Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 097
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ние сме на море септември месец, защото отиваме там заради сватбата. То ще си е и лятно топло времето де Wink
Вече 6 дни пия Оргаметрил и кризите на горещина и обилно изпотяване отминават. Тази седмица съм на микробиология заради предстоящата инсеминация. Планирам във вторник да отида. Е, то може и бебе да си направим междувременно. Докторът изрично каза да си продължаваме секс през ден и така като не се занимавам да меря овулация ми е много гот. От прегледа, когато установиха задържания фоликул, 15 дни старателно спазваме препоръката. Няма шест пет - лекарска препоръка 🤩
Тези два - три дни не бях чела темата, защото пътувахме и много чакам цял списък с бебета в коремчетата да имаме.

# 601
  • София
Момичета, здравейте !

Тоя ретрограден Меркурий ми разказа играта - днес най-сетне ми дойде /37ми ден/, и то без обичайните симптоми.
Така че... Вече официално, 9ти месец неуспех Sad.

Ще стягам багажа за морето сега и ще гледам да не мисля много...

Слънчев ден на всички !

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 15:10 от rave

# 602
  • Dope Reach
Много тегаво в темичката последните дни, все влизам и много малко отговори... Simple Smile
Надявам се сте добре, момичета, както физически, така и емоционално. Kissing Heart

# 603
Момичета , понеже в списъка се вижда ,че днес ми е дата , да ви кажа , че лелката дойде снощи . На кой да напиша новите дати ?

# 604
На мен, Сънче.
Съжалявам за лелката. Next month! Simple Smile

# 605
Предложения за новата тема:

Август дойде, а с него и чертички две.

Август ни е на късмет, ще си бременеем с теб.

При мен първия цикъл след А мина. И сега може да подновим опитите.

# 606
  • Plovdiv, Bulgaria
На мен май ще ми дойде всеки момент. Другата седмица отиваме за 2-3 дни на почивка и после детето отива при баба си. Тъкмо ще имаме време да се постараем повече с ММ😁

Само мен ли ме е страх сега повече, отколкото първия път? Такива филми са ми в главата, още преди да е станало каквото и да е..не ми се мисли за после.

# 607
Само мен ли ме е страх сега повече, отколкото първия път? Такива филми са ми в главата, още преди да е станало каквото и да е..не ми се мисли за после.
Не си сама, и мен сега ме е страх много повече, хем че първата ми Б започна с каква ли не диагноза, но като чухме пулс вече бях спокойна (в рамките на разумното разбира се, една жена винаги е на щрек за безпокойство Grinning) до края.
Ама сега....вече се начетох на какво ли не и честно казано обвинявам форума Grinning ама... никой не ме е бил с пръчка да влизам. 🤷🏼♀

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 08:05 от Ivied

# 608
  • Dope Reach
И аз все си казвам, че няма да чета, ама... Дебела глава. Колкото ми е подействал за успокоение, толкова и ме е хвърлял в кофти размисли този форум.

Иначе... Добро утро, спорна седмица на всички! Приятно и най-вече УСПЕШНО бебеправене! Nature High Brightness Flowers Watermelon

Снимка: Олга Ташева (https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography/)

# 609
  • Бургас
Добро утро!
Моя уикенд, както и цялата предна седмица, бяха ужасни. Въпреки това днес се събудих в добро настроение и с желание за една спорна и приятна нова седмица. За мен ще е по-кратка тъй като си пуснах един ден отпуска, заради фестивала в Бургас в петък и събота. Вече нямам търпение! Simple Smile

Рейв, Съншайн, съжалявам, че и този месец не се е получило. Горе главите и напред към следващия.

Успешен ден на всички!

# 610
Добро утро и прекрасна седмица от мен ! При мен още няма нищо, но като си гледах календара , преди няколко месеца имах късен + за ову на 16ти ден и ми дойде на 31вия ден съответно ( 15 дни след + ). Тоя месец от 13тия до 15тия ден нямах + и спрях с тестовете, та предполагам ще е пак подобна схема 31-32 ден. Предполагам днес или утре ще се разпиша.
Хайде някой да избухва с две чертиииии като за край на темата Simple Smile

# 611
  • София
Добро утро и от мен!
Днес ми е ден за лелката по календар.... лицето ми е бистро като бебешко дупе, само от време на време ме наболяват яйчниците.... предния път издържах да направя тест 5 дена след закъснението, този път да видим....

# 612
Успех, Шантал, дано се е случило чудото! 😘

Аз снощи имах леки пробождания, придърпвания, тежест и всичко, за което се сетите 😁 около Я и М. Реших, че пак психиката играе и не го приемам навътре. Иначе вече дооста си ме наболяват гърдите, а и към петък-събота се надявам да не дойде. 😏
Дано завърши темата поне с 3 +! 🌞

# 613
Здравейте момичета. При мен нищо ново под слънцето. Свърши ми и днес ще се зареждам с тестове за О. Ще купя витамините прегнакеър за него и нея, изобщо старата песен на нов глас. Нещо не ми се занимава изобщо, ама няма как. Записах си час в Адела и там вече ще обсъдим как да действаме и какви изследвания да пускаме,но както казах някаква апатия ме е налегнала. Предполагам, че е час от процеса. Първо вълнения, разочарования, апатия ииии 2 чертички Grinning Стискам палци на нечакащите, наистина ще е хубаво да завършим темата с положителни емоции и тестове Hug

# 614
Blue HeartЗдравейте и от мен!
От няколко дена ми се върти една мисъл в главата. Спомняте ли си една от вас (съжалявам, но не помня коя Blue Heart) спомена за книга "Спомени от Рая" (как децата избират родителите си)?
Та откакто започнах да я чета една мисъл не ми дава покой.
Винаги със мъжа ми сме си представяли, че ще имаме момиченце. Даже имахме фаворит за име и т.н, някакви си захаросани мечти и представи за бъдещето.
И сега ме тормози мисълта, че може би нашето дете ни чака години, за да сме готови да го прием, тъй като не е момиче, а е момченце. Знам, че звучи много шантаво, но защо пък не да е така.
Предупредих и съпруга ми, да се пренастрои и просто да се надява и да очаква.

Между другото реших първите семена да ги приемам до 16 ден, за да покрия по-дългия цикъл, а и не ги започнах от първи ден.
Ако към 20 август имам цикъл ще съм супер хепи.

Пожелавам на всички ви една страхотна седмица и дано успее наистина някоя от вас да се разпише с + тест още тази тема.
Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 11:18 от MarianaKV

Общи условия

Активация на акаунт