Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 094
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
"Спомени от Рая" - едно четиво, изчетено на един дъх! След аборта ми, наистина ми помогна да продължа напред и знам, че моето бебче (именно след книгата разбрах) , че пак ще се върне при нас, щом душичката му е избрало нас, то пак ще се върне при нас!
Момичета още 1 цикъл мислим да изчакаме и на есен с нова песен, с нови надежди ще съм сред вас! Успех на всички!
Между другото и аз се замислих, ние с мъжо също мечтахме много за момиче и когато чудото се случи, беше момченце, но животът беше несправедлив към нас и ни го отне Sad Та вече ИСКАМ САМО ДА СИ ИМАМ ЗДРАВO БЕБЕНЦЕ, НИЩО ДРУГО НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 11:37 от Lara1992

# 616
Ох момичета гледам няколко лелки дошли, моята няма да я чакаме да дойде до 9-ти
Хайде да ви хвърля пак в оркестъра, че и аз съм там. Днес бях на гинеколог, още сутринта. Изплаках си болката колко дълго чакаме бебе и , че го няма и какви ли не лоши мисли не ми минават през главата. Една от които е , че няма да стане без специална намеса. Започна прегледа, каза че имам увеличен влагалищен секрет, взе ми цитонамазка и хоп на кушетката за ултразвук ( вагинален) . Бърка жената, чуди се нещо, нищо не казва. ( А кабинета е страхотен, над кушетката има монитор и каквото вижда тя, го вижда и пациента. И аз гледам ,ама нищо не разбирам. Казва нещо там на сестрата. Обяснява каква ми била матката. Казвам, че имам някакви бодежи последните дни в десен яйчник, несигурно каза, че вижда някакво фоликулче, нещо там... Викам ей това е сигурно задържан фоликул. Продължава да човърка, няколко пъти връща на едно и също място, пита ме кога ми е дошло последно, погледна пак тестовете за ову и само каза "а ти нямаш закъснение още"....... ????..... накрая си цъкна снимка. После ми обясни, че вижда нещо, но не може да каже още какво е , защото е много малко. Каза да изчакам до 09.08 , когато ще отида за резултатите от изследването. Каза, че е хубаво да пусна и един бетаЧХГ да се види такова ли е, за каквото тя се съмнява. Показа ми точката за която се съмнява. Каза, че стиска палци да се е случило този път.
Още ми е трудно да повярвам какво ми каза.... правих тест и сутринта и беше направо фантазна втората черта, да не кажа, че направо я нямаше, а какво ми казваше тя. Прибрах се , казах на ММ, той се разскача вкъщи. Направо съжалих, че му казах. Както каза докторката," ще изчакаме да видим дали ще се развие или ще ти дойде".
Вече мисля, че това са напразни надежди. А това, което тя ми показа ми изглежда като много други неща на снимката от видеозона.
За себе си съм небременна докато окончателно не се види, че има нещо и не видя тея пусти черти на тест за бременност или поне не ми дойде по-дълго време. Иначе имам си някакъв увеличен влагалищен секрет, който е нетипичен за този период от МЦ, и болезнени зърна, което ми се е случвало и друг път без бременност.
Не знам за другите аз съм в оркестъра. Към сряда/четвъртък ще ходя да пусна ЧХГ, да може за петък да е готов, като ходя за резултатите да и го покажа. Каза нещо, че може би ще трябва да пия малко Дуфастон и някакви хранителни добавки за подобряване на фертилитета, но не вижда проблеми за момента.

П.С. : На всичкото отгоре си загубих дебитната карта и се наложи да тичам до моята банка да я блокирам и да пусна заявка за нова. Ама си ми "върви".

