НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 130

• 46 660
  • 787
  •   1
Отговори
# 330
Яж, яж, успех!

Все си мислех, че под понятието храна се разбира нещо, с което се храниш. С други думи, доставя хранителни вещества, а не нещо с което просто да си напълниш стомаха.

Тези две неща не са равнозначни, но може би аз не разбирам...

# 331
  • Sofia
Моите бяха паста пенне.
Първо пакетчето с някаква течност вътре ме стресна,а като го изсипах в гевгира да го мия и като ме лъхна гадната миризма,която е нещо между мръсни черва и чорапи вече бях сигурна,че това няма да се яде...Спазих инструкциите,но миризмата беше ужасна и ги изхвърлих без да ги пробвам дори Frowning

За да спрем с тези имитационни продукти,да споделя,че си хапнах тази вечер печени чушки с доматен сос и козе сирене,много го обичам това ястие.За обед ядох манджа от жълт фасул с телешко,а следобед-чаша котмач от овче мляко Heart Eyes

# 332
  • на земята
Може ли фасул?
Аз от скоро съм на това хранене,но бобови не ям?
Месо,зеленчуци,от време на време сиренце и мляко кисело,но само сутрин.
Нали така?

# 333
Естествено, че не ме разбираш, Миоки!

# 334
  • Бургас/София
Тези ли спагети обсъждате

Пробвах ги веднъж и не повторих Grinning Намерих тази опаковка в шкафа и се чудя дали да им дам втори шанс

# 335
  • Sofia
Да,същите Close

# 336
  • София
Моите бяха паста пенне.

За да спрем с тези имитационни продукти,да споделя,че си хапнах тази вечер печени чушки с доматен сос и козе сирене,много го обичам това ястие.За обед ядох манджа от жълт фасул с телешко,а следобед-чаша котмач от овче мляко Heart Eyes
Какъв е тоя жълт фасул?
Иначе крокмача е само спомен от моето детство. Много любимо с печени чушки, но само спомен.

# 337
  • Sofia
Като зеления фасул,но жълт Grinning селски домашен,,крехък и много вкусен.

Незнам как точно се казва,на мен ми се чува като котмач...може да се нарича по различен начин в различните краища на Бг...преди никога не бях пила,сега ми е любим и мога да изпия много.
Вчера прекалих с млечните-козе,овче,прясно,кисело...по много Rolling Eyes ,но не ми беше тежко и днес не съм подута

# 338
  • Пловдив
Как ви е настървил тоя глад, не е истина 🤣🤣. Ще се изпонаръфате. Шегата настрана, дайте идея с какво да заменя хубава, сочна толумба, че както никога не съм обичала сладко, така сега сънувам баклави и кюнефета 🤦♀, обаче не трябва да надвишавам 30 грама въглехидрати дневно. Аз съм повече за другата тема, но не искам да съм много крайна в режима, че лесно колабирам. (Това е вместо запис)

# 339
Изяж си толумбата (само 1бр) и после направи един 36 часов фаст, а след това си се върни на режима.  Peace

# 340
Аз не бих слушала Миоки.

# 341
Не, не я слушайте Миоки. Тя вече не прави хипогликемии, няма наднормено тегло и си изчисти коремните мазнини, а също яде веднъж на ден. А също и не е яла сладко от 8 месеца, защото не й се яде.
О извинете, яде веднъж домашна торта от бишкоти със сметана на рожденния ден на сина си. След това направи фаст и си продължи с режима.  Grinning
Яжте нудъли от дървесни кори, извинете, конджак  hahaha

# 342
  • Sofia
Аз не изпитвам глад.
Обикновено към 12,30-13ч ям.
Пия хапче за ИР,а то не  може на гладно.Иначе търпя на глад,но ако съм заета с работа.Като съм си в къщи и им готвя и сервирам, ми се разваля фаста Angry

# 343
Миоки, според мен ти е време да разбураш статуквото с още една торта....

# 344
  • София
Като зеления фасул,но жълт Grinning селски домашен,,крехък и много вкусен.

Незнам как точно се казва,на мен ми се чува като котмач...може да се нарича по различен начин в различните краища на Бг...преди никога не бях пила,сега ми е любим и мога да изпия много.
Вчера прекалих с млечните-козе,овче,прясно,кисело...по много Rolling Eyes ,но не ми беше тежко и днес не съм подута
Значи не е същото, това е нещо като крема сирене , но съвсем друг вкус и консистенция, има снимки в нета. Среща се само в северозападна Б- я доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт