Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Батмам, не искам да ти убивам надеждите, дано да си Б наистина, желая ти от сърце и с най-добри чувства ще ти напиша няколко реда! Според мен не се настройвай за Б, защото в момента тази точка да е от Б ми се струва фантасмагория на АГ-то. Аз в деня, в който видях две черти, пуснах кръвен и беше 158, а чертата вадеше очи(теста беше шуър). Да кажа и че теста го правих следобед. Едва след чхг над 1000 бях на преглед и се видя една миниатюрна точица. Та идеята ми е, че ако това на снимката беше такава точица, трябваше сутрешния тест да покаже истинска и категорична втора черта. Дай боже наистина чудото се е случуло и след седмица, две се види истинската точица, но за тази доки те подвежда, според мен! Аз самата ви обяснявах, че е хубаво да се вярва в чудеса, но на първо място трябва да се държим за здравия разум и да бъдем реалисти! 🙂
Блекче, честито тсх! Продължавай в същия дух, пък скоро и с нещо друго да ни се похвалиш! ❤

# 646
Аз пък (може да ви звучи странно), но само на шуър вярвам. Вярно, че препиках няколко чайна-майна и бяха вярно отрицателни 😄, но за Б (ако се съмнявам наистина) ползвам само скъпарските 😁.

Момичета, сутринта ходих да ме боцкат за тсх и от 4.90 е паднало на 2,78 и съм много щастлива. 🌞 Някакви изследвания и за бъбреците искаше ендото да пускам, ама не всички могат в Русе да ги направят и ще чакам. Тези, които са излезли поне са в норми. Ама последно време бая ми тупка от ЩЖ и не знам под стрес ли съм или е друго (иска ми се, де 😏)... Пък и днес както не съм пила тироксина и направо имам чувството, че нещо от мен ще хвръкне... Някой друг с хашимото, може ли да сподели дали му се е случвало?

Батмам, евала за спокойствието, аз бих откачила! Пак да кажа, че стискам палци! 😛
Блекчеее , супер , много се радвам за теб . Айде да ни зарадваш вече Heart

# 647
Bat_mam, ти сама си се настроила и за деата варианта.
Аз в чудеса вярвам, та затов аи ти стискам палци, защото колкото и да е фантасмагория да се види нещо толкова рано, то може наистина да се разажда в този момент и бременност да настъпи.
Докторката може малко в бъдещето да е погледнала 😁.
Независимо от обстоятелствата, важното е накрая да има бременност. Видяна, въображаема в началото, невидяла, невидима, скрита, открита - няма значение.

Блеки, как свали ТСХ?

ПП: Преди малко направих тест за овулация. Реших да ги почна от рано, просто ме човъркаше нещо...
6-ти ден ми е, още ми цапа по малко, а това е тестът

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:04 от BornToBeHappy

# 648
Привет, момичета! Ние си почиваме в квартирата, направо да си на почивка е доста изморително Grinning
Батмам, Дай Боже всичко да се развие положително и да ни се похвалиш! Тестовете засичат бременност, но при определено ph (5.5-6.5). Нещо такова беше. Все пак добре е, че си запазила спокойствие. Както са ти писали и другите момичета - чудеса стават!
Блеки, браво за тсх! Хайде този месец дано да ни се похвалиш! Стискам ти палци, както и на Иви, Шантал и Одри и всички момичета, които не чакат Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 08:25 от Анонимен

# 649
Здравейте и от мен! Успешна нова седмица на всички ! Аз днес съм за тест , но го направих още вчера на морето и излезе отрицателен..
Щом няма лелка , има надежда.
Аз докато гледах спящата си племенница, ми дойде музата за заглавие на новата тема .
"Август дойде , юли си замина а в коремчетата ни ритничета ще има. "  
"Хайде август не се бави , с две чертички ни дари."
"През август ще се сбъдне мечтата ми голяма , на пролет аз да бъда мама."
"Бързай август,  няма време в корема ми ще има бебе."
"Август , слънцето пече , а на теста ми чертички две."

# 650
Батмам, стиснала съм палците и очаквам с нетърпение петък да дойде! Дано ни изненадаш с хубава новина!!!

Блекче, много хубаво си го смъкнала това ТСХ! Браво на теб Hug И аз тези дни ще отида да го проверя и дано се е нормализирало, защото вече нямам търпение да се включа към вас в бебеправенето Blush

От две седмици започнах да си меря БТ орално, защото четох, че това е много точен метод за определяне на това доколко добре функционира щитовидната жлеза и да ви кажа, много приятно се изненадах - все хубави температури (не трябва да падат под 36,4, иначе показват хипофункция), а и си засякох О и съвпадна и с тестовете, а след като премина ми се вдигна БТ до 36,9. Това означава ли че съм имала О със сигурност? Thinking

# 651
Меги, с Л тироксин го смъкнах. Има още за смъкване, ама за 50 дни пак е добре резултата. И понеже моята док каза, че трябва да е под 2,5 се чувствам почти като победител. 😁 Знам, че повечето доктори казват, че трябва да е под 2, но за себе си вадя извода, че сигурно са увеличили границата заради нарастващия брой жени с проблеми на ЩЖ. Вие какво мислите?

