Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 332
  • 804
  •   1
Отговори
# 345
Аз днес бях на микродермабразио в Дермаакт и...не останах доволна.
Първо. Не ми сложих нито лента, за да не влиза коса в лицето, нито кърпа, за да не се цапат дрехите.
Грима ми махна с памучета, напоени с мицеларна вода. Попринцип трябва да се почиства с измиващ гел. След това изобщо не ме напариха с вапозон, за да се отворят порите, а директно започна на суха кожа да минава с накрайника. После ми мина и с другия накрайник, по агресивен, пак на суха кожа, при условие, че казах, че ми е чувствителна.
Накрая нито маска,нито нищо. Намаза един слънцезащитен крем и готова си.
Всичко мина за около 15 мин.
Цената на процедурата е 80 лв, аз платих 40 заради промото, но... не става.
Моята козметичка в Сандански не ме пуска по 50 мин за една хидратираща процедура и повече от 20 лв не е взимала.
Тук да минат колкото може повече, да ги претупаме.
Платих си адванс за ботокс, защото часът ми е за септември, но нещо ... ако и с ботокса така ме претупат.

Междудругото, при Денкова съм била на почистване и отново беше претупване. Въобще, в клиниките, козметиците и козметичните процедури са под всякаква критика.

Иначе имам 2 ваучера за намаление с 30.лв за козметична процедура. Не мисля да ходя. Ако някоя от вас ги иска, да даде адрес - подарявам ги (съвсем сериозно Simple Smile)

# 346
Аз както писах съм доволна от Милена в Скинлайн, за леки апаратни или почиствания. По нейна инициатива ми направи някои дребни неща, които не се включваха в основната процедура(не взе пари, но така и клиниката остава добро впечатление, а не за 20 лв ще забогатее). Според мен е до козметик и може би мениджмънт, а не цялата клиника куца. Има го и това, че уж с по-евтините процедури вместо да спечелят дългогодишен бъдещ клиент, просто ням маркетингов подход навсякъде.

# 347
Аз преди около година и половина си купих домашен уред за диамантено микродермабразио и сама си правя супер доволна съм.

# 348
От скоро ползвам домашен (в темата за домашни апарати е доста писано за него: https://pt.aliexpress.com/item/32897800042.html?spm=a2g0o.detail … .4.32224240ovpz84) апарат за мезо, слагам серум на Filorga. Като процедура дали може да се сравни с апаратните по козметичните центрове?
Не може да се сравни. Аз имам уред за безиглена мезотерапия, не може да се сравни с иглена изобщо.  Даже мислех да го кача в продавалник... или може би, защото харесах иглената и ботокса, та това ми се вижда нищо Simple Smile

# 349
Аз както писах съм доволна от Милена в Скинлайн, за леки апаратни или почиствания. По нейна инициатива ми направи някои дребни неща, които не се включваха в основната процедура(не взе пари, но така и клиниката остава добро впечатление, а не за 20 лв ще забогатее). Според мен е до козметик и може би мениджмънт, а не цялата клиника куца. Има го и това, че уж с по-евтините процедури вместо да спечелят дългогодишен бъдещ клиент, просто ням маркетингов подход навсякъде.
Извинявай, ама не мога да се сдържа и да не питам. За д-р Генчева ли говориш, или има някоя козметичка там, дето също се казва Милена?

# 350
От скоро ползвам домашен (в темата за домашни апарати е доста писано за него: https://pt.aliexpress.com/item/32897800042.html?spm=a2g0o.detail … .4.32224240ovpz84) апарат за мезо, слагам серум на Filorga. Като процедура дали може да се сравни с апаратните по козметичните центрове?
Не може да се сравни. Аз имам уред за безиглена мезотерапия, не може да се сравни с иглена изобщо.  Даже мислех да го кача в продавалник... или може би, защото харесах иглената и ботокса, та това ми се вижда нищо Simple Smile
Невинаги домашните са по-зле от професионалните. По-слаби са, разбира се, за да не се престарае някой и да си изпържи лицето, но ако взема за сравнение фотоепилатора си – ами преди да си го купя една година ходех на процедури по обезкосмяване и НИЩО!, че и ме болеше, дадох пари колкото за един фотоепилатор. А когато си го купих, още с първата серия от 50 дни се оправих и даже почти нямам нужда от него.

# 351
Да и при мен стана така и фотоепилацията. Пет процедури удома и нямам почти нищо, а преди това година и само 50% оредяване.

# 352
А при мен с фотоепилатор вкъщи виждам съвсем леко оредяване. Вече поне 5 процедури по схема,а преди това поне още толкова,просто по-рядко.

# 353
Animal Heart Eyes Cat
Да и при мен стана така и фотоепилацията. Пет процедури удома и нямам почти нищо, а преди това година и само 50% оредяване.
Каква е марката и модела на фотоепиларотора Yum

# 354
O аз искам за фото-то у дома. Правила съм в някакво измислено студио и ефект буквално 0.

За готината козметичка:
https://skinline.bg/bg/milena-vasileva/

# 355
Фото у дома Да с две ръце, Филипс Лумеа!
Искам да си взема дермаролер, съвети?

# 356
Благодаря, точно се чудех какво да си подаря за РД и да е уж полезно, а не поредните обувки, дрехи и пр.
За другите, които се интересуват от апрата, ето доста мнения:
https://www.bg-mamma.com/?topic=631845

# 357
И аз го имам, той е много стар модел -6-7 г обаче си е страхотен и съм доволна.

# 358
Аз също съм с Филипс Лумеа и при мен няма кой знае какъв ефект.

# 359
  • Варна
Здравейте, от няколко години искам да си направя някои процедури, но ме е страх. Микродермабразиото боли ли? Нали е с едни иглички?

Аз от 3 години карам само с Фотоепилатор и имам доста добри резултати- към 80% намаляне на космите. Мисля, че цаката е постоянството.

Общи условия

Активация на акаунт