Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Защо по дяволите всяко ново моми4е в темата го свързвате с това моми4е,това някакъв на4ин да злепоставяте нови потребителки ли е?

# 106
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро дами. "Спомени от Рая" и аз съм свалила и чакам да приключа сегашната си книга и да я започна. Майка ми все ми говори, че децата сами избират родителите си, вярва в тази теория. Ще ми е интересно да прочета.
Аз усещам, че съм овулацията наближава. Не следя с тестове, нито никак, но както споменах от както родих я усещам всеки път много болезнено и си знам кога е. Не мисля да следваме график, ще си действаме за кефа и ако стане, стане. Надявам се, че няма още от първия месец да се вкарвам във филми.
Хубав ден на всички и хубави новини!

# 107
Днес ми е 13 ден и се надявам теста за овулация да излезе положителен. Ние иначе си щракаме за кеф през ден.
Нещо съм задържала вода, дали може да е наближаваща овулация или откачам вече.
Купих си и нов термометър с галий, уж били точни колкото с живак. Започнах и базална температура да следя, но електронния не мери вярно според мен, събота сутрин бях 35.4 градуса...

# 108
Орхидея,защо така реши? Не се разбирате ли?
Теди,
Скрит текст:
ето заради такива коментари не те приемат хората тук, и въобще където и да е. Опитах се да ти проправя път, но както вече се убедих - дразнител си. Не знам дали го правиш нарочно или си си такава, ама е грубо...Особено, като за първи, втори коментар в темата. Не е лошо наистина да се лекуваш, ама не репродуктивно, а емоционално. Това е съвет.
И стига си правила нови профили всеки ден. Щом ти дават Бан, значи има за какво.
Явно нещо някъде,съм пропуснала. Причините да спрем са няколко.Случват се някакви неща,които аз приемам като знаци,сякаш не е момента сега. С мъжа ми сме напрегнати и някак сега не е момента. Ще изчакаме да се върна на работа,да не влизам от едно майчинство в друго и така.  Ще бебеправим когато усетим,че е дошъл момента,а не на сила,защото така ми се струва, че се получава,което мен не ме удовлетворява.  Още веднъж,успех момичета! 😚

# 109
Орхидея , успех Hug Коментарът на Born to be happy не се отнася за теб.

# 110

Как се прави тази красота? Интересуват ме как се изрязват цифрите? С шаблон?

# 111
  • София
Успешна нова седмица момичета! Дано донесе хубави емоции!
Ние вчера бяхме на импровизирана сватба, булката бременна в 8ми месец Grinning та погалих девойката белким и аз прихвана нещичко Grinning

# 112
Успешна седмица и от мен Simple Smile
ММ е от тези дето не им се лепи нищо и трябва да тренира, за да качи килограми. Висок и хубав, не можах да не го похваля Simple Smile

Рочелка честит рожденик  Cake
Елислава имаш стиснати палци от мен тази есен да е вашата Flowers Four Leaf Clover
Neverstopdreaming честитооо Flowers Tulip
Анетоо лекар ?

Рокет как си Rocket ? Не сме комуникирали лично, но ми липсваш.

# 113
Shantal, по едно време да ти кажа търсех бременна жена да и погаля колема и аз Grinning било на късмет хахах.

# 114
Ехо, как сте днес? Някой да ни зарадва с тест с 2 черти? Или поне едната да не е толкова наситена?
И моята леля се задава, не съм я канила, но тя си е нахална. Имах някакви надежди този месец, но всичко отлетя в мига, в който започнаха да ме болят силно гърдите, да избухвам от нищото и да ме цепи китарата. А и яйчниците не спряха да ме бодат. Дано поне да ми дойде, защото не ми се занимава с кисти и мизерни фоликули. Този месец за сефте ми се случи да задържам вода около овулацията- преди нея най-вече, ако изобщо я е имало. Много странна промяна. Гърдите не ме бяха боляли от месеци, след като пих хапчетата, които ми бяха изписали за регулиране на цикъла. Май всичко ще е постарому- болезнени гърди, болки и зацапвания.

Ех, живот живот. Как един път поне не видях 2 черти и аз!

# 115
Джулс, голяма прегръдка! Hug Не се отчайвай, излез, забавлявай се, откъсни се малко от мислите за овулация и т.н.
И да дойде гадната леля, малко и остава, нейната кожа! Няма начин да не видиш двете черти, сигурна съм! Твоето бебе те чака! Heart

# 116
Audrei, следя темичката, но нещо не ми се пише тези дни.
Миналата седмица бях на контролен след аборта и Док каза, че съм се изчистила. След няколко часа най-добрата ми приятелка ми съобщи, че е бременна в същата седмица и със същия термин, с който щях да бъда и аз.
Направо като някаква подигравка на съдбата. После един ден ревах като магаре в нас, което е ужасно от моя страна, но е факт.
В момента се чудя как ще се справя да съм до нея и всеки път да си мисля “Това можеше да бъда аз”.
Та така при мен, бъгава работа!

# 117
  • София
Audrei, следя темичката, но нещо не ми се пише тези дни.
Миналата седмица бях на контролен след аборта и Док каза, че съм се изчистила. След няколко часа най-добрата ми приятелка ми съобщи, че е бременна в същата седмица и със същия термин, с който щях да бъда и аз.
Направо като някаква подигравка на съдбата. После един ден ревах като магаре в нас, което е ужасно от моя страна, но е факт.
В момента се чудя как ще се справя да съм до нея и всеки път да си мисля “Това можеше да бъда аз”.
Та така при мен, бъгава работа!

много гадно!
тия дето се жениха вчера са горе долу с датата на която трябваше да съм аз... което пък съвпадаше с рожденият ден на детето... всяко нещо се случва с причина обаче, и аз съм сигурна, че нашите причини са на път Wink

# 118
Благодаря, Бранди Green Heart

Кураж на всички момичета. които са в черна дупка! Хайде вече да виждаме тая светлина и да свършва тоя тунел.

# 119
Рочелка, да ти е здрав рождвника на патерици! 🎂😊

Невърстоп, чеатито, прекрасна новина! 😘

Рокетче, радвам се, че си се изчистила сама! Разбирам те, че ще тие трудно, но съм сигурна, чв скоро и ти ще си щастлива с бебче в корема! ❤

Тедито нали се беше показала? Един път се изкефих, че не се прави на гърмян заек и пак с нови профили...

Мойто мъжленце днес има рожден ден! Да ви почерпя и аз с едно парче 🎂 за негово здраве!

П.п. забелязвате ли колко раци има сред мъжете ни? 😁

Успех на всички бвбвправещи, а на посетилите ги лелката - да е последната! 💞

Общи условия

Активация на акаунт