Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 65 556
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
Правила сьм терапии с лазер и апарт, който е алтернатива на Венус Вива, не си споням как точно се казваше.
На твое място бих се консултирала с няколко дерматологa и да реша. За конците дали е рано или не, не мога да кажа, но сьс сигурност, когато има нужда и се действа на време, ефекта ще е много по добьр, а не нещата се оставят на гравитацията, как при мен

# 706
Как ви поставят упойката преди слагане на конци?

# 707
Искам да попитам някой правил ли е Венис легаси за двойна брадичка и има ли смисъл въобще да се прави?

# 708
  • Варна
Колко време след поставяне на филър в устни мога да се появя пред хора, даже да си кажа направо, че на следващия ден ще съм на организирано събитие.. Blush дали ще имам отоци?

# 709
  • в 1001-та нощ
Ardvark, само кожа е отпусната, и според мен има нужда да се активира производството на колаген. Разбира се, трябва лекар да види. Ако възможно с Радиес, той и ще изпълни, и уплътни кожата в тази област. Радио честотата може да спомогне, но няма да има ключова роля. Донякъде и PRF, но според мен - Радиес.

FB589240BGM, по скоро иглена мезотерапия и през есента пилинг.

# 710
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да при препоръчате добър дерматолог за филъри за лице и устни и ботокс в Пловдив. Сигурна съм, че има доста предложения назад в темите, но нямам възможност да прегледам всички теми.
Ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка за доктор Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

# 711
tedilina, не е задължително да имаш отоци.. първият път си бях сред хора веднага след поставянето, никакви проблеми нямах.. вторият път обаче половината ми горна устна посиня, много грозно изглеждаше, оправи се след 4-5 дни.. ако имаш някакви притеснения отложи поставянето 😊

# 712
Здравейте! Можете ли да при препоръчате добър дерматолог за филъри за лице и устни и ботокс в Пловдив. Сигурна съм, че има доста предложения назад в темите, но нямам възможност да прегледам всички теми.
Ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка за доктор Flowers Hibiscus Flowers Bouquet
Даа, д-р Чолакова прави много красиви устни и е голяма сладурана. Ботокса не иска кой знае какъв майсторлък.

# 713
milanda, позволи ми да не се съглася за ботокса. Точно ботокса изисква много голям майсторлък и отлично познаване на анатомията. Нямаш и представа какви поразии може да донесе - от неестетически изглед на лицето, дори и до смърт от задушаване.

# 714
Благодаря ти a.l.e.n.a, надявах се да се включиш! Другата седмица съм на консултация при др. Михайлов, но като цяло сякаш всеки специалист предлага това в което е добър или специализиран, за това питам за мнения.  А радиеса колко издържа и дали ти прави лицето много скулесто?

А някой да е пил рибен колаген? Нещо яко го лансират напоследък..

b][/b]
Ardvark, само кожа е отпусната, и според мен има нужда да се активира производството на колаген. Разбира се, трябва лекар да види. Ако възможно с Радиес, той и ще изпълни, и уплътни кожата в тази област. Радио честотата може да спомогне, но няма да има ключова роля. Донякъде и PRF, но според мен - Радиес.

# 715
Скрит текст:
Даа, д-р Чолакова прави много красиви устни и е голяма сладурана. Ботокса не иска кой знае какъв майсторлък.
Аз пък не мога да се съглася относно визията и. Хубава жена, обаче се е поувлякла с интервенциите.

# 716
  • Пловдив
milanda, благодаря ти. Надявам се и други момичета да се включат с предложения

# 717
  • Варна
За Варна да имате препоръки?

# 718
Момичета, да питам ако някой знае начин за по-бързо прекратяване действието на ботокса? Не е нещо фатално, но ме дразни. Знам, че ще отпусне, още повече, че за първи път ми слагат в тази зона, но ако има начин по-бързо да спре блокажа. Препоръчаха ми радиочестота, но ме е страх да не ми стопи филърите, както и масажи. Дали ще подействат?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 23:51 от andreana12

# 719
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти a.l.e.n.a, надявах се да се включиш! Другата седмица съм на консултация при др. Михайлов, но като цяло сякаш всеки специалист предлага това в което е добър или специализиран, за това питам за мнения.  А радиеса колко издържа и дали ти прави лицето много скулесто?

Скрит текст:
А някой да е пил рибен колаген? Нещо яко го лансират напоследък..

b][/b]

Михайлов го поставя с канюла, масажира, и препоръчва масажи, така, че продуктът се разпределя равномерно на цялата третирана площ. За да има скулптутиращ ефект, трябва да е повече локализирано на определени места. За скулптуриране по скоро филтър. Не че и филър не се поставя с канюла, но друга е идеята. И на други места. Радиес се поставя точно "подкожно", както е необходимо при теб. И не става скулесто лицето. При мен е поставен под скулите, прави ми бузки, по скоро антискули е ефектът при мен. Отпускането беше в средната част, зоната под скулите, мекото. Аз съм с изпито лице, иначе.

Интересно ми е какво би предложил Михайлов. И аз ще ходя за Радиес за ръцете, но ще запиша час след празниците. 😚

Колко издържа Радиес... е условно да се каже. Той се инжектира с определена цел - да се формира нов колаген, кожата да се уплътни.... и този процес работи 6 месеца, а после ефектът остава. Кожата не спихва, хубава си е.

Общи условия

Активация на акаунт