16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 285
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 225
Аман от некадърници и "лизогъзци", които не работят в полза на децата ни, а в полза на някой друг или нещо друго!
Тази дума не я знаех, само "гъзолизци" бях чувала Sob И днешният ден не е изгубен Wink

# 226
  • София
Имам доста излишни точки Spunk. Тениските какъв ръст са?
Ако до утре не успееш да ги изтъргуваш си ги замрази във фризера. След 3 години може направо да ги ползваш без да мъчиш детето.

# 227
Аман от некадърници и "лизогъзци", които не работят в полза на децата ни, а в полза на някой друг или нещо друго!
Тази дума не я знаех, само "гъзолизци" бях чувала Sob И днешният ден не е изгубен Wink
Затова е в кавички, да се наблегне на дйствието Joy

# 228
  • София
Имам доста излишни точки Spunk. Тениските какъв ръст са?
Ако до утре не успееш да ги изтъргуваш си ги замрази във фризера. След 3 години може направо да ги ползваш без да мъчиш детето.
Абе помислих си го, ама ми се струва, че тогава ще са "по новата програма" - поредната.

# 229
  • София
Само аз ли не се кефя на униформите? Предпочитам безумните пари, които искат за тях, да давам за дрехи, които ми харесват.
Чак такъв престиж не виждам, в което и да е училище, че да си много горд да носиш "лакост" фанелка в някакъв цвят...

# 230
  • Бургас
Абсолютно подкрепям за "униформите".Някаква си безформена тениска не може да се нарича униформа.

# 231
  • София
И аз съм върл противник на униформите. Никакъв позитив не виждам от тях.

# 232
  • София
MIA, за МОН нищичко не давам, даже и нокът, а само за детето - то да е щастливо. Ама то ще бъде щастливо, където и да е, така че тия брътвежи са лаф да става. Blush
В момента тя единствено се вълнува кой точно бански да си вземе на морето, така че считам кампанията за приключила. В петък само формално приключваме със записването и после преминаваме към пиене на коктейли и наздравици.
Униформите никога не съм ги харесвала. Унифицирането, под каквато и да е форма, не е за мен.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 22:29 от jenap

# 233
  • София
Ако решат да правят промени, проектът ще бъде подложен на обществено обсъждане. Аз лично се старая да пускам в темата за МОН всеки проект на наредба, която пряко засяга децата. За съжаление, когато нещата са във фаза проект, много малко хора им обръщат внимание. Разбират за тях или се сещат, когато ги усетят на собствения си гръб. Пример - времето за провеждане на НВО.
Но си мисля, че в конкретния случай е добре да се реагира още сега. Примерно да засипем СРСНПБ с мейли, подобно на атаките в МОН. Simple Smile
Ще пишем Hug

# 234
Аз съм за униформите, защото си е удобство. Гладиш ги през уикенда и приключваш за цяла седмица напред ( ако са на закачалки). Мразя да гладя! Имаше период, след като се омъжих, в който гладех всичко, което излезе от пералнята. До момента, когато осъзнах, че предварително изгладената дреха, трябва да се изглади отново при обличане. Сега си гладя на момента. Joy Против униформите съм заради унифицирането на децата. Но пък тази унификация е само във външния вид. Факторите, които определят да си себе си,  различен и уникален, са други.

# 235
  • София
Не знам дали е защото от доста време следя промените, но се отнасям доста подозрително към подобни предложения, особено когато са подписани от човек, който е бил зам. министър по времето, когато е създавано и приемано това, което сега искат да променят. Имам чувството, че почвата вече е опипана, дори е възможно текстът да е писан с тайната благословия на...ще се сетите. Simple Smile
Може би не е тук мястото насред вълненията покрай второто класиране, но и аз като оцеляла от НВО миналата година и стягаща се за втори тур след 2 години, бих искала да попитам, дали с писма до МОН на този етап бихме могли да спрем този абсурд в зародиш, преди да е видял бял свят като проект за обсъждане и не дай си боже, за одобрение. Много от четящите тук са с по две или три деца, на които тепърва предстои или НВО, или матура в 10 и 12 клас. В т.нар наборни теми по класове ще го видят повече хора, отколкото в само в темата за МОН. Не пречи да го разпространим ( Дидева, благодаря, че го пусна в петокласната тема) и да апелираме да се включат с писма до МОН. По-добре да се действа сега, а не като “се обърне каруцата”.
Успех на всичи, чакащи утрешния ден и бъдете сигурни, че слънце ще изгрее и на вашата улица!  Hug

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 02:25 от Skiorche

# 236
  • София
И аз съм противник на униформите.Особено на некачествените,каквито често са.

# 237
  • у дома с любимите си хора
Ret,утре пътуваме.То мойто ще си е сам самичко отбор.Ужасно съжалявам за студения басейн.Направо не мога да повярвам къде измислиха да е държавното.Други години във Варна лятото...бриз,морето гледаш или чайките,докато прелитат над главите на децата  Sunglasses,ех...А сега на "Спартак".Голяма глупост! То и на "Диана" е ужас,заради задуха и липсата на места,но кой ли ни пита нас...Направо ми е мъчно като прочетох,че детето ти се е прибрало в понеделник и в петък пак обратно към София.Много път,много умора.А и болна....
Ще се запознаем,разбира се.

# 238
  • София
Вилиан, Ret, прекрасни деца имате, много ви се радвам и с удоволствие прочитам за чудесните деца, успех на държавното🏆

# 239
Оле като ви чета разлики 0.5-1,2 точки, че това си е направо..за ядосване, такава разлика утре със сигурност ще се стопи. . Аз търся много повече точки, но в тази класа на средните училища, които са между най-желани и най-малко желани е още по - трудно, защото по - голямата част от кандидатите са в тази" златна" среда т. е. много са и като прибавим тези за които не им е стигнало малко за трите най - желани в града...
Та на мен наистина ми трябва срив подобен на турската лира...

Общи условия

Активация на акаунт