Кауфланд - тема 37

• 69 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Вътре в самия магазин са направили нещо като аутлет. Извън касите, където са А1 и Имедио, покрай тях е. Цените при нас са от лев до 15лв за артикул.

# 211
И ако не тайна в кои магазини в София има подобни разпродажби  къде сте ги виждали?
Благодаря !

# 212
Назад в темата имаше списък, потърсете.

# 213
Списъка е за страната за София не намирам инфо никъде,за това и реших,че в София няма,но явно има.

# 214
За София не знам, аз съм от Русе.

# 215
Варна - бул. Република 60
Пловдив - бул. Освобождение 47
Ямбол - ул. Граф Игнатиев 30
Бургас - ул. Янко Комитов 8А
Враца - ул. Оборище 7
Шумен - бул. Симеон Велики 28

# 216
И аз я имам и съм много доволна. Има степени за регулиране на температурата и само веднъж в началото съм пробвала на най-висока степен,  но месото прегаря. Омазвам я със свинска нас преди печенето. Освем месото, след него пека шайби от тиквички,  моркови,  шайби лук, моркови. Много вкусна скара правим на нея. Това,  че е от лят алуминий ми позволява да я мушна в мивата след употреба и да я измия. Побира се в мивката ми и се мие лесно.   Препоръчвам за любители на скарата.
От миналата година и се чудя на тази скара и все не мога да се реша. Simple Smile

# 217
Къде в София има разпродажба на стоки в шатри или в самия магазин вътре, днес 2 служителки си говориха, но ми стана неудобно да питам стоките са с фиксирани цени, а не % отстъпка.

Миналата седмица видях подобна разпродажба в Студ. град.
Нищо не ме привлече - раздърпани опаковки, грозни стоки.

# 218
Питах по телефона за София е Студ.град,Банишора,Слатина.

# 219
Мнение за хлебопекарната на Тефал?
Взех си с точки на тефал 3в1 ,пасатор чопър и миксер, много съм доволна

# 220
А аз останах много доволна от чашата на Тефал с точките. Топлата вода си остава на същата температура много часове за разлика от де що термоси съм вземала до сега.

# 221
Другата седмица ще има 50 % на нехранителни като гледам

# 222

Къде гледаш?

# 223
  • София-в сърцата на моите деца
А аз останах много доволна от чашата на Тефал с точките. Топлата вода си остава на същата температура много часове за разлика от де що термоси съм вземала до сега.
Как изглежда тази чаша?

# 224

Къде гледаш?
Сигурно в хартиена брошура

Общи условия

Активация на акаунт