# 617
Батмам, след всяко зло идва добро! Може тази загубена карта да е лошото, след което да се радваш на тази точица! 😊 Лелее, развълнува ме и стискам палци в петък да дойдеш със сигурни добри новини! 😘

# 618
Батмам , стискам силно палци Hands V

# 619
Силно стискам палци!

# 620
Я , дай да го видим този сутрешен тест

# 621
Батмам, стискам ти палци и аз. Чудя ти се как не си пуснала още днес един кръвен тест. Аз нямаше да се сдържа.
Ако не се лъжа, щом докторката се съмнява за бременност, трябва ЧХГ-то да е доста високо вече.
Успех и чакаме с нетърпение ъпдейт от теб.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 13:05 от MarianaKV

# 622
Батмам много се надявам да си бременна! Но аз съм с резерви. Пусни тест днес (кръвен)! Защо до сряда/четвъртък?? То не е нещо, което “прясно” да трябва да се покаже. Безмислено е да се чудиш дали си бременна или не.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 13:26 от Ivied

# 623
Я , дай да го видим този сутрешен тест
За смях, сутринта като го видях и го изхвърлих от яд. Преди два дни имах някакъв, който го бях нарочила за изпарителна, та такава беше пак. Имам останали от ибейските и утре сутринта пак мога да направя.
Толкова "късно" смятям да правя теста, за да може ако ще се вдига да се вдига. По-рано според мен няма смисъл. Гинеколога ми работи само понеделник и петък на кабинет. Така че преди 09-ти което е петък няма да мога да я посетя и резултата ще си е за мен.
Интересното, че цикъла ми е 33-34 дена. Този месец засичах от 7 ден и към 13 имаше покачване, но май не достатъчно и си помислих за по-ранна овулация към 14-15 ден. Все си имам някакво странно чувство, че нищо няма да излезе от това. Някак си съм подготвена и да ми дойде. А препоръката от гинеколога е тестване от 6 ден и повече от 1 цикъл, но аз от този бях започнала пак да засичам. Дано стане, но аз с моите странни песимистични нагласи... Дано се оправдаят.
Абе да питам само аз ли виждам и други точки като тази или не? Това ме учудва много. Верно, че е по-тъмничка, ама как да и повярвам като има точки по цялата снимка

# 624
И аз виждам много точки . Обаче преди закъснение , няма как да се види каквото и да е било ...

# 625
Батмам, казах ти аз, още на предишния тест има чертичка. Тези тест ленти,китайските не лъжат! И точица има, продължавам да стискам палци!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 14:06 от Пoпи 83

# 626
Батмам, много, много стиснати палци от мен ! Напишкай още един тест утре сутрин, ей така,  за феновете Grinning

# 627
Няма смисъл от тестове. Пускай ЧХГ още днес и ще разбереш. Как издържаш, аз щях поне 1000 пъти да съм се боцнала вече 😂 Успех. Бебе ще е

# 628
Ами честно казано аз не разбирам логиката ти за кръвния. Смисъл пусни днес и пусни втори сряда/четвъртък за да проследиш дали се удвоява. Ако днес излезне положителен. Просто не искаш ли да знаеш днес дали си бременна?
Само информативно, за да се види нещо в матката, дори СЯНКА на сак(при мен видяхме първо сянка и след 3 дни сака) чхг трябва да наближава 1000.
Ако днес е видяла нещо твоята АГ кръвния тест трябва да е категоричен. А пикливия с доста по ясна черта. Не искам да звуча гадно, просто това е чиста информация, без захаросани надежди.
Все пак ти стискам палци.

# 629
Няма смисъл от тестове. Пускай ЧХГ още днес и ще разбереш. Как издържаш, аз щях поне 1000 пъти да съм се боцнала вече 😂 Успех. Бебе ще е
Ами не вярвам, че е станало след толкова време и толкова нелепо. А и гинеколожката каза, че се съмнява, а не че е точно такова. Реално днес ми е към 14 ден след предполагаема ову. И за мен е необяснимо как може да се види нещо, пък макар и съмнително, ама все в7 викам, че може яйчника да я е усъмнил и да е търсила нещо, иначе лигавицата я мери към 25мм Все още се чудя тая пръчка дето ми я вря толкова ли е магическа, че го видя хахахха.
Ще поживеем, пък ще видим. 4-5 дена не е толкова много за чакане. Цяла година сме чакали какво са няколко дена.
Мисля че ако беше преди няколко месеца вече да съм се боднала 1000 пъти.
Спокойна съм момичета, защото не вярвам, че се е получило, съмнявам се, ама кой е този дето прави опити пък не очаква да се случи, само дето след толковв време и толкова нелепо, несвързано

Общи условия

Активация на акаунт