16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 274
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 210
  • Върху лъчите на Слънцето.
Като стана дума за НПМГ...В доброто старо време там качваха информация по паралелки за всяко класиране колко ученици са се записали, колко са подали заявление за второ класиране и колко не са се явили. Ако всяко училище в края на работния ден днес беше направило същото, може би щеше да има някаква яснота приблизително какво да очакваме утре.
То и самите училища очакват информацията, за да могат да я оповестят. Simple Smile

# 211
Тогава би имало прозрачност и биха се предотвратили мисли за междинно вместване на деца без съответен бал. Сега няма данни за записани бройки. Може да се обяви каквото трябва, без риск от обществен скандал.

# 212
Скрит текст:
Като стана дума за НПМГ...В доброто старо време там качваха информация по паралелки за всяко класиране колко ученици са се записали, колко са подали заявление за второ класиране и колко не са се явили. Ако всяко училище в края на работния ден днес беше направило същото, може би щеше да има някаква яснота приблизително какво да очакваме утре.
То и самите училища очакват информацията, за да могат да я оповестят. Simple Smile
Искаш да кажеш, че не знаят колко човека са се записали при тях, колко са отишли да подадат заявление за участие във второ класиране и колко не са се явили? Joy
Малка извадка от министерска заповед за организацията на НВО.
Комисията за информационно осигуряване и класиране .....
11.    Получава от директорите на училищата, в които се извършва държавен план-прием, заявленията на учениците, желаещи да участват във второ класиране, и списъците на записаните и незаписаните след първо класиране.

# 213
А как, след като в най-желаните паралелки разликата е  от половин до две -три точки между двете класирания, след това в училищата с по-нисък бал тя става по-толяма, може би защото и броят на паралелките и съответно възможностите се увеличават?

# 214

Виждате ли бутон Класиране в профила?

Не се вижда бутона, но линка работи:
https://priem.mon.bg/home/clas

# 215
  • София
MIA, на мен ми трябват само няколко точки от вашите по МАТ. В замяна давам..... ...всичко което поискаш, любимата си чанта, обувки и  даже и единия си бъбрек Joy Joy Joy , че като я гледам моята каква е посърнала. Joy
О, айде моля ти сА без крайности. Цял бъбрек и то за МОН...

Не че ММ днес не ми визуализира бъдещото образование във вид на кола. Дано не се наложи и ние да прибягваме до бъбреците Cold Sweat

# 216
  • В средата на времето
СМГ, двете немски, Испанската.

Малко ми олекна, че училището, за което чакам утре, не е в този списък. Simple Smile)

# 217
Трудна работа. Имат кампания да завършват, а няма технологично време за подобни промени по дати на провеждане и обхват на НВО и ДЗИ.
Затова, трябва да работят целогодишно, не да се чудят къде да се почешат. Проблеми има и те го знаят. Да ги решават на момента и да не чакат обществото да сигнализира за тези проблеми. В крайна сметка, това е тяхна работа и им се плаща за това, да си свършат работата! Аман от некадърници и "лизогъзци", които не работят в полза на децата ни, а в полза на някой друг или нещо друго!

# 218
  • Sofia
СМГ, двете немски, Испанската.

Малко ми олекна, че училището, за което чакам утре, не е в този списък. Simple Smile)

И на мен Simple Smile дано 3 точки разлика да са преодолимо препятствие за по малко желана ЕГ. Спирам с мойте терзания.

# 219
  • софия
И ние чакаме за Испанската

# 220
Лелеее, връщам се от работа и гледам 100 отговора! Реших, че е излязло второто, а то - разтоварваща раздумка за везмо и мода! Мареа, с глас се смях за телеца - имам и аз в къщи и оправия НЯМА! Най - добри, или поне близки до приемливи резултати постигам, като си мълча като партизанин или ако обясня, че например раниците са нещо крайно тъпо. Тогава може да реши да носи - на инат, разбира се.

# 221
Ей, хора, суеверна съм и от сърце ви моля- оставете бъбреците на мира! Даже и не можете да предположите колко не е шега работа това! Залагайте и разменяте пари, коли, вили, яхти и каквото там се сетите, пък какво като не се класират децата (дано се класират ) в най-желаната паралелка? Здрави да са, обичани и обичащи, ще си намерят мястото!

# 222
  • Варна
link=topic=1129303.msg39024032#msg39024032 date=1563302673]

Моето и щерката на Ret са на спортната арена в края на тази седмица.Ще се справят децата - бойци са и двамата!

Боец, ама на антибиотик...Много тежък беше последният месец. Матури, притеснения, свързани с резултати и класирания, две състезания като второто е било в леденостуден басейн и резултатът е налице. Събрахме багажа за последното, което пак се очертава да е на студено и после...почивка и планина.
Та в този ред на мисли - от година насам не вярвам в максимата, че спортът е здраве. Или поне от един момент нататък...Пусти амбиции.

Вилиан, ти ще ходиш ли в София? Ако да, ще се радвам да се запознаем.

# 223
Много сладко си изменкахте точките Simple Smile
Сега остава своевременно да уведомите МОН, но май по-добре белия хакер Simple Smile
Тези дни много данни текат, няма ли и тук някое изтичане Bowtie

# 224
  • Бургас
Успех на всички чакащи утрешния ден!
Ние също го чакаме.Трябват ни поне 0.5 точки.
0.25 не ни стигнаха за първо желание.

Общи условия

Активация на акаунт