AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 595
  • 550
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам колко е доставката на продукт на Avon ако поръчам онлайн?

# 436
Зависи от стойността на поръчката. Вижте в сайта си условията и таксите.

# 437
Искам да попитам колко е доставката на продукт на Avon ако поръчам онлайн?

Предполагам че се интересувате заради ширещата се реклама как всеки може да си поръча онлайн. Това е силно заблуждаващо. Правят ви една регистрация на Ейвън и докато се усетите се представител с някой неизвестен координатор. Преценете си дали това ви устройва. Ако искате пишете ми на лични да ви поясня защото говорим за цифри които представителите с право не желаят да бъдат обсъждани тук. Със сигурност няма да ви предлагам да купувате от мен, аз вече не се занимавам с клиенти, поръчвам само за себе си.

# 438
  • София
Благодаря за споделеното. Имам неразпечатано пачули, ще го отворя когато приключа текущия си парфюм. А той е кристиан лакроа абсинт. Жалко че ейвън не правят вече колаборация с известни марки.

Някои има ли впечатление от Артистик Уд и артистик Амбър?
За Артистик Уд и Артистик амбър съм в колебание. Взех си ги на мини аромати. Повече ми харесва Уд. Амбър ми напомня малко за димящите китайски пръчици, ако сесещате. Уд бих го взела на цяло шише, но другия не.

# 439
Много благодаря. Аз очаквах да има прилика с амбър на лакроа с колаборация с ейвън.

# 440
Много благодаря. Аз очаквах да има прилика с амбър на лакроа с колаборация с ейвън.
По-скоро Mesmerize Amber е една идея близък до този на лакроа амбър. Ако още има мости, може да си вземете

# 441
  • Wonderland
Здравейте!
Искам да попитам дали някоя от Вас вече е пуснала и получила поръчка по каталог 2? Интересувам се дали някоя от Вас си е поръчала от новите нюанси на червилото Matte Legend? Бих искала да ги видя как са "на живо". Като ги гледам във Фокус офертата ми се струват много близки като нюанси.

# 442
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета. Това един и същи крем ли е?  Никак не мога да открия дали номерът е един и същи. По-важно ми е съдържанието да е същото, защото на новата опаковка текстът е различен...

На листовката пише, че също е с Т3 против пигментация (точно затова го взимам - оказа се, че ми действа отлично, докато десеторно по-скъпи не ми повлияха изобщо)

# 443
Здравейте, момичета. Това един и същи крем ли е?  Никак не мога да открия дали номерът е един и същи. По-важно ми е съдържанието да е същото, защото на новата опаковка текстът е различен...

На листовката пише, че също е с Т3 против пигментация (точно затова го взимам - оказа се, че ми действа отлично, докато десеторно по-скъпи не ми повлияха изобщо)

Проверете в стар каталог,защото имат практика да заменят съставки,без много - много да се разбира. Поне аз съм с такива впечатления.

# 444
  • в сърцата на децата <3
Ивка, старото бурканче съм купувала преди поне година, просто чакаше ред да го ползвам. Картонката и листовката съм ги изхвърлила, но очевидно бурканчетата са различни. Няма друг подобен продукт, с който да съм го сбъркала. Дано активната съставка е същата...

# 445
Ивка, старото бурканче съм купувала преди поне година, просто чакаше ред да го ползвам. Картонката и листовката съм ги изхвърлила, но очевидно бурканчетата са различни. Няма друг подобен продукт, с който да съм го сбъркала. Дано активната съставка е същата...

За съжаление изхвърлих всички стари каталози... Но ще опитам да потърся информация и ще пиша на ЛС.

# 446
  • София
Днес ми дадоха мостри на новите аромати, вкл. LBD  и ми направи впечатление, че количеството е на половината от флакончето. Много добре помня, а и имам още много стари мостри, които са пълни до горе. Икономия, брат Angry

# 447
  • Варна
Искам да изкажа разочарование от този продукт. Ужасна консистенция и вид, освен че не прави никаква пяна, не мие. Ни виждам никакъв смисъл от тази покупка. Съжалявам, че го препоръчах на клиентка.

# 448
Да, нищихме го преди време,
не се пени, странен продукт и не измива грим , макар и разтворен преди това с мицеларна вида.

# 449
  • София
Като съм почнала с оплакванията, да продължа. Взехме детския слънцезащитен - тюркоазения и още след първия ден детето изгоря на рамената. Мазан е преди и след влизане в морето. Наложи се да вземем от аптеката Нивея и с нея даже обелените места се оправиха. Досега не е имало издънка, от години го ползваме.
А относно маската с въглен , внучката се обрина по лицето ( тя е голяма мома) и дотам с тези продукти. Това беше миналата година като излязоха ( ако не беркам).

Общи условия

Активация на акаунт