16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 478
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Минавам да се похваля, че синчето е прието в училището, където искаше. Камък ми падна от сърцето. Струваше си допълнителното чакане на второ класиране.
Честито на приетите и успех на смелчаците за трето класиране ❤️

# 601
Някой да пусне справка за Русе?

# 602
  • София
Честито на всички доволни деца и родители
Аз просто така от любопитство ще чакам статистиката за 1АГ ....той синковеца вече се записа и се отказа от борбата, но мен си ме човърка дали можеше да е приет...

# 603
  • София
@vnd - и аз чакам да излезе минималният бал за 2рото, да видим дали бихме се класирали - ако бяхме станали Wink

# 604
  • София - Младост 1А
Направо съжалявам, че синковеца се отказа от ФЕГ... такава бойна група от бг-мами се заформя. Ама пък той ще учи... пък аз мога винаги да си пия кафето с вас Simple Smile

# 605
  • София
Някой да пусне справка за Русе?

Ей сега, довършвам я и ще я пусна. Joy
Само РУО Русе може да я пусне.

# 606
# 607
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ние не сме мръднали оставаме си в 18-то с Фе и Ие. Девойката е щастлива.
Не зная какви са били по-предните ви желания, но от сигурен източник - учителките по ФЕ в гимназиалния етап на 18то са много добри.
9ФЕГ с ФЕ+ИЕ. Надявам се 18-то със същите езици да й е на късмет. Аз също се радвам и относно пътуването. Тук ще й е много по-удобно, въпреки че това в никакъв случай не беше решаващо при подредбата на училищата.

# 608
Да отчета че ние не успяхме да преборим 2те точки. Жалко. Ще пробваме и 3тото класиране
От цялата работа ужасно ме боли корем. Ето как се хваща язва от нерви.
Чудно ми е с какъв бал са приемали. Излезе ли справка?
Вие за къде се борите, че забравих?
ТУЕС. Не му стигнаха 2 точки от първото. Сега не знам колко

# 609
  • София
И при нас няма мърдане, оставаме си ТУЕС, КМ - утре се записваме Simple Smile
Честито на всички и успех на децата - умни са, издържливи и ще се справят!

Не знам какво е било другото му желание, но няма да съжалява. Синът ми завърши същата паралелка и е много доволен.
Пак там, СП. Баща му е туесар с програмиране (по негово време май различно е било разделението), но и той смята, че е много добре. Всички са доволни. Ще пиша на ЛС.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 14:51 от Lana

# 610
И ние сме доволни. Минахме в паралелка с английки и немски в 32 ро. Трябваха му две точки за там. Преди това беше английски и руски в същото училище.

# 611
Здравейте!
Първо за статистиката девойката е приета в 1 АЕГ в паралелката с испански и БЕЛ. На първо бяхме в паралелката с френски. Бал 445.5. Много сме доволни всички.
Благодаря на всички тук. Усилено ви четях, но се оказа, че съм си загубила регистрацията след GDPR- ските правила, та се наложи да си правя нов профил.
Бяхте ми много полезни и ми помагахте по - лесно да мина през това вълнуващо кандидатстване. Ползвала съм качваните тук таблици и прогнозите на Дидева и по отношеие на нас бяха абсолютно точни, така че огромно "Благодаря"!

# 612
  • у дома с любимите си хора
Русалке,честит рожден ден!

Честито на успелите да се придвижат нагоре! Шарлотче,Дрина,прегръдки!
Дрина,чакаме ви да знаете!

# 613
И ние не "скочихме" в другото училище, но девойката е доволна, че ще учи езика, който иска и се оказа с две приятелки в новия клас. Утре отивам да я записвам.
Официално обявявам край на седмокласната одисея.
Много успехи на записалите се деца в новите училища и късмет на тези, които продължават борбата с класиранията.
Да са ни живи и здрави - това е най-важно!

# 614
На моето момиче не й стига 1 точка за желаната паралелка, но така било писано Simple Smile в понеделник ще я запишем и затваряме тази страница.

Общи условия

Активация на акаунт