# 652
Блеки аз съм с 2,20 ама тат мат и фт3 и 4 бяха ок квото и да значи това, че то референтните стойности са разтегливо понятие, но така де, не изпитвам симптоми или неразположения и засега не го отчитам. Ако не забременея до края на годината ще го пусна пак. Не съм пускала стойностите из форума, щото ще ме изкарат болна, а ако съм предпочитам да не го научавам тука Grinning достатъчно отговорен човек съм и няма да се неглижирам така чеее... не си го слагам както казах Grinning многословна съм сори

# 653
Малко да променя темата за тсх...днес бях на лекар, част от инвитро процеса. Сега чакаме следващ апойнтмънт от клиниката, в която ще сме. За щастие, имахме много опции за здравни заведения, от които да изберем, повечето бяха реномирани- май Wink Останахме приятно изненадани, когато видяхме, че тази, която посетихме преди няколко месеца, за да говорим със специалист (на частно), също беше в списъка. Записахме се за там, нямаше време да проверявам рейтинг и да сравнявам. Дано е добър знак. Освен това, погледнаха ме на скан и се оказа, че този месец имам фоликули и в двата яйчника и хем се зарадвах, хем се сетих, че спермитата са зле, така че е без значение 😩 не знам как точно се развива овулацията в такива случаи, но знам, че може да има близначета. На 2,3 или 4-ти ден от менструацията ще дам кръв, за да видят FSH и  да тестват за венерически болести. С две думи- има напредък.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 17:45 от Анонимен

# 654
Браво, Джулка! Много се радвам, че напредвате, макар и лека-полека. 😘 Понеже никак не съм наясно.. Кога трябва да се осъществи самата процедура?

# 655
Само Господ знае 😂😂 всяка клиника си имала различни срокове и лекарката не успя да потвърди. Мисля да им звънна, за да ги питам, дано да могат да отговорят. Чета по други форуми и хич не е цветущо. Уж не се чака много, но винаги се оказва повече от нормалното. Дано сега фсх да ми ок. Още не вярвам, че сме от “късметлиите”, на които им се налага да ходят на инвитро.

# 656
Ее, не го мисли така... Важното е, че се приближавате до целта по един или деуг начин! Пък някой ден като си гушнеш бебчето, няма и да си спомняш сега какво си мислила и чувствала! 😊

# 657
Джулка, дано бъдеш приятно изненадана и стартирате по-бързо. Сори, че любопитствам, но защо не пробвахте първо инсеминация? Въпреки, че шансовете не са големи има доста плюсове, поне според мен.

# 658
Не знам дали ще предложат. Доста неизвестни има, за съжаление. Но когато говорихме със специалиста, той посъветва да пристъпим направо към ИКСИ. Инсеминацията била с 5% успеваемост. Било най-доброто в нашия случай.

# 659
Няма значение, че тръгвате по трудния път за бебе. Всеки дълъг път започва с една, единствена крачка. Пожелавам ти вашия път да е възможно най-кратък. От воле както се казва.

Вярвате ли, че хиляди пъти съжалих, че споделих. Имам чувството, че повечето хора четат или през ред, или четат и интерпретират както им дойде на акъла. Гинеколога изказа съмнение и мисля, че реакцията да изчака някой друг ден, преди да ме натъпче с хормон за предизвикване на цикъл, го приемам за правилно . При положение, че пия хормони за жлезата е абсолютно ненужно да разбиваме още. Иска или да изчакаме или закъснение или да ми дойде спонтанно.  Тя гледа каква симптоматика има и след като има някаква промяна и според мен е разумно поне да се изчака дата на цикъла, да се пусне кръвен да е 100% сигурно и след това да се пристъпи към какъвто и да вид медикаментозно лечение.
Какви не глупости не изчетох, че едва ли не съм се самовглъбила, че съм бремнна и не искам да приема факта, че не съм.
Някой да прочете, че сме в ремонт. Следващите два дена майстори чакаме, няма никой освен мен. Нямам как да отида, където и да било. Уговорките са ни от сутринта. Каквото ще се случва ще се случва. Да успокоя всички-няма за какво да стискате палци не съм бременна! Съжалявам, че изобщо споделих.

Общи условия

Активация на акаунт