Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 075
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Batmam възхищавам ти се на спокойствието. Пожелавам ти положителен резултат и стискам палци яко! 🤰🏻🌞🤰🏻🤰🏻🌞

# 631
  • София
и от мен едни палци Батман! Аз бих се пуснала кръвен Grinning при първата Б на деня след първия положителен тест тичах за кръвен

# 632
Батмам, стига с това не вярвам! Щом има щракане и надежда има, всеки месец!
Още повече,че и лекар ти е казал,че вижда нещо!
Я вземи повярвай! Без вяра чудеса няма!
Кръвния само ще ти даде яснота какво се случва. Съмнение за Б има, не е внушение, така че е напълно оправдан теста!

# 633
За да се види на ехограф, трябва да са минали поне 7 дни от закъснението и ЧХГ да е поне 1000. Нещо много е странна тая работа. Не го казвам с лошо, разбира се. Аз я разбирам защо не ѝ се боде на жената, щото тотално не ѝ се вярва това да е бременност. И аз не бих имала надежди в тая ситуация. Ма знае ли човек...и чудеса стават.

# 634
Точно кога е била О никой не знае!
При Първата ми бременност на 3ти ден закъснение бях на лекар и видяхме точица!
За да се види на ехограф, трябва да са минали поне 7 дни от закъснението и ЧХГ да е поне 1000. Нещо много е странна тая работа. Не го казвам с лошо, разбира се. Аз я разбирам защо не ѝ се боде на жената, щото тотално не ѝ се вярва това да е бременност. И аз не бих имала надежди в тая ситуация. Ма знае ли човек...и чудеса стават.

# 635
Да, разбира се, но тогава пикливият тест нямаше да е с въображаема черта, не се връзва.

# 636
Аз съм пръв защитник на тезата, че не се знае кога е била О и бременност може да има при неочаквани обстоятелства. Ето й Йоанка забременя месец, в който дори не опитваха, ей така от случайно...
Просто нещата обаче трябва да се гледат комплексно. Откритията в матката спрямо тестовете. Ако се вижда нещо в матката и е била ранна О, теста вече днес ако не още в петък трябваше да покаже.
Аз например видях сак на 6000+ чхг, но на много по малко от 1000 не знам някой да е виждал. Ок щом не й се прави кръвен.  Някак пикливия тест трябваше да покаже по категорично обаче.
Аз мисля, че ако тя самата пази здравословен скептицизъм, не й е в услуга да я надъхваме разгорещено. Дано е бременност!! Но тя няма да избяга, дори сега да не вярва в това. Ако обаче няма Б... а тя е живяла няколко дни с мисълта, не става ок накрая. Лично мнение, може батмам да не е съгласна с мен.

# 637
Тези тест ленти дават бледи черти винаги! Не са се насищали при мен никога. Затова правех шуър за потвърждение.

Да, разбира се, но тогава пикливият тест нямаше да е с въображаема черта, не се връзва.

# 638
Аз пък (може да ви звучи странно), но само на шуър вярвам. Вярно, че препиках няколко чайна-майна и бяха вярно отрицателни 😄, но за Б (ако се съмнявам наистина) ползвам само скъпарските 😁.

Момичета, сутринта ходих да ме боцкат за тсх и от 4.90 е паднало на 2,78 и съм много щастлива. 🌞 Някакви изследвания и за бъбреците искаше ендото да пускам, ама не всички могат в Русе да ги направят и ще чакам. Тези, които са излезли поне са в норми. Ама последно време бая ми тупка от ЩЖ и не знам под стрес ли съм или е друго (иска ми се, де 😏)... Пък и днес както не съм пила тироксина и направо имам чувството, че нещо от мен ще хвръкне... Някой друг с хашимото, може ли да сподели дали му се е случвало?

Батмам, евала за спокойствието, аз бих откачила! Пак да кажа, че стискам палци! 😛

# 639
Тя си решава в крайна сметка. Няма нужда да я убеждаваме вече, тя да си прецени. Успех.

# 640
Тези тест ленти дават бледи черти винаги! Не са се насищали при мен никога. Затова правех шуър за потвърждение.

Еми сори, ама аз не вярвам при евентуално ЧХГ над 1000, чертата да е въображаема. Моята въображаема беше при ЧХГ 13, при 1000 и най-скапаният тест ще хване. Не виждам защо я надъхват всички за невъзможни неща, но тя си преценява, разбира се.

# 641
Tака е Джули.
Блек юхуу честито паднало ТСХ! И аз само на шуър вярвам, доколкото вярвам на пиклив, да не кажа, че само на капката кръв вярвам Joy

# 642
Спокойно ще се чуе какво е 4-5 дена не са кой знае колко време. Просто искам да дам няколко дена аванс да си реши какво е хахаха. Ако чхг е решило да расте , ще е едно хубаво и показно, ако не е то поне ще е категорично, че не е бременност. Сега и да пусна може да я някаква малка стойност и пак чуденка, ама развива ли се, ама какво се случва. Филма ще е по-голям. Все пак това беше рутинен преглед, на границата на МЦ, защото АГ-то беше в отпуска. Дето се вика и тя човек. Просто този месец ми беше удобно да ходя. Не се знае кога ще мога пак.
Реших да споделя, защото бях в оркестъра от предположенията на АГ-то и се води като една от най-добрите.
Сега виждам всички сме в оркестъра. Направо ние сме си оркестъра. хахха казах намеренията си и не мисля да я променям. Ще държим инфо, защото както си мисля, че не е явно ще вземем други мерки, които вече обсъждаме.

И такива странни неща се случват по света. А някой да ми каже, че сега чета за проклетата лигавица? 2,5 пише на снимката и нещо такова ми каза тя? Сега това нормално ли е? Аз съм във филма ендометриоза, полип... Чудя се дали не е някакъв полип пък да не се вижда?

# 643
Миналата година при закъснение направих тест и беше отрицателен. След два дни направих нов, който бях качила и тук, показа се втора черта, но беше много разлята. Явно, както бяхте и предположили, бях го препоила.
Това е първия случай, в който видях тест, който да не е със самотна контролна черта.
Като знам как ми хвръкна сърцето тогава, нямам представа как би било, ако пък доктор има съмнения за бременност.
Bat_mam, явно имаш желязна психика, за която честно казано бих ти завидяла благородно.

# 644
Аз нали съм си неприятно откровенна, ама с добри чувства, батмам на мен ми звучи сякаш не искаш да си разваляш мечтата, че може да има бебе, и затова отлагаш този кръвен. Ако така ти е по-добре, аз те разбирам, всички други доводи нямат никаква логика. Желая ти успех, може би наистина малко повече се филмирахме с цялата ситуация. Hug

Общи условия

Активация на акаунт