Проблем с майка му

• 9 134
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
Не е нужна нотариално заверена покана, нито подпис в гражданското Simple Smile Просто когато хората решат да живеят заедно, те си го казват, обсъждат и се събират. Не се канят за преспиване, не си носят днес четката, утре кърпата. Или поне докато си ги носят едно по едно, още са със статут гаджета и нямат право на претенции майката, братът, бабата, дядото да изчезнат от жилището.

# 121
  • София
С думата прикани, момичето може да е имала предвид покани, но да е на някакъв диалект. Аз разбирам ситуацията така - момъка си е взел квартира в близаост до бащния й дом, заради нея. После й е дал ключ с покана да преспива вечер там, след което е заявил желание да живеят заедно. Ако греша - авторката да ме поправи.

# 122
след което е заявил желание да живеят заедно.
Точно за това няма и дума в първия пост на авторката. Всичко се изчерпва с "приканването". Ако беше заявил желание да живеят заедно, тя щеше да го е споменала още в първия пост, защото това прави положението ѝ в дома на момчето коренно различно от преспиваща след секс. Но тя не споменава нищо подобно. Сега и да си доразвива и нагажда версията, все тая.

# 123
  • София
Еми тъй или иначе за 9 страници пИсанки има само 2 (?!?) нейни поста, време е да се появи и да внесе яснота какво се е случило, вместо да се изпишат още 10 страници с размисли и страсти на тема "какво е искал да каже авторът" Bowtie

# 124
  • София
Бг-мама не е за хора със слаби нерви

# 125
Айде, стига де! мъжете, хеле пък по-младите не предполагат колко много съревнование има между майка им и жената. За солничката, за чашката, за пердето дали да е дръпнато или не... все ей такива незабележими за мъжкото очо, супер важни за две жени работи...Laughing
Голямо разнищване на момичето му ударихте...

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 16:18 от Меркурий

# 126
  • София
Авторката иска да се вихри като домакиня, а свеки пречи. Значи - спира да се вихри и се държи така, както я третират, т.е. просто гадже с преспиване.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 11:30 от Cuckoo

# 127
  • София
Не бе, Куку. Достатъчно е да каже "Искаш ли да живеем заедно?" вместо да я ПРИКАНИ да остава вечер след секс, че го  мързи да си вдигне гъза от леглото да я изпрати.

+100

# 128
Не бе, Куку. Достатъчно е да каже "Искаш ли да живеем заедно?" вместо да я ПРИКАНИ да остава вечер след секс, че го  мързи да си вдигне гъза от леглото да я изпрати.

Може пък да не иска човека.
Жената, с която живееш и жената, която преспива у вас от време на време са две съвсем различни преживявания. Ние на практика не знаем какви са реалните бъдещи намерения на мъжа към това момиче.
Аз не бих заживял с някоя откачалка, която харесвам, но би било окей да преспива у нас от време на време.

# 129
Може и да не иска, разбира се. Не е длъжен да иска. В такъв случай, добре е момичето, приканено да остане за през нощта, да не започва да се изживява като малката булка.

# 130
Майката е без мъж , приема децата като нейните мъже , не разбира , че са пораснали , държи се така защото не го приема . А като те чета и тебе - майка му не е длъжна да му готви и прочие други неща , един мъж трябва да може сам да се справя с живота . Тя му е майка и той няма как да и откаже посещения , нотрябва да и каже някои неща .

# 131
Хм, опитваш се да живееш семеен живот без да сте семейство с този младеж. На 42 съм. Моят горчив опит ми показа, че това всяческо угаждане на мъжа и въобще съжителството на семейни начала просто за удобство води до разочарования, а често има и сериозни последствия. Ще видите, скоро ще се убедим, че всички онези ''старомодни'' разбирания са си били съвсем правилни. То вече се и вижда - съсипия навсякъде. Едно време, единствената причина мъж и жена да живеят заедно е, че са семейство. А в днешно време всички бързаме (и аз в това число) да изконсумираме сладкото в отношенията, без да сме подготвени за отговорността и трудностите. И те като се появят - ''хък-мък''.
Ако аз бях в тази ситуация, просто бих прекратила посещенията си в този апартамент.

# 132
  • у дома...
Майката на младежа плаща наема. Родителите на девойката казвят кое и как е правилно, а младите си играят на иди ми, доди ми! Идилия от всякъде, само дето нещо на тийнейджърски изпълнения ми прилича всичко. Авторке, той въобще изобщо първото ти гадже ли е?

# 133
  • Gotham City
Хм, опитваш се да живееш семеен живот без да сте семейство с този младеж. На 42 съм. Моят горчив опит ми показа, че това всяческо угаждане на мъжа и въобще съжителството на семейни начала просто за удобство води до разочарования, а често има и сериозни последствия. Ще видите, скоро ще се убедим, че всички онези ''старомодни'' разбирания са си били съвсем правилни. То вече се и вижда - съсипия навсякъде. Едно време, единствената причина мъж и жена да живеят заедно е, че са семейство. А в днешно време всички бързаме (и аз в това число) да изконсумираме сладкото в отношенията, без да сме подготвени за отговорността и трудностите. И те като се появят - ''хък-мък''.
Ако аз бях в тази ситуация, просто бих прекратила посещенията си в този апартамент.

Laughing това пак ли е пост в стил "Няма подписче, няма семейство"? Хора, разберете, че семейството е всичко друго, но не и подпис на листче хартия! Семейството е чувство! Семейството е отношение и взимно уважение! Семейството е много неща, но не и подпис.
Пак да попитам - с моя мъж (да, така ще си го наричам) живеем заедно от 7 години, минахме през много, много, много трудности, къде финансови, къде други, към днешна дата очакваме първото си дете и мога да кажа, че през живота си не съм се чувствала по-обичаща и по-обичана и уважавана от мъж. Или това също не е смейство, защото нямаме подпис?

Лично според мен, единственото ненормално в ситуацията е майката, която се е разперила като майка орлица над синовете си, които мноооооооого отдавна не са деца. За кого ги пази? Тя ли ще си ляга с тях? Демонстрации с "Маменце напапка ли се, че тая натрапница  си позволи хапка баничка" са такава простащина, че думи нямам

# 134
Добре че нямам момчета , като гледам майките си ги гледат до 30-35 г. , доста познавам , готвят , перат , а момчетата и за храна не дават . Маминка на нищо не ги научила , немогат да сготвят , да проснат прането , а бърсането на праха не било мъжка работа .
Аз пък никога не съм оставала в гадже с преспиване , чак като се взехе с мъжа .
Той мпмъка не ги е запознал , тя жената си мисли , че тая само за вечерта идва .
Тва с баничките , найстина е странно , през къде е гледала , че и ти си взела .
Просто мъжа , не е показал на майката , че си сериозна приятелка ....

Общи условия

Активация на акаунт