32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 40 551
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
Бал за миналата година:
АЕ/ИЕ - 411 младежи
АЕ/НЕ - 391        "
АЕ/РЕ - 373.500 "
Природни науки АЕ/ИЕ  - 409.500 без квоти
Този е до 2 класиране, доколкото знам. Но е възможно да бъркам. Чудя се дали на 4 класиране нещо се променя?
Благодаря Ви за отговора!

# 196
Този е до 2 класиране, доколкото знам. Но е възможно да бъркам. Чудя се дали на 4 класиране нещо се променя?
                    Да,до 2-ро е,но  и на трето е същото!Даже по-висок!До колкото си спомням местата бяха единични бройки и повече за момичета. Миналата година внукът кандидатства и точно следихме 32-ро защото големият е там 10 клас.

# 197
                    Да,до 2-ро е,но  и на трето е същото!Даже по-висок!До колкото си спомням местата бяха единични бройки и повече за момичета. Миналата година внукът кандидатства и точно следихме 32-ро защото големият е там 10 клас.
На 4-то класиране 32-ро няма квоти. Гледа се най-високия бал и влизат предимно момичета. А и няма гаранция, че няма да се появи дете с висок бал, което в последния момент си е променило приоритетите.

# 198
  • София
А, откъде са тези данни? Аз виждам съвсем други?! Примерно за паралелката с природни науки, понеже от нея се интересувам, в сайта на Дидева /която пък ползва данните от сайта на РУО/, пише мин. бал на първо класиране 401.500, а на второ е паднал до 394. Дидиа, откъде дойде това 409.500?
Казвайте овреме, че ако аз съм в грешка, ми се разбърка подредбата Joy

# 199
А, откъде са тези данни? Аз виждам съвсем други?! Примерно за паралелката с природни науки, понеже от нея се интересувам, в сайта на Дидева /която пък ползва данните от сайта на РУО/, пише мин. бал на първо класиране 401.500, а на второ е паднал до 394. Дидиа, откъде дойде това 409.500?
Казвайте овреме, че ако аз съм в грешка, ми се разбърка подредбата Joy
               В сайта на Дидева! Най - долу в дясно има трето класиране и точно там за тази паралелка мин е 409.500 мах - 425.000 към дата 29.07.2021.Най-ниският бал за 32-ро намирам АЕ/РЕ.
                ПП.На второ класиране тази паралелка наистина е с 394 към 20.07-2021 вероятно на трето някой си е сменил желанията и с по-висок бал се е класирал.На 27.07 бала е по-висок.На 2-ро класиране балът е спаднал -7.500.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 14:54 от Didia

# 200
  • София
Ама чакайте сега...Жената пита до колко пада балът. Релевантно е второто класиране, защото на трето не само не пада, ами може и да се покачи. Както е станало явно в конкретния случай.
Второ класиране от предходната година + актуална статистика = приблизителна прогноза за мин. бал за текущата година

# 201
А някой с мнение за паралелката софтуерни и хардуерни науки с английски и немски? Как са учителите като цяло там?

# 202
Здравейте! Така и не мога да намеря инфо за тази софтуерна паралелка..
А мнения за учители и цялостни впечатления някой може ли да сподели?...

# 203
  • София
Няма, защото е нова.

# 204
Споделете нещо за учителите там? Някой знае ли нещо?..

# 205
Споделете нещо за учителите там? Някой знае ли нещо?..
               Нашият учи там,но нищо конкретно не мога да кажа за учителите ,защото като питам винаги се отговаря,че няма проблем с тях и коментар липсва.Най-много - готина е /ама коя точно/,строга е / и пак не обяснява коя е/. Yum Така,че вече не разпитваме и сме му казали ,ако има проблем да ни казва веднага с цел решаването му.За сега няма проблеми и е отличник.Мога да кажа само,че учи системно и без да е подготвен не му се е случвало да отиде на у-ще.Вероятно за това имат заслуга и учителите му.

# 206
Didia, а коя паралелка е?

# 207
Здравейте! Така и не мога да намеря инфо за тази софтуерна паралелка..
А мнения за учители и цялостни впечатления някой може ли да сподели?...
И моята дъщеря е класирана засега в тази паралелка.
Ще участва на второ класиране с надеждата да се качи малко по-нагоре.
Ако остане там...какво да очаквам?Thinking
Преобладават момчетата или..?

# 208
                  Ще бъде 11 клас АЕ/ИЕ.Мисля ,че беше 10 В клас,но не съм сигурна в буквата,че с ИЕ бяха две паралелки.

# 209
Момичетата и момчетата са 50 на 50, поне досега.

Общи условия

Активация на акаунт