16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 361
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 300
  • столицата
10.33 от мен
По отношение на втория език имайте предвид, че се явява профилиращ и ако детето избере да прави матура по него в 12 клас тя ще е с по-високо ниво на сложност .

# 301
                        С мен вече ММ си прави майтап! Бунтувам се,че няма квоти,а той ме пита "Трябва ли догодина да има?".Моят светкавичен отговор е :"НЕ" Тази година кандидатства младежът,а догодина - сестра му! Yum Въпрос на гледна точка! Stuck Out Tongue

# 302
Моята приятелка съвсем се е панирала!
Как беше схемата, на трето класиране излизат местата на тези който са се придвижили след второ класиране, а на четвърто свободните места на тези които не са се записали след трето ?!

# 303
Чета ви и си мисля, че трябва да се гордеете с децата си Heart на тази възраст дори само разсъжденията за възможността за 2 нови езика показват, че това са деца, които не се плашат от усилията, които ще трябва да положат. Моят младеж е доста над нещата, изобщо не се е замислял толкова подробно. Чакам да му дойде акъла в главата и да започне и той да проявява такава смелост - не безразсъдна, а осъзната. Още веднъж - браво на децата и на вас. Където и да учат, може да сте спокойни, че ще се справят. Свършили сте си работата Flowers Hibiscus

# 304
  • София
успех на всички на второ класиране

# 305
  • София
   Добро утро и от мен, макар че сигурно го усещате вече поне като ранен следобед.   Когато изезе първото класиране, след престой с вас по нощите и рефрешване на сайта в захлас  от около 6 сутринта, при излизането просто нямах смелост да отворя страницата. Седя вцепенена, синът ми не беше при нас и се чудех на него ли да звъня да отвори или да будя мъжа ми, защото аз съм абсолютно неспобна да цъкна. Накрая детето изпрати снимка по вайбър и се свестих. Но аз съм особен случай.
 Относно втория език трябва да се има предвид и това, че ако говорим за ЕГ, вторият се започва в девети клас, когато напредъкът по основния език е съществен, и все пак не се учат двата езика успоредно в този смисъл.
 Продължавам с палците ( и на краката, както някой каза).

# 306
  • София
А сайтът дори още не ме изхвърля. Confused
Ако ще и в 18ч да е, само да мръднем достатъчно. Hands Pray

# 307
до 18 ще измрем. освен това МОН в 5 се качват на трамвая и си тръгват. тръгнат ли, утре пак ще чакаме до след баницата с боза

# 308
  • София
до 18 ще измрем. освен това МОН в 5 се качват на трамвая и си тръгват. тръгнат ли, утре пак ще чакаме до след баницата с боза
Няма как да чакаме до утре - има си срок и той е до днес. Wink

# 309
Днес е крайният срок за обявяване на списъците с приетите ученици на втори етап на класиране.

# 310
  • София
Със сигурност днес ще пуснат класирането, мами и таковци Simple Smile Въпросът е кога днес.

Вторият език не следва да е особен довод, често изучаването му и по старата система беше проформа, сега по новата подозирам, че още повече ще минава между капките предвид заложените от МОН много ниски нива за достигане на финала.

# 311
А и утре вече е ден за записване, трябва да е днес.

# 312
Зависи дали вторият език е профилиращ предмет или не.

# 313
Някой знае ли кога излиза второ класиране?  Smile

# 314
  • София
Ох, свил ми се е стомахът вече...да излиза и да се свършва. Ние и от първото сме доволни, но тръпка да има Joy

Успех на всички деца и разбира се и на родителите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт