Кауфланд - тема 37

• 69 545
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Не е точно така, но това е друга тема.

# 196
Ние и по заплати няма да ги стигнем скоро...
Има ли някой в Германия, който да работи на 4 или 6 часов работен ден и да получава 200 или 300 евро за труда си?!
Защото на вратата на нашия К. има такава обява.
Германия, за 4 ч. плащат максимум 450Е.
И не само Кауфланд, а и другите магазини са така.
И там с тези пари ще умреш от глад.
Но пък много жени нямат друг избор.

# 197
  • shumen
Тези якета за дъжд и аз ще ги погледна.

# 198
Къде са тези якета и до кой размер? В шатрата се колебаех за едно, но то не беше точно за дъжд и се отказах.

# 199
  • Бургас
Някой погледна ли детските якета за дъжд? Имат ли подплата, полар, нещо такова или са съвсем тънки?
Аз ги мернах днес, но съм леко озадачена - нямат нищо общо с дрехите за дъжд! Материята е от онази плътната, не мембранна, ами...уф, избяга ми думата, а вътре поларена. Тип плътно спортно горнище, а аз очаквах точно якенца за дъжд.
Не са в шатрата,а  в брошурата за тази седмица.

Иначе ме мотаха на 2 пъти по 10 минути днес! Един път на информация за да върна едни дънки от шатрата, втори път на касата, защото не можеха да ми маркират една опаковка с подвързии. Въртяха се 3 пъти телефони и се обяснява "Ми едни подвързии има тука. 5 броя, да ми кажеш цена?". Накрая уточнихме и формат, и бройки, и материла, че са на тяхната си нова марка ученически неща, но нъцки. Така и не успяха да излязат в системата им и тръгнах без тях Grinning

# 200
Здравейте! Искам да попитам за сладкарниците в К, дали някой знае как се казват?

# 201
Здравейте! Искам да попитам за сладкарниците в К, дали някой знае как се казват?
Сещам се, че в единия филиал има Дилайт. За Варна.

# 202
  • София
В София, Банишора - сладкарницата е Скай Лайн.

От няколко дни искам да купя копър, но нямааа. Вчера видях две останали връзки, които едвам си ги поделихме с една госпожа. За малко да ги взема и двете, но тя грабна втората, с бързината на граблива птица, още преди да съм посегнала към нея. Laughing Днес пак нямаше.

# 203
  • София
Ние и по заплати няма да ги стигнем скоро...
Има ли някой в Германия, който да работи на 4 или 6 часов работен ден и да получава 200 или 300 евро за труда си?!
Защото на вратата на нашия К. има такава обява.
Германия, за 4 ч. плащат максимум 450Е.
И не само Кауфланд, а и другите магазини са така.
И там с тези пари ще умреш от глад.
Но пък много жени нямат друг избор.

Имам приятелка - касиерка в Кауфланд в Германия, която работи на 4 ч. с 1200 евро заплата. Заплатата там зависи от стажа в магазина.

# 204
 Здравейте ,може ли за мнение за Електрическа скара MUHLER MG-2536.дали е мощна има Мощност: 2000W.Благодаря!

# 205
Здравейте ,може ли за мнение за Електрическа скара MUHLER MG-2536.дали е мощна има Мощност: 2000W.Благодаря!

По принцип е мощна /при условие, че се продават и скари по 1200W.../, но пък зависи и за какво ще я ползвате. Свински бут няма да стане.

# 206
Здравейте, момичета!
Някой от Враца може ли да ми каже дали в Кауфланд там има щанд за безглутенови продукти? Питам за безглутенов хляб по-специално.
Едит: намерих Blush

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 13:03 от Дъждец

# 207

аз я имам,доволна съм.

# 208
И аз я имам и съм много доволна. Има степени за регулиране на температурата и само веднъж в началото съм пробвала на най-висока степен,  но месото прегаря. Омазвам я със свинска нас преди печенето. Освем месото, след него пека шайби от тиквички,  моркови,  шайби лук, моркови. Много вкусна скара правим на нея. Това,  че е от лят алуминий ми позволява да я мушна в мивата след употреба и да я измия. Побира се в мивката ми и се мие лесно.   Препоръчвам за любители на скарата.

# 209
Къде в София има разпродажба на стоки в шатри или в самия магазин вътре, днес 2 служителки си говориха, но ми стана неудобно да питам стоките са с фиксирани цени, а не % отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт