16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 474
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 585
Момичета успяхме, младежът се класира по второ желание във 2Аег с испански. Утре записваме и газ към морето. Успех на всички участващи нататък, а на записващите се честито! Оставам в темата, защото ми станахте семейство. Благодаря специално на Дидева, която хвърли един боб за нас и каза че ще успеем.

# 586
Оставам с впечатление, че и в училищата, които не са в топ 5 , а непосредствено следващи ги по рейтинг - разликите между минималния бал за първо и за второ класиране са малки. Чакам с нетърпение статистиката.
Скрит текст:
Дъщеря ми на първо беше приета в 7 СОУ, сега на второ пак там, но в друга паралелка АЕ, ИЕ, БЕЛ. Надявах се да успее за 22 СЕУ или за 32 СУИЧЕ, много е разстроена.

22 СЕУ не е толкова добро, може да е за добро!

# 587
  • София
Ние не сме мръднали оставаме си в 18-то с Фе и Ие. Девойката е щастлива.
Не зная какви са били по-предните ви желания, но от сигурен източник - учителките по ФЕ в гимназиалния етап на 18то са много добри.

# 588
И аз така знам, Спунк.

# 589
  • София
Ехааа, честито на всички!

Русалка, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно ти желая!

Много франкофончета, много нещо Simple Smile Страхотен випуск се заформя в 9 ФЕГ!

# 590
И при нас няма мърдане, оставаме си ТУЕС, КМ - утре се записваме Simple Smile
Честито на всички и успех на децата - умни са, издържливи и ще се справят!
И ние сме там. Зайците имат от 16 септември зелено училище за опознаване. 😉

# 591
  • Пловдив
Здравейте! Честито, на всички деца намерили си очаквано и желяно място!

Питам за познато дете - некласирано на първо класиране. В момента на профила му изписва "некласиран на първо класиране". Какво може да се направи?

# 592
  • Пловдив
Здравейте! Честито, на всички деца намерили си очаквано и желяно място!

Питам за познато дете - некласирано на първо класиране. В момента на профила му изписва "некласиран на първо класиране". Какво може да се направи?

Да звъннат в РУО и да питат защо няма резултат от второ класиране.
Явно не само при тях е така. Все трябва да има някакво обяснение.
Ако не е класирано и на второ, ще реди отново желания на трето класиране.

# 593
Честито и от мен на всички доволни!! На останалите пожелавам късмет и занапред!

Шарлотче, специални поздравления!

Много франкофончета, много нещо Simple Smile Страхотен випуск се заформя в 9 ФЕГ!
Абсолютно!! Искрено се зарадвах за много от дечицата, нищо, че някои от майките не са съвсем доволни - bubanka, Спунк, Сънчо, Игривата слива.. Вярвам, че децата ще се чувстват прекрасно във ФЕГ!

# 594
И при нас няма мърдане, оставаме си ТУЕС, КМ - утре се записваме Simple Smile
Честито на всички и успех на децата - умни са, издържливи и ще се справят!

Не знам какво е било другото му желание, но няма да съжалява. Синът ми завърши същата паралелка и е много доволен.

# 595
Кой друг ще пусне първата справка, ако не Бургас. Simple Smile

# 596
При нас във втората област промениха "некласиран на първи етап" в "некласиран на този етап".

# 597
  • София
Да отчета че ние не успяхме да преборим 2те точки. Жалко. Ще пробваме и 3тото класиране
От цялата работа ужасно ме боли корем. Ето как се хваща язва от нерви.
Чудно ми е с какъв бал са приемали. Излезе ли справка?
Вие за къде се борите, че забравих?

# 598
# 599
Искрено се зарадвах за много от дечицата, нищо, че някои от майките не са съвсем доволни - bubanka, Спунк, Сънчо, Игривата слива.. Вярвам, че децата ще се чувстват прекрасно във ФЕГ!

всъщност няма причина да се цупя Blush - детето е чудесно, щастливо и доволно, има свой собствен път и не е нужно да бъде като този на сестра й - много се радвам за нея! Flowers Four Leaf Clover

успех на всички деца независимо къде са приети! Hug
и спокойствие на родителите им! Hug

Общи условия

Активация на акаунт