16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 454
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да се похваля и аз - НПМГ мат НЕ. След добрите отзиви за учителя по мат, който ги чака стисках палци и се качихме на горе! Успех и късмет на всички деца!

# 631
Явно повече деца от миналата година са участвали за второ класиране, а на някои от вас ви звучеше невероятно, че третото ще е новото второ ... Simple Smile
Това са само догадки, разбира се.

по-скоро мисля, че поради по-високия бал децата с такъв се наместиха още на първо и се записаха и не е имало мегдан за разместване на второ. обаче не следих тези неща толкова, може да са ми грешни разсъжденията. масово май се оплакват, че не са помръднали на 2ро...

# 632
  • София
И ние сме доволни. Минахме в паралелка с английки и немски в 32 ро. Трябваха му две точки за там. Преди това беше английски и руски в същото училище.

И моя син е в тази паралелка.На първо и на второ класиране .
Супер ще се запознаем наесен !

И ние, хайде да си направим тема на приетите в 32 - 2019. Гледам че в раздел Училища има няколко такива теми Simple Smile

# 633
  • София
Selena6, в един клас ще са децата ни. Simple Smile

# 634
Да се похваля и аз - НПМГ мат НЕ. След добрите отзиви за учителя по мат, който ги чака стисках палци и се качихме на горе! Успех и късмет на всички деца!

Моля сподели с колко бал се преборихте, благодаря предварително! и ние за там се надяваме, същата паралелка!

# 635
  • Sofia
Ние нямаме какво да празнуваме, освен рождения ден на РУСАЛКА. Цяла сутрин малките ми племеннички ми повтаряха, че искат торта и ходихме да се черпим. Нямам дар слово да изразя най-искрените си пожелания цялото добро, кото правиш за познати и непознати, да ти се връща многократно!!! Бъди жива и здрава, много обичана и уважавана, не спирай да ни подкрепяш, да ни увековечаваш в рими и нека цялото щастие на земята съпътства теб и семейството ти!!!

# 636
  • София
Бих искала да помоля някой да ме ориентира към тема за 164 ИЕГ, София. Трябва да попроуча традиции, изисквания. Трябва да сравним +/- с алтернативата ни - ЕГ Ловеч.

# 637
Някой да пусне справка за Русе?

Ей сега, довършвам я и ще я пусна. Joy
Само РУО Русе може да я пусне.
Хаха, грешка на езика скъпа... Joy
Имах предвид дали са пуснали. Grin
http://priem.rio-ruse.org/?nav=priem_stat_res
Справка за Русе

# 638
Бих искала да помоля някой да ме ориентира към тема за 164 ИЕГ, София. Трябва да попроуча традиции, изисквания. Трябва да сравним +/- с алтернативата ни - ЕГ Ловеч.

https://www.bg-mamma.com/?topic=984944

# 639
# 640
  • Варна
На моето момиче не й стига 1 точка за желаната паралелка, но така било писано Simple Smile в понеделник ще я запишем и затваряме тази страница.

В коя паралелка в 4-та сте? Дъщеря ми е френски с английски, БЕЛ и география.

# 641
  • София

Ако ви чака г-н Сталев, честито! Това си е късмет! Имаше време, преди около два месеца, говорех на дъщеря ми: Ще се върнеш в осми клас в НПМГ, тъкмо при Сталев и ще си супер!

# 642
Имаме си девойка в испанската с португалски Heart дано всички са се зарадвали така, както аз се радвам сега!
И моят младеж ще бъде в същата паралелка. Наесен ще се запознаем. 😊

# 643
  • София

Моля сподели с колко бал се преборихте, благодаря предварително! и ние за там се надяваме, същата паралелка!
446.5
stanislavchen, много се радвам!

# 644
@vnd - и аз чакам да излезе минималният бал за 2рото, да видим дали бихме се класирали - ако бяхме станали Wink
И аз. Бях склонна и за трето класиране да чакам, но синковецът няма толкова нерви.

Общи условия

Активация на акаунт