16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 124 265
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 195
                         И аз ям,та вече ми се повръща.От ровене тук и там луднах,защото току що прочетох доста странни мнения за желаната паралелка.Май трябваше да го запишем там където е приет и да приключим.Вече силно се съмнявам дали изборът ни е правилен.Той си знае неговото ....ами трябваше просто да му намеря една школа и да изучава езика успоредно с у-ще.Сега вече с особен интерес чакам да видя какви сме я сътворили.

# 196
  • Sofia
Хмх, нещо много станахте с по 2 до 3 т. На първия писах, че ще прескочат Simple Smile
Надявам се и останалите  Hug

Това са и моите притеснения!!!!

# 197
Нормално! За първите 2-3 гимназии играят деца - 2-3 т. Лошото е, че сме много!

# 198
  • София
Разменям раница Dakine и сини униформени тениски срещу 2-3 точки.

# 199
  • София
Имам доста излишни точки Spunk. Тениските какъв ръст са?

# 200
  • София
Ще ги наставя, ако трябва. И дори лого ще извезам. Innocent

# 201
Виждате ли бутон Класиране в профила?

# 202
  • София
MIA, на мен ми трябват само няколко точки от вашите по МАТ. В замяна давам..... ...всичко което поискаш, любимата си чанта, обувки и  даже и единия си бъбрек Joy Joy Joy , че като я гледам моята каква е посърнала. Joy

# 203
  • Sofia
Нормално! За първите 2-3 гимназии играят деца - 2-3 т. Лошото е, че сме много!

Кои са според Вас първите 2- 3 гимназии!? Много се надявам нашите желания да са към не толкова желана гимназия Simple Smile

# 204
  • София
Леле работата отиде на кръв и сополИ. Joy
Като я бяха записали момче едно време, що ли се обадих? Ама кой ти мисли преди 14 години за НВО?

# 205
СМГ, двете немски, Испанската.

# 206
СМГ, двете немски, Испанската.
Ааа, зависи! За нас НПМГ е по-желаното Stuck Out Tongue Winking Eye
Извинявам се за многото поредни мнение, влизам във фаза явно Flushed

# 207
Като стана дума за НПМГ...В доброто старо време там качваха информация по паралелки за всяко класиране колко ученици са се записали, колко са подали заявление за второ класиране и колко не са се явили. Ако всяко училище в края на работния ден днес беше направило същото, може би щеше да има някаква яснота приблизително какво да очакваме утре.

# 208
Моля ви се, не говорете за тази интелектуална чи..я като за проект за промени! Cold Sweat
А за мен таз чи..я е индикатор, че на някого му се прави секс. Ще дойде горещият август, и ще ни свАри неподготвени...Fearful

# 209
Трудна работа. Имат кампания да завършват, а няма технологично време за подобни промени по дати на провеждане и обхват на НВО и ДЗИ.

Общи условия

Активация на акаунт