Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 65 582
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Има си пристрастяване Simple Smile Поне при мен. Колкото повече научавам за разни корекции и процедури,и колкото повече снимки и резултати виждам,толкова повече проблеми си намирам и се чудя какво да си пипна от тук от там за да е по-добре....

# 691
  • Варна
Здравейте!
Потърсих на първа страница, но не открих.
Имате ли създаден списък на специалисти, от които сте доволни по градове или услуги?
Сигурна съм, че е многократно споделяно, но 29 теми трудно ще изчета.

# 692
Здравейте! Не знам в правилната тема ли съм, но имам нужда от помощ. На 35 съм и кожата ми изобщо не изглежда добре. Нямам белези, петна, или акне, но кожата ми е много неравна, склонна към черни точки и милиуми. Освен това е с разширени пори, особено по носа. За разкош добавям и торбички почти всяка сутрин, плюс тъмни кръгове понякога. Забелязвам и все по-видим бръчици под очите, а тази между веждите ми е силно изразена от години. Чета за какви ли не процедури - дермабразио, химични пилинги, плодови, мезотерапии, фотоподмладяване и прочие...Много съм объркана и наистина не зная към кой вид процедури да се насоча. Може ли някоя по-компетентна да ме насочи кои процедури са подходящи за този тип проблеми? Мислех да правя химичен пилинг, но сякаш е твърде крайно решение за мен, при положение че нямам някакви белези от пъпки, или акне.

# 693
Здравейте! Не знам в правилната тема ли съм, но имам нужда от помощ. На 35 съм и кожата ми изобщо не изглежда добре. Нямам белези, петна, или акне, но кожата ми е много неравна, склонна към черни точки и милиуми. Освен това е с разширени пори, особено по носа. За разкош добавям и торбички почти всяка сутрин, плюс тъмни кръгове понякога. Забелязвам и все по-видим бръчици под очите, а тази между веждите ми е силно изразена от години. Чета за какви ли не процедури - дермабразио, химични пилинги, плодови, мезотерапии, фотоподмладяване и прочие...Много съм объркана и наистина не зная към кой вид процедури да се насоча. Може ли някоя по-компетентна да ме насочи кои процедури са подходящи за този тип проблеми? Мислех да правя химичен пилинг, но сякаш е твърде крайно решение за мен, при положение че нямам някакви белези от пъпки, или акне.
Надали съм особено компетентна, но от моя опит мога да споделя това:
За гневната бръчка няма нищо по-ефективно от ботокс.
За неравността по кожата - микродермабразио - спокойно можеш и домашно да си правиш, има доста добри уреди на цената на една процедура в салон (клиника). Аз имам вкъщи и съм доволна. Добри отзиви съм чувала и за дарсонвал.
За черни точки, разширени пори и неравности по кожата силно препоръчвам корейска грижа за кожата и корейски продукти (много са напред с материала) - има цяла тема в бг-мамма.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1132345
Скрит текст:
Като цяло тайната е добро измиване - двустепенно с олио и гел, редовна ексфолиация, няколко есенциални съставки в козметиката, насочени към конкретния проблем, силна хидратация и задължителна целогодишна слъцезащита.
Но също така спокойно можеш да направиш консултация с няколко дерматолога и да избереш какви апаратни процедури биха ти предложили като специалисти.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:09 от Пит

# 694
Пит  кой е този уред за домашно ползване за микродермабразио?

# 695
  • София
А от какво са отоците? Като избегнеш това, което ги причинява, ще се отървеш и от тях.

# 696
А от какво са отоците? Като избегнеш това, което ги причинява, ще се отървеш и от тях.

Синузит и проблеми с очите. Няма справяне. От време на време ми се възпаляват очите, започва едно сълзене и подпухвам. Но най-често от синузита подпухвам.
И аз бих искала да знам за домашното микродермабразио и ползват ли се някакви специални мазила с него.

# 697
Здравейте момичета! много моля ако някой знае какво може да се направи за отусната кожа под брадичка, не е двойна, просто при определени движения се получава това от снимката...много депресиращо!

# 698
Мисля ,че конци са подходящ вариант за вашия случай. А може би Нефертити лифтинг , с който не съм запозната . Някой беше споделил за него във форума.

# 699
Гледала съм доста клипчета,снимки и др. за увиснали бузи,кожа на шията,определено мезо-конците помагат,направете си консултация със специалист.

# 700
Пит  кой е този уред за домашно ползване за микродермабразио?
https://www.lidl.de/de/sanitas-mikrodermabrasionsgeraet-sfc-70/p259911
Такъв имам. Върши доста добра работа.

Относно снимката с брадичката по-горе не би ли могло да помогне Haifu?

# 701
Здравейте, дами!
На 28 години  съм и до миналата година  не бях посещавала козметични студиа и не съм правила процедури на лицето.
От миналото лято до сега съм правила почисватне на лицето с дермобразио,  с парна баня . Веднъж радиочестотен лифтинг , безиглена мезотерапия и преди няколко дена BB glow терапия  .
Записвам се да ви следя,понеже ми се появиха доста мимически бръчици в зоната около устата и на челото. Също така лицето ми е някак несияйно и това ме кара да се чувствам зле.Отелдно в зоната под очите имам доста вдлъбнатини .
Та в този ред на мисли се чудя дали да не си направя иглена мезотерапия или вампирски лифтинг или да продължа с безиглени терапии.
Иначе от ваши коментари по темата за домашни уреди си поръчах уред от алиекспрес

# 702
само да уточня че съм на 36, това нормално ли е според вас или остарявам преждевременно Sad((
направо не знам как ще изглеждам на 45 ако с тази скорост продължавам?????
Здравейте момичета! много моля ако някой знае какво може да се направи за отусната кожа под брадичка, не е двойна, просто при определени движения се получава това от снимката...много депресиращо!

# 703
само да уточня че съм на 36, това нормално ли е според вас или остарявам преждевременно Sad((

Аз сьщо сьм така от около 32-33 годишна, сега сьм на 44 и положението не е много по лошо, ако това звучи успокояващо Simple Smile

Пробвала сьм някои апаратни процедури, ефектьт при мен беше 0, мезо терапии за стягане- имаше малко подобрение, мезо конци-никакьв ефект. Решила сьм да сложа лифтинг конци или Радиес ( каквото ми препоръчат).За сьжаление, не можах да го напрявя май, както бях планувала, защото лекарката при която искам да ги сложа не беше в София и го отложих за следващото си идване през ноември

# 704
а какви апаратни процедури си пробвала? за конци мисля че ми е рано още..legacy и accent prime дали не са за нещо такова?

Аз сьщо сьм така от около 32-33 годишна, сега сьм на 44 и положението не е много по лошо, ако това звучи успокояващо Simple Smile

Пробвала сьм някои апаратни процедури, ефектьт при мен беше 0, мезо терапии за стягане- имаше малко подобрение, мезо конци-никакьв ефект. Решила сьм да сложа лифтинг конци или Радиес ( каквото ми препоръчат).За сьжаление, не можах да го напрявя май, както бях планувала, защото лекарката при която искам да ги сложа не беше в София и го отложих за следващото си идване през ноември

Общи условия

Активация на акаунт