Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 258
  • 804
  •   1
Отговори
# 225
  • София
момичета помагайте, за мезотерапия синко ок ли е или филорга нищо не разбирам какво да правя?
И колко време след това може да се ходи на море евентуално .... Simple Smile

Филорга мезото е супер, а филъра много ми харесва и все него ползвам.

# 226
момичета помагайте, за мезотерапия синко ок ли е или филорга нищо не разбирам какво да правя?
И колко време след това може да се ходи на море евентуално .... Simple Smile

Филорга мезото е супер, а филъра много ми харесва и все него ползвам.
И по-конкретно-какъв е резултата слвд мезото?

# 227
  • София
При мен имаше едно стегнато, освежаващо и много приятно излъчване на кожата, все едно съм се наспала.

А измежду филърите, които съм имала (жуведерм, принцес и филорга), този на филорга ми издържа уникално дълго, вкл. устните. Изобщо я обичам тази марка, и бялата ми козметика е такава и съм много доволна.

# 228
При мен имаше едно стегнато, освежаващо и много приятно излъчване на кожата, все едно съм се наспала.

А измежду филърите, които съм имала (жуведерм, принцес и филорга), този на филорга ми издържа уникално дълго, вкл. устните. Изобщо я обичам тази марка, и бялата ми козметика е такава и съм много доволна.
Може ли да споделиш къде си правила устни с филър на Филорга Simple Smile

# 229

благодаря много днес ще си запиша час Simple Smile

# 230
Нагледен пример за филър в назолабиалните и ефекта питка от прекомерната употреба на филъри и ботокс :

# 231
А някой поставял ли е скинбустер или правил ли е мезо в Дерма акт?

Мислех да ходя при Джалдети за Принцес Рич, но ми обяви цена 300 лв и ми предлагаше някакъв по-нисък клас, дето не съм го и чувала за 110 лв.

Притеснява ме методът на поставяне . На някои места слагат мезотерапията и след нея остават едни папули. В никакъв случай не искам да имам такъв ефект и знам, че може и без него.

Скрит текст:

Дали тези от вас, които са били в Дермаакт са поставяли мезо и такъв ли е методът там или не? Много ще съм благодарна!

# 232
Скрит текст:
Dizzy Face
Аз съм правила мезотерапия в Скинлайн три пъти и такова чудо никога не е било. Е, веднъж дооооооста посинях под окото та си ходих една седмица като пребита...

# 233
Аз съм имала такива след д-р Ванеска. Изчезват бързо, според мен не е до лекар, а до веществото, което се инжектира. В Дерма акт съм била само при проф. Кадурина, на есен обмислям пак ходене за новият лазер, който от скоро имат там.

# 234
Ужасни са и много ме е страх да не попадна на лекар, който ще използва този метод. Не е до веществото, а е до използван метод. Защото на мен Принцес Рич са ми слагали със стандартния метод (без такива гадости), а съм виждала на места да поставят същия продукт, по този метод. Те че изчезват, изчезват, ама една седмица ходиш като нахапан от комари. Мерси!

El_83 а при проф. Кадурина за мезо ли си била?

# 235
Аз съм имала такива след д-р Ванеска. Изчезват бързо, според мен не е до лекар, а до веществото, което се инжектира. В Дерма акт съм била само при проф. Кадурина, на есен обмислям пак ходене за новият лазер, който от скоро имат там.

И аз знам от лекарка, която ми е правила мезотерапии, че е от самия продукт. Хиалуроновата киселина от такива  мезотерапии е по-концентрирана, свързва се по-бавно и затова са папулите. Би следвало да е по-траен и ефекта, но при мен не забелязах такъв ефект.

# 236
  • при Arctic Monkeys
Коментирайки мезотерапии, се включвам за ефекта от Жуведерм волайт,седмица по-късно. Леко заглаждане на кожата, уплътвявяне и почти незабележим лифтинг. Малка синка под едната скула, която вече е жълта, без топчета и т.н. Не мисля, че си струва парите, честно казано.На кое викате ефект питка, на изразените бузи и средна част ли?

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 17:16 от karmacoma

# 237
El_83, а ти какво мезо си правила? На кой  бранд?

Да кажа, че изпратих снимката на Дерма акт и попитах дали поставят Принцес рич с този метод и те казаха, че ака не е поставена така, нямало да има ефект.
Как пък при мен имаше ефект и то огромен, без да се използва този метод.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 19:11 от KPP

# 238
Не помня какво беше мезото, трябва да проверя в паспорта.
При Кадурина съм правила 2 пъти дълбок хим. пилинг и 2 лазера Дженеза.

# 239
Аз правя мезо терапии при една и съща лекарка и ми се е случвало да изглеждам така. Мисля, че е до продук и може би реакцията на всеки към продукта. Преминават за ден, поне при мен.
Не харесвам Мира Добрева, но не виждам ефект патка на тази снимка, може би са прекалили малко с контура, тя си има естествено големи устни

Общи условия

Активация на акаунт