик, не би трябвало да е проблем.
Скубя си косите защото точно ТУЕС не е в МОН и някак ми допадна. Но здраве да е! Ако стане!
И в крайна сметка. Ще споделя моя не особено голям опит от второ лице покрай големия.
На никого в чужбина не му пука кое училище в БГ си завършил. Пример:Съквартиранта на сина ми е завършил Робърт колеж(това е от веригата АК) и не можа да хване в САЩ първи стаж. Моя кара първи стаж в една от най големите инвестиционни компании. А е от едно нищо и никакво ЧУ и то провинциално. И  когато дойде време за за 2ри стаж, сина ми направо казал на съквартиранта си да не разчита хич на Робърт колежа ами да сяда и да пише мотивационните писма... И двамата получиха работа. Каквато искат. Но не благодарение на статута на гимназията.
Извинете за дългия пост.

# 241
  • София
Като стана дума за НПМГ...В доброто старо време там качваха информация по паралелки за всяко класиране колко ученици са се записали, колко са подали заявление за второ класиране и колко не са се явили. Ако всяко училище в края на работния ден днес беше направило същото, може би щеше да има някаква яснота приблизително какво да очакваме утре.
Щеше да е чудесно да го правят наистина!
Сърдечно благодаря за разясненията от края на миналата тема по моите въпроси покрай списъците на НПМГ. Hug
Поздравления за децата спортисти в темата, успех в предстоящите състезания! Поздравления и за децата творци. Поздравления и за всички деца положили малко или много усилия в тази трудна им година. Нека всяко дете намери себе си и своето си място. Силно стиснати палци Flowers Four Leaf Clover
И нека МОН ни спести малко от напрежението и пусне класирането още сутринта. Извинявай, АниК, но на мен обратно на логиката не ми се удължава надеждата...
Александра, чудесни снимки!
Спунк, усмихна ме с предложената сделка Grinning
Още исках да пиша, но в този час паметта ми изневерява - от липсата на пиене ще да е...
Много усмихнати деца да има в утрешния ден! Те са ни най-важното!

# 242
  • София
С бартера сега се спрете,
клубА по шев го затворете.
За него има доста време,
с бродерия ще се заеме,
я фирма, я любяща баба,
дет' все на внучето  помага,
защитава  го и жали -
как нервите му издържали
на туй бреме седмокласно
с мърморенето ежечасно
от доста амбициозна майка,
дето и сега се вайка,
а после се и изкушава
от органи да се лишава -
детето нейно обичливо
да бъде ведро и щастливо.
Униформа щом ще носи,
баба му без грам въпроси
Lacoste фланелки ще открие,
емблемките ще им пришие.
И втора бабка внукът има -
свежа и неотразима,
умело с Интернет борави,
поръчка онлайн тя ще прави,
без излишно там да дреме,
изгодно раница ще вземе.
Дълбока, с гръб анатомичен
и с джоб отделен, специфичен -
лаптоп във нея ще се влачи,
бодро с нея внук ще крачи.
Бартера го уточнихме
и емблемите зашихме.
Баби включихме в отбора,
те са толкоз ценни хора.
Удобна раница открихме,
стреса уж го поприкрихме..
Но само уж, денят настъпва
във който мама пак  потръпва,
изнервена  и притеснена,
стояща тихо, вцепенена
на компа, зяпаща екрана,
с душа като кървяща рана.
Бутон не смее да натисне,
че може после да се вкисне,
да няма вече лъч надежда
и квот' системата отрежда
да трябва силом да приеме
във рамките на кратко време.
Не прибягвайте до водка
при леко негативна нотка.
Детето пак ще е  щастливо,
кат ' виден пубер - инатливо,
другари пак ще си намери
и върхове ще изкатери,
в черупка няма да се свие,
щом опора сте му  вие.
Денят обаче е специален,
герой велик, национален,
роден е баш на тази дата,
прескочил ров със двата крака.
Скок лъвски днес ви пожелавам,
от все сърце се аз надявам
децата ви  да са доволни,
да литнат като птички волни.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 00:09 от пенсионирана русалка

# 243
  • София
Русалке, невероятна си! Трябва да ги издаваш.

# 244
Ехаааа. Браво на русалката. Супер!
Адмирации за набързо скроеното стихоплетство!

# 245
  • София
Русалче, поклон!
Вечен фен съм ти и съм първа за автограф на стихосбирката!

# 246
  • София
Русалкееее недостижима си! Hug
Невероятни са римите,които съчиняваш и винаги актуални с текущата проблематика на темата.
Да не ни забравиш в осми клас!

# 247
Задължително всички стихове на Русалка трябва да са на първа страница заковани и така да започва всяка тема. Е няма такъв талант колко бързо твори уникални трябва да се издават в стихосбирка.

# 248
ДОБЪР ДЕН! Нека настъпилият ден да донесе много радост, сбъднати желания и оправдани надежди. Нека  имаме мъдростта да приемем, че Съдбата е по-прозорлива от нас и устройва нещата по недостъпна за нас логика! Нека всичко, което научим да е за добро! Прегръдки на всички очакващи и всички помагащи!

# 249
Русалке, благодаря за чудесното настроение Hug
И на всички момичета, които пишат в темичката, много усмихнати и пълни с идеи сте, сутрин ми е кеф да мина по страниците назад, чакането е някак по-спокойно Simple Smile
Аз съм от много рано будна и на работа, та рефрешнах страницата на МОН няколко пъти вече тази сутрин лол Sweat Smile ама по-късно ще се случи явно класирането! чакаме да паднат 6 до 8 точки ние, да видим дали младежът остава в Испанската или ще мине Немската... успех на всичкиии Hug

# 250
ДОБЪР ДЕН! Нека настъпилият ден да донесе много радост, сбъднати желания и оправдани надежди. Нека  имаме мъдростта да приемем, че Съдбата е по-прозорлива от нас и устройва нещата по недостъпна за нас логика! Нека всичко, което научим да е за добро! Прегръдки на всички очакващи и всички помагащи!

Много хубаво точно и на място Hug

# 251
  • Sofia
Ей, това хормонът е лоша работа (в случая е моят) -  в деня на изпита по математика си поплаках, сега на Русалка стихотворението и особено красивият край пак ме разстрои (женски ежемесечни "неволи" - чак не мога да повярвам, че само един месец е минал, струва ми се, че всичко е било толкова отдавна) Много хубаво си ги наредила, пенсиониранна русалка - както всеки път, но някакси така с хубав финал за всички Kissing Smiling EyesSparkling HeartFlowers Hibiscus

Шарлот, мила, така хубаво си го написала и ти ....Heartpulse

# 252
Добро утро!
Не притежавам ютия. Оцелява се. Еле пък с мъж

# 253
  • София
Добро утро и от мен!
Нека днес да е денят прекрасен за всички и нека той да бъде изпълнен с много радост и сбъднати желания!
Русалке, невероятна си! Аз също се нареждам на опашката за автограф Simple Smile
Още малко остана ... КЪСМЕТ!!! Flowers Four Leaf Clover

# 254
  • гр.СОФИЯ
Нас ни приеха на първо класиране по 4 желание.Подадохме заявление за участие във второ класиране.Задавам си въпроса ,като първоте три желания са ни за три паралелки от едно училище,то тогава останалите след четвърто желание въобще ли нямаме шанс?
Ох да свършва вече...

Общи условия

Активация на акаунт