Плажни кърпи

• 3 359
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Е, тогава това са кърпите....всичко тяхно ми е супер качествено, щом и намаление имат...Simple Smile)

# 16
Аз пък си търсех от тези, които са като кърпа. Взех си от един пазар.
Цък:

Италианците много ги обичат тия...слагат си една с размерите на гарсониера и отгоре хавлиите... Joy

# 17
  • София
От няколко години сме с плажни кърпи от Декатлон, много съм доволна - не са мръднали, а се ползват усърдно по 30 дни всяка година. Този май купих още една тяхна, вече навъртя 3 седмици море:
https://www.decathlon.bg/plazhna-krpa-basic-l-s-wampa-id_8486653.html

Носим голяма чанта и раница на плажа, с общо 6 кърпи (трима души и едно куче), плавници, маски и т.н.

Български на Яна сме взимали за вкъщи, не ми харесват.

# 18
  • София
За вкъщи пазарувам бели кърпи от JYSK.
Имат и цветни.
Качествени и плътни.
Ще трябва да зареждам комплект за новата къща и пак оттам ще си взема.

# 19
Подкрепям за Яна, супер са им продуктите, които съм купувала. Може да се поръчва директно от сайта им. Имам и 1 розова от Джъмбо, която изненадващо още е в добра форма.

# 20
  • София
Аз ползвам една купувана от каталога на Орифлейм преди около десетина години и съм много доволна от нея - мека и плътна. Като я сравнявам с другите кърпи около мен за същия период - доста добре върви.

# 21
Аз търся кърпи с големи размери, нещо около 100/ 180см. Ако някой знае къде има, да сподели, моля.

# 22
+1 глас за Яна Панагюрище

# 23
Панагюрските са качествени. Гледайте етикета-трябва да пише грамове на кв. м. Добра плътност е 450-500.

# 24
  • София
От всички плажни кърпи, които съм имала в живота си изобщо, най-доволна съм от микрофибърните на Декатлон.
Купихме ги за море в чужбина - летяхме със самолет и ни трябваше нещо леко, което да не заема много място. Оттогава спрях да ползвам хавлиените.

# 25
Микрофибърни да постелеш на пясъка-да. По-лесно съхнат. Но ако ти трябва да се загърнеш или подсушиш с тях-само памук.

# 26
  • София
И се загръщам, и се подсушавам с микрофибърната кърпа. Както писах, вече ползвам само такива. Simple Smile

# 27
Миналата година купих една от Т маркет на майтап, беше 19 лв. Тя се оказа по-добра от кърпата на Наф Наф, която беше над 70 лв.
Лично аз кърпите на Яна не ги харесвам въобще. Мекички са, но не ми попиват нещо. Може би и те имат различни видове.

# 28
  • София
''Лично аз кърпите на Яна не ги харесвам въобще. Мекички са, но не ми попиват нещо. Може би и те имат различни видове."

Купувала съм и са ми подарявали различни техни видове, не стават. И при мен не попиват, иначе са меки. Ставаме две, които не харесваме Яна.

Агент, честита къща! Да я изпълните със смях и любов Heart

Какво правите със старите си едри мебели? Догодина ще трябва да правим ремонт, бляк, и ще изхвърляме диван, маси, столове и т.н. Не мога да ги стоваря до кофата, живеем в центъра и около нас е чисто и подредено. Няма да правя цигания.

# 29
За едни и същи продукти ли говорим? Преди няколко години залпово се заредих с кърпи на Панагюрище. За вкъщи. Някои чак излиняха от пране, а цветовете им не са мръднала. Халатът също. Не пускат мъхове, попиват чудесно. Освен ако не им е слаган омекотител.
Относно мебелите-обявете ги почти без пари в ОLX - ще се намери кой да ги вземе. Хем ще ги изнесат.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 16:02 от W

Общи условия

Активация на акаунт