32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 932
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
Да, верно, не бях се замисляла за около училището. Женски пазар е близо, виждала съм всякакви пияници и подобни наоколо Sad
Абсурден довод. Дъщеря ми завърши 32-ро и локацията не е била никакъв проблем. През междучасията си купуваха сандвичи и фрешове от близките магазинчета и толкова. Има и една близка градинка до която ходеха, но рядко. В училището се влиза с карта и не съм чула продавачите от женския паза да се разхождат по етажите. Нито девойката ми се е хвалила, че са ходили на ЖП. Ходеха из центъра.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 15:15 от Monza

# 106
Е да, ама не е обичайно гимназисти да се водят и взимат. В сградата със сигурност са в безопасност. Но извън нея?
Така е, но обикновено идват с метрото и са директно в училището. Нямат път надолу към Пиротска и пазара.
Моето от 4 клас си ходи само и не сме имали проблем в района. Нито съм чула за такъв от други родители. Има деца, които от 3 и дори втори клас ги пускат сами. С трамвая, с метрото. Но е факт, че детето ми не слиза надолу към Пиротска и пазара, просто няма път натам.

# 107
  • София
Нищо ѝ няма на локацията, чудесна е даже. Синът ми осма година е в 32-ро, нито е стъпвал на Женския пазар, нито се е оплакал от съмнителни субекти наоколо. Но всеки си преценява 😊

# 108
Здравейте,
Преди малко обиколихме и ние с дъщеря ми (тя е 7клас) сградата на 32ро училище. Останахме озадачени, не очаквахме сградата да е толкова невзрачна , стара... Заприлича ми по-скоро на сграда на университет, а не на средно училище... Моля Ви, който е виждал училището и отвътре, кажете ми какво е състоянието на ученическите стаи нови ли са ремонтирани ли са, изобщо какво е състоянието отвътре? Има ли си нужните кабинети за природните науки...все пак имат даже профил с природни науки +АЕ...Моля ви за бърз отговор, че трябва да си подреждаме желанията до утре вкл.!

# 109
Здравейте,
Преди малко обиколихме и ние с дъщеря ми (тя е 7клас) сградата на 32ро училище. Останахме озадачени, не очаквахме сградата да е толкова невзрачна , стара... Заприлича ми по-скоро на сграда на университет, а не на средно училище... Моля Ви, който е виждал училището и отвътре, кажете ми какво е състоянието на ученическите стаи нови ли са ремонтирани ли са, изобщо какво е състоянието отвътре? Има ли си нужните кабинети за природните науки...все пак имат даже профил с природни науки +АЕ...Моля ви за бърз отговор, че трябва да си подреждаме желанията до утре вкл.!
Това ли е най-важното за едно училище? Влизала съм само в няколко стаи, когато съм ходила на родителска среща. Нормални са си. Ако ще избирате по интериора, най-добре да се насочите към частно училище.

# 110
Здравейте,
Права сте! Аз също не харесвам сградата на 32, но отзивите за подготовката по АЕ са отлични.
Ако класацията е за сграда на първо място бил сложила 2АЕГ.
За високо ниво на преподаване и дисциплина слагам 164  „Мигел де Сервантес“.
Много зависи от заложените Ви критерий.
Успех в избора и класирането! Simple Smile

# 111
Наистина сградата изглежда малко мрачна.Това е стилът ,който е бил модерен когато е строена.От вътре е точно старинна и въпреки ремонтите не е много светла /както например 2 АЕГ/.Младежът не обръща внимание на фасадата,но сестра му като видя 18-то каза - това не е училище ,а дворец и.....не подадохме заявление за второ класиране ,за което отивахме в 18-то,а се записахме.Имаше шанс за ФЕГ,но.....остана ЯЕ.Две деца - две различни мнения относно фасадите на у-щата. Yum
.

# 112
Според вас какви ще са баловете за прием в паралелките с природни науки? Като първа година и няма прогнозни

# 113
Благодаря за бързите отговори! Благодаря Simple Smile
Наистина четох добри отзиви за нивото на обучението, а и ни е близо като разположение. В чуденка сме още, защото сградата не ни допадна, но все пак наистина нивото на обучение ни е важно, както и да са добри преподавателите? Имате ли представа за тях повече информация специално за тези по АЕ и ИЕ дали са добри ?

# 114
В сравнение с 32-ро, 35-то е почти пред срутване на външен вид, може да са го ремонтирали, не знам, но изтлеждаше много зле преди две години, все едно е имало бомбандировка.
32-ро за мен не е мрачно, освен отвън, стаите са ремонтирани и съвсем не са тъмни. Някои са много малки.
Най- много ми харесва 6 ОУ,  слънчево и запазило облика си през годините. Когато водех дъщеря ми ,чак ми се искаше и аз да съм ученичка. Но за директорката да не отварям дума . В сравнение с него  - 7 СОУ, което е в съседство, изглежда като затвор.

# 115
Мен малко ме притеснява околността. Децата все пак излизат, купуват си храна и т.н, а кварталът наоколо плюс големите булеварди за пресичане ме притесняват.

# 116
Мен малко ме притеснява околността.
Явно сте много. Изберете друго училище, ако околността е водеща при Вас за избора .
До училището се стига с няколко вида транспорт, от трите му страни има спирки на различни трамваи, т.е. излизаш от училището и си на спирката, с изключение на спирката на площад "Възраждане". Районът е оживен.  Около ул. "Пиротска" и Женския пазар наистина не е е най-приятното място, но не е задължително да се минава там вечер.

# 117
Мен малко ме притеснява околността. Децата все пак излизат, купуват си храна и т.н, а кварталът наоколо плюс големите булеварди за пресичане ме притесняват.
Ама това не са малки ученици. Гимназисти са. Все пак в това 32, в същата сграда учат и деца от начален, и от среден курс. Как пък толкова години никакъв инцидент не съм чула да има с ученик в района. Има светофари на булевардите.
Скрит текст:
За сметка на това си спомням случая с детето от НПМГ, което претърпя фатален инцидент при нерегламентирано пресичане, както и това 15 г. момче на бул.България, мисля от Втора АЕГ
От класа на моето дете още от 2-3ти клас си пътуваха и сами децата. Моето също ходи само на училище от 4 клас и то пеша.

# 118
То и подлез има. Нищо му няма на мястото. На 3 мин. от метростанцията с пресичане на малка кватална уличка. Не мога да повярвам, какви глупости се пишат.Училището е в центъра на много комуникативно място. Вместо да обсъждате нивото на преподаване, вие се занимавате с ромите от Женския пазар, обзавеждане и външен вид на сградата.

# 119
Всеки си преценява за какви "глупости" да се интересува. Картинката трябва да е пълна. Ако имате впечатления от преподаването, споделете и Вие.

Общи условия

Активация на акаунт