Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 006
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
Някой ползва ли дермапен в къщи и ако да колко често? Обмислям покупка, като местата които бих искала да третирам са назолабиални, контур брада и челюст, и евентуално контур устни. Има ли смисъл? След процедурата с 0.5 до 1 да кажем какви са пораженията по лицето и кога може да се излезе без да има червенини, 24 часа или повече?

# 91
по въпроса от първия пост - за лицето целогодишно спф 50; за тялото, където го докосва слънцето, лятото обикновено спф 50, но може и 30

от резултата на аурора от предишните страници съм впечатлена!

# 92
  • София
Давам отзив за jawline,няма проблем да се появиш. Миже би трябват 15-30 мин да се успокоят убожданията и да спрат да кървят

# 93
Никой вече не иска да слага филър там, заради лошия ефект с вид на бобър или питка. Слагат горе в скулите и те лифтират бръчките долу.
Аз сложих наскоро 1мг. и съм много доволна,има и снимки назад в някоя от темите.
Нито съм като бобър,нито като питка.Няколко месеца преди това сложих и в скули по 1мг във всяка, но при мен това няма как да лифтира, защото ко ата е плътна и тежка,назолабиалните дълбокоизразени.Филърът в скулите чисто визуално промени формата на лицето в така търсената V форма.

# 94
Някой правил ли е радиочестотен лифтинг на зоната на околочния контур?

# 95
Здравейте момичета имам няколко въпроса и ще се радвам да споделите мнение и да дадете съвет.
Луничките? Имам лунички, и сега от слънцето още повече. 😡направо ще се побъркам. Мажа се с 50 фактор . Чудя се дали мезо перманентния фон дьо тен ще ги покрие. Някой от вас да е правил тази процедура ? Ще се радвам ако сподели отзиви.

Имам стрии които от 2 г се опитвам да премахна. Мазала съм се с какво ли не, даже миналата година ходих на лазер в Пловдив и ефектът беше много болка и пари хвърлени на вятъра. Чудя се за Мезотерапия за стрии? Някой от вас да е спечелила в борбата с стриите ?

И последно , че малко дълго стана. Търся добър лекар в Пловдив който поставя ХК в устните. Последните няколко пъти ходих до Пазарджик при Е.Папазян, но много бързо се разгради филъра.

Нетърпелива съм да прочета съветите Ви!
🤗
Тази дама от Пазарджик е обикновена козметичка,която се изявява като дерматолог едва ли не,ателието й беше крайно мръсно и тясно,когато ходих с една приятелка/беше срещу старата баня в града-преди 2-3г/,и леглото на което работеше,беше отделено от басмяна преграда от другото,където обезкосмяваха една клиентка със старата кола маска от тенджера,просто потрес,така,че не се учудвам от факта че си недовилна.
Момичета,ходете само при специалисти с дипломи,а не в квартални салончета,вече има голямо предлагане и добри цени,всеки може да избира,но при дипломирани специалисти и в стерилна среда.

# 96
Здравейте,
Някой ползва ли дермапен в къщи и ако да колко често? Обмислям покупка, като местата които бих искала да третирам са назолабиални, контур брада и челюст, и евентуално контур устни. Има ли смисъл? След процедурата с 0.5 до 1 да кажем какви са пораженията по лицето и кога може да се излезе без да има червенини, 24 часа или повече?
Много е индивидуално, зависи от самата кожа. Има по чувствителни и нежни, и по устойчиви.

# 97
Не мога да сдържа да не изкажа мнение и аз за Михайлов, за съжаление негативно. Отидох за освежаване на лицето а той директно ми натрапи ботокс,   въпреки че не мисля, че имах нужда и аз лековерно му се доверих. Уж бейби дозата се оказаха четиридесет и няколко единици за който хвръкнаха 550 лв. 😒 Ефекта беше бетонирано чело за няколко месеца, което ми създаде ужасен дискомфорт и все още усещам тежест от едната страна.

# 98
  • София
Момичета, единствено с филър ли биха се загладили назолабиалните?
Или мога да понамаля с апаратни процедури(засега правя само oxygeneo и ще правя домашни мезо), които имат полза и за други зони. За протокола на 33 г. Не знам дали нямам и леко увисване с оглед на -16-18 кг за година(бавно сваляне). Досега са ме гледали на 2 места само козметични асистенти или там както се водят и нищо не казват...

здравей,аз съм правила пакет от процедури oxygeneo-единствения ефект беше избистряне на тена.

Здравейте,някоя от вас посещавала ли е салона Magna beauty в Младост2?Ще съм благодарна за вашите отзиви.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 09:29 от bubanka

# 99
Давам отзив за jawline,няма проблем да се появиш. Миже би трябват 15-30 мин да се успокоят убожданията и да спрат да кървят
Благодаря за инфото. Може ли да споделиш къде я прави и доволна ли си от ефекта.

# 100
  • София
Заради момичетата, които ме попитаха на лични за Нефертити лифтинг, а и искам да поясня и тук, че не ми е слаган чист ботокс. Терапията е т.нар. Мезо-ботокс, където понякога съотношението достига 1:10. Използвани бяха над 10 спринцовки с различни съотношения. Бе ми направено цялото лице, имах нужда на челото също и за да се избегне опъване на някои части, при които други да “увиснат” се прави мезо-ботокс терапия на цялото лице, не само на долната част на лицето. Идеята е да се постигне освежаване и лифтинг на кожата на лицето, без да се блокират мимиките.

# 101
  • София
Много съм доволна,определено ще е нещо,което ще поддържам като ефект в бъдеще. Правих при др Денкова. За пореден път съм очарована и впечатлена от отношението ѝ
Благодаря за инфото. Може ли да споделиш къде я прави и доволна ли си от ефекта.

Не мога да си спомня дали е обсъждано назад в темите,но някой има ли отзиви за vela smooth / exilis / verju / unison ?

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 09:30 от bubanka

# 102
Не мога да сдържа да не изкажа мнение и аз за Михайлов, за съжаление негативно. Отидох за освежаване на лицето а той директно ми натрапи ботокс,   въпреки че не мисля, че имах нужда и аз лековерно му се доверих. Уж бейби дозата се оказаха четиридесет и няколко единици за който хвръкнаха 550 лв. 😒 Ефекта беше бетонирано чело за няколко месеца, което ми създаде ужасен дискомфорт и все още усещам тежест от едната страна.

Ужас. Аз мислех да ходя там точно за бейби доза и защото взимат цена на единици. Май ще се ходя пак при Георгиевски.

# 103
  • София
Миналата година и аз писах, че съм недоволна от Михайлов.

# 104
Някой има ли който ходи при Каляшева, да даде отